Skip to content

LOTD Gaelic Gold+saaliita

Uusi Smoky-paletti oli otettava luonnollisesti heti käyttöön,ja ensimmäisen meikin pääosan vei upea,hiukan vihreällä murrettu Gaelic Gold. Parikseen se sai kimmeltävän Retrospeckin sekä murretun mustan Well put togetherin. 

Harmittaa niin etten saanut meikistä kuvia luonnonvalossa,sillä pidin tästä meikistä ihan älyttömän paljon!

Kotiin päästyäni löysin eteisestä Love it-verkkokaupasta tilaamani ihanuudet,joihin olen nyt illan aikana tehnyt lähempää tuttavuutta.
MeMeMe:n luomivärit olivat alessa,joten tilasin muutaman testiin-ja tuo vihreä nelikko vei sydämeni välittömästi. Maybellinen Baby Lipsit vaikuttavat myös varsin lupaavilta-ja perusruskeilla luomiväreillä ei oikein voi mennä pieleen. Postin hellässä huomassa on vielä muutama paketti matkalla luokseni-joudun tunnustamaan etten pystynyt vastustamaan muutamaa (”muutamaa”) hyvin kimmeltävää ja ihanaa kynsilakkaa. 

Teitä pupusia on muuten jo yli sata! En meinannut sitä aluksi uskoa,mutta pakko se on. Kiitos kaikille,olette ihania. <3 Onneksi mulla on varastossa ja suunnitteilla vaikka mitä kivaa teitä varten! Yritän muutenkin kunnostautua blogin kanssa-lokakuu oli aivan järkyttävän raskas ja uuvuttava,ja se heijastui varmasti tännekin. Nyt alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä,ja luonnoskansiossa on vino pino juttuja (mm.uudesta suosikkikampaamostani-en aio enää käydä missään muualla. Miltä hierovat tuolit pesupaikalla kuulostaa?) jotka odottavat vain viimeistelyään. Energian palaamisesta kertoo se että olen pitkästä aikaa jaksanut laittaa hiuksia! (siihen voi tietty vaikuttaa se että ne on leikattu täydellisesti) Näinollen hiusjuttujakin on tulossa enemmän. 

Miltä ensimmäinen Smoky-paletilla tehty meikki vaikuttaa?


Silmät:

-UDEPP
-MAC Stroke of Midnight Smoky palette Retrospeck,Gaelic Gold, Well put together
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

4 Comments

  1. Tosi kaunis meikki, tuo kullan sävy on kyllä upea ja ei tuu ihan heti mieleen toista samanlaista. Hierovat tuolit kampaamossa on kivat. Mun suosikkipaikassa on kans sellaiset, mutta siellä alkaa oleen niin kovat hinnat leikkauksille, että hirvittää.

    • Kiitos! 🙂 oon tosta kultaisesta ihan onnessani-mulla on kultaisen eri sävyjä järkyttävä määrä,ja tää on silti uniikki!

      Hierovat tuolit on kyllä ihanat! Vietin pesupaikalla aika pitkään värinpoiston+värin takia,joten oli kiva että siinä pystyi rentoutumaan 😀

  2. Aivan ihanat sävyt ja upee meikki! 🙂 Toi kulta näyttää ihan super hyvä pigmenttiseltä! 😮

    • Kiitos! 🙂 Se kyllä on! Vähän piti kerrostaa,mutta aika helpolla sai näyttävää jälkeä!

Vastaa