Skip to content

LOTD Heavy Metal

Kasvatin meikkikokoelmaani sellaisella määrällä luomivärejä ja muita ihanuuksia ettei kosmetiikka-addikti voi kuin riemuita. Suurkiitokset tästä menevät ihanaiselle Pandalle! Uutuuksia oli pakko päästä hetinyt käyttämään,joten päivän meikki tehtiin niillä. 

Käyttöön pääsivät Mad Mineralsin Heavy Metal,Black Ice sekä Everyday Mineralsin Queen Anne’s laces. 

Heavy Metalia levitin koko luomelle ja tein sillä häivytykset,Black Icella tein varjostuksen ja Queen Anne’s lacesilla toin valoa sisänurkkaan. 

Tykkäsin tästä. Tykkäsin tästä ihan älyttömästi. En tosin yhdistänyt meikkiä noin raikkaaseen siniseen,vaan pukeuduin kokomustaan Käyttöön pääsi myös Glitteristä saatu musta ristihuivi,joka viimeisteli synkistelylookin täydellisesti. Huulimeikkikin vaihtui töissä Nadeshikosta Electric Orangeen-ihan vaan että sain jotain väriä mukaan.

Maybellinen Pure BB muuten vaikutaa ihan älyhyvältä-oon nyt muutaman päivän sitä käyttänyt ja voisin vannoa että sen sisältämä salisyylihappo vaikuttaa. Naama tuntuu jotenkin kirkastuneen,ja epäpuhtauksia on vähemmän!


Silmät:

-UDEPP
-Mad Minerals Heavy Metal
-Mad Minerals Black Ice
-Everyday Minerals Queen Anne’s laces
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

Kasvot:

-Maybelline Pure BB light
-Wet n Wild Coverall pressed powder

Huulet:

-Sensai Lasting treatment rouge Nadeshiko

2 Comments

  1. Maybelline Pure on kyllä minustakin ollut hyvä, vaalea ja sopii rasvaiselle iholle. Jopa ehkä vähän hoitavakin, vaikka edelleen ihmettelen, että mihin ne mun finnit ja muut epäpuhtaudet katosivat niin nopeasti viime vuonna. Olisinko vain käyttänyt sopivia myrkkyjä oikeassa suhteessa, että ne finnejä aiheuttavat ihon bakteerit vähenivät tarpeeksi… Mysteeri. 😛

    • Itse en ole niin onnekas että oikea myrkkykoktaili olisi löytynyt,mutta ainakin ällötykset ovat vähentyneet hiukan! 😀

Vastaa