Skip to content

LOTD Garden pastels

Ihana Diorin viisikkoni oli otettava heti käyttöön,joten tartuin siihen aamulla ja asetin itselleni haasteeksi olla käyttämättä muita värejä kuin niitä mitä paletista löytyi. Tuskaahan se tuotti,sillä olen niin kovin tottunut tummaan silmämeikkiin-ja vasta kotoa lähdettyä tajusin että olisin voinut laittaa rajauksen…


Pidän kyllä lopputuloksesta,mutta rajaus olisi tehnyt sille terää. Nyt se näyttää omaan silmääni jotenkin keskeneräiseltä. Paletin värit ovat IHANIA ja hyvälaatuisia,mutta aion kyllä jatkossa yhdistää niihin hiukan tummempia sävyjä-tai rajauksen.

Käytin:

-UDEPP
-Dior Garden pastels
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara

Here is my LOTD,done with Diors Garden pastels-palette! I like the look,but it could have used a dark eyeliner…

4 Comments

  1. Se on jännä kuinka uuden paletin kanssa jämähtääkin käyttämään ”vain” sen tarjoamia värejä. Saa oikein erikseen ajatella, että voin toki ottaa jotain muutakin sävyä mukaan meikkiin :D.

    Garden Pastels jäi multa väliin sillä en innostunut hohtavista viileistä sävyistä. Bongasin sitä myös alennusmyynneistä, mutta olin fiksu ja jätin sielläkin väliin. Oikealle tytölle kokoelman sävyt sopii mahtavasti, mutta muille jälki onkin vähän toista.

    Tekemäsi meikki on kaunis, mutta kuten itsekin sanoit, siihen tarvittais ehkä hiukan potkua kun vertaa muihin tekemiisi silmämeikkeihin.

    • Oikeassa olet! Aion yhdistää noita sävyjä rajusti tummempiin,että saan enemmän näyttävyyttä meikkiin 😀 Toista kertaa en aio pelkästään tuolla paletilla meikata 😀

  2. Mutta kyllä mä sanoisin, että lopputulos on aivan ihanan raikas kesäpäivämeikki! 🙂

    • Raikas se kyllä on! 😀 Mun silmään siitä vaan puuttuu jotain pientä.:D

Vastaa