Skip to content

LOTD Glowing moss

Päivän meikissä oli käytössä IsaDoran Highlands-jälleen kerran. En voi kylliksi hehkuttaa kyseisen paletin upeutta,käytännöllisyyttä ja helppoutta!

Tällä kertaa käytin paletin mattavihreää,vaaleaa nudea sekä kimaltavaa vihreää. Tein meikin samalla periaatteella kuin ensimmäisen Highlands-meikkini,eli levitin koko luomelle mattaväriä,ja vain keskelle kiiltävää vihreää. Kulmaluulle sitten vaaleaa tuomaan hiukan valoa! Tämä meikkityyli on jotenkin nyt mielestäni ihana ja upea,ja huomaan toistavani sitä koko ajan. Iso plussa tulee myös siitä että tämänkaltaiseen meikkiin tarvitaan varsin vähän tuotteita!

Kuvat eivät tee oikeutta tälle meikille-olin siihen todella tyytyväinen. Kimallus näkyi IRL paljon paremmin,ja efekti oli huomattavasti voimakkaampi. Mieleen tuli samea,kosteana kimaltava sammal. Paletin mattavihreä on mielestäni aivan täydellinen-juuri sopivasti murrettu sävy!

Mitä mieltä olette vihreistä silmämeikeistä? Itse pidän niistä suunnattomasti,olivat ne sitten kirkkaanvihreitä tai tämänkaltaisia murrettuja!

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Highlands, saatu
-Lumene brow wax
-IsaDora All day long lash mascara,saatu

Vastaa