Skip to content

LOTD Gift basket

Alkuun tunnustan että aamulla teki mieli uusia eilinen meikki,sillä olin siihen poikkeuksellisen tyytyväinen. Koska yritän kuitenkin keksiä arkimeikkeihini mahdollisimman paljon variaatiota (siinä aina välttämättä onnistumatta) tartuin kuitenkin Sleekin Oh So Special-palettiin ja pohdin hetken millä värillä lähtisin päivän meikkiä toteuttamaan. Gift basket houkutti lämpimällä kultaisen sävyllään,joten sen enempää ajattelematta levitin sitä koko luomelle. Meinasin tehdä varjostuksen paletin mustalla,mutta totesin että se olisi ehkä hitusen liian tumma (ajatus kuitenkin miellytti,joten ehkäpä tämä yhdistelmä on kuitenkin testattava) joten tein varjostuksen IsaDoran Highlands-paletin munakoisoruskealla. (en ole edelleenkään päättänyt onko tumma mattaväri ruskea vai munakoiso-se on valaistuksesta riippuen molempia!) Kulmaluulle pääsi jälleen Oh So Specialin Bow.


Tänään sain napsaistua ihan naamakuvankin! Hiukan hymyttömän,mutta silti! Pidin kokonaisuudesta ihan älyttömästi,sillä Sensain Kousome sopi silmämeikkiin ihan täydellisesti. Poskilla jälleen Illamasquan Peaked,vaikkei se kuvassa juuri näykkään. Peaked-postaus on roikkunut luonnoksissa jo hävyttömän kauan (kera viime viikon torstain Kauneusaamu-postauksen) ja yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja pinnistää sen (ja Kauneusaamupostauksen) ulos viikonlopun aikana!

Meikkipohjana on muuten uutukainen Lily Lolon China Doll,ja olen syvästi rakastunut siihen. China Doll oli sävyltään aivan yksi yhteen ihoni sävyn kanssa,ja jälki on ihanaa ja virheetöntä. Lisäpeittoa kaipaaville alueille olen laittanut hyvin,HYVIN kevyesti MACin Studio Fix Powder Plus Foundationia. Kun pohjalla on ollut IsaDoran Undercover,olen saanut nauttia ensimmäistä kertaa elämässäni omaan silmääni täydellisestä meikkipohjasta-joka on myös pysynyt hämmentävän hyvin. 

Millaisia kokemuksia teillä on Lily Lolon meikkipohjista? Itse olen aivan rakastunut!

Silmät:

-UDEPP
-Sleek Oh So Special Bow
-Sleek Oh So Special Gift Basket
-IsaDora Highlands saatu
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer saatu
-Lily Lolo Mineral Foundation China Doll
-MAC Studio Fix Powder Plus Foundation NW10
-Illamasqua Velvet Blusher Peaked

Huulet:

-Sensai Lasting treatment Rouge Kousome

8 Comments

 1. Sairaan kaunis silmämeikki! Upeat häivytykset 🙂

  • Kiitos! Ne onnistui vähän vahingossa 😀

 2. Hyvältä näyttää, jälleen kerran! Sulla on aina tosi hienot häivytykset, kadehtien niitä aina ihailen.

  Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri on ihan jees, jättää minusta iholle kauniin pinnan. Se ei ole aina ihan tarpeeksi peittävä ilman melko paksua kerrostamista, mutta onneksi alle voi laittaa peitevoiteen tms. silloin kun peitetarpeet on isommat. Varsin hyvä meikkipohja!

  • Kiitos! 🙂

   Superpeittävähän Lily Lolon pohja ei ole,mutta juuri siksi tykkään siitä! On aina helpompi laittaa lisää kuin ottaa pois 😀

 3. Ooh, en malta odottaa, että saan oman Oh So Specialini! Olet tehnyt sillä älyttömän kauniita meikkejä!

  • Kiitos! Se on aivan ihana paletti!

Vastaa