Skip to content

LOTD Half baked darkhorse

Hyvässä seurassa vietetty vapaapäivä kului seuraavanlaisessa meikissä.Koska torkutin aamulla ihan vähän liian pitkään,mentiin tutulla ja turvallisella Naked-kombolla Half baked+Darkhorse+Virgin. Tällä triolla meikki syntyi ennätysvauhdilla,ja pääsin lähtemään kotoa ihmisen näköisenä.

Joudun tunnustamaan että rikoin ostolakkoa kahden paidan verran. Toisen palautan,mutta toisen pidän-koska se on täydellinen. Kyseessä on Kissiksen  blogissa vilahtanut Star Wars-paita-jota olin jo pidempään metsästänyt. Miksi? Koska Star Wars. (tältä bloggaajalta löytyy myös Yoda-kylpytakki korvineen kaikkineen-olen harras fani)

Hain myös postista ihanaiset uudet Dr Martensit,jotka kuvaan kunnolla huomenna. Ne ovat täydelliset,aivan TÄYDELLISET. Olin jo unohtanut miten hyvältä kunnon kengät tuntuvat jalassa kun olen viilettänyt koko kesän maks.10€:n ballerinoissa. 

Kotona odotti vielä Tick:Tock Cosmeticsilta tilatut neljä luomiväriä (buy 2,get 2 for free tarjous poistoväreistä oli liian hyvä) joita en improvisoitujen päikkäreiden takia ole sen tarkemmin tutkinut. Huomenna sitten!

Tarkoitus oli vielä kuvata NOTD.mutta päätin jättää väliin. Jouduin typistämään kynteni ihan töpöiksi koska ensin yksi katkesi,ja kun korjailin tilannetta ja yritin tasoittaa muitakin onnistuin leikkaamaan yhden kynnen niin järkyttävän lyhyeksi että päätin antaa kaikkien mennä. Noudatan kynsissäni all for one-ideaa. (muskettisoturit varmaan kääntyvät haudassaan…)

Yritän huomenna kuvailla erinäisiä asioita varastoon,jotta saisin toteutettua pidempään odottaneita postausideoita!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked Darkhorse
-Urban Decay Naked Half baked
-Urban Decay Naked Virgin
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

2 Comments

    • Hahaa,se on mun aarre! 😀

Vastaa