Skip to content

LOTD Häivähdys harmaata

Tänään jatkettiin Art Deco-luomivärien testailua,sillä halusin saada kokeiltua jokaista väriä mahdollisimman pian että tietäisin hiukan miten ne käyttäytyvät. Tällä kertaa käyttöön pääsivät ne sävyt jotka eilen jäivät meikistä pois! Halusin edelleen käyttää vain paletista löytyviä sävyjä jotta näkisin toimivatko ne käytännössä yhteen niin hyvin kuin olin mielessäni kuvitellut. Tämän meikin jälkeen saan alkaa yhdistelemään näitä muihinkin! 

Koko luomella Glam stars 638,valoa tuomassa sisänurkkaan ja kulmaluulle 08 ja varjostuksena harmaa 04. Meikistä tuli todella mieleiseni neutraali! Minulla on joku harmaakausi meneillään,ja olen viime aikoina tykästynyt nimenomaan harmaan eri sävyillä toteutettuihin meikkeihin. Värit alkaa selvästi jäädä kun syksy tekee tuloaan-onneksi olen VIHDOIN saanut valmiiksi tutorialin värikkäästä juhla(hää)meikistä-nyt pitäisi vain naputella se ulos jotta tulisi tännekin vielä jotain väriä. 

Neutraalin meikin paritin töissä Lumenen Lip sorbetiin sävyssä Marjojen hehkua. Sain hiukan kirkastettua nuutuneita kasvoja!

Huomenna on rajauspäivä. Se on nyt päätetty. Nyt yritän vielä päättää alanko kikkailemaan jotain jännää,vai pysynkö yksinkertaisessa. Päätöksiä,päätöksiä…

Silmät:

-UEPP
-Art Deco Glam stars 638
-Art Deco 08
-Art Deco 04
-Soap&Glory Archery
-Lumene Brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Yves Rocher Lash plumping mascara

Kasvot:

-Art Deco Sun protection powder foundation 
-Art Deco Fixing powder
-Wet n Wild Blusher Heather silk

Huulet:

-Yves Rocher Flawless lip liner Incolore
-Lumene Raspberry Miracle lip sorbet Marjojen hehkua

2 Comments

    • Kiitos! Nuo Lip Sorbetit on ihania! 🙂

Vastaa