Skip to content

LOTD Far over the Misty Mountains cold

Geek Chic Cosmeticsin Black Fridayna myyntiin tullut Fellowship- kokoelma saapui luokseni jo jokin aika sitten, mutta blogiin asti ihanuudet eivät ole vielä päässeet. Kokoelma odottelee vielä huolellista kuvaamista pöydälläni, mutta onneksi itse värit ovat päässeet jo käyttöön. 

Päädyin tilaamaan koko setin, kun kerran halvalla sai (taitaa muuten olla vieläkin alessa!), enkä kadu hetkeäkään. Kaikki värit ovat UPEITA, ja kaltaiseni Tolkien- fani saa paljon irti niiden sävy-ja nimivalinnoista. Jos jotain kadun niin sitä etten tilannut heti tuplia. 

Kokoelma saapui sopivasti juuri kun olin aloittamassa meikkaamista töitä varten, ja pääsin heti valitsemaan jonkun näistä ihanista väreistä käyttöön. Kiireestä huolimatta mietin valintaa hyvin kauan, ja päädyin lopulta Far over the Misty Mountains coldiin. Kyseessä on UPEA mustalla taitettu violetti, joka hohtaa sinisenä ja on täynnä sinistä ja punaista kimalletta. Rakkautta ensi silmäyksellä. 

FOTMMC olisi riittänyt sellaisenaan, mutta halusin varjostaa sitä jollakin-ja päädyin Sugarpillin Cold Chemistry-paletin Soot&Starsiin. Lopputulos oli astetta tummempi ja kimaltavampi silmämeikki! Meikki oli kuitenkin sen verran tumma että päädyin tekemään seuraavasta Fellowship-kokoelman aarteilla toteutetusta meikistä reilusti vaaleamman. 

Mitä pidätte? Uppoaako Far over the Misty Mountains cold? 

Here is the first look I did with Geek Chic Cosmetics Fellowship-collection! I used Far over the Misty Mountains cold on the whole lid, and Sugarpills Soot&Stars for the shade. I really love FOTMMC-it’s so shiny and pretty! Actually, I love the whole collection. It’s pure perfection, and I really need to take decent photos of all the colors! 

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Geek Chic Cosmetics Far Over the Misty Mountains Cold
-Sugarpill Cold Chemistry Soot&Stars
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

12 Comments

 1. Ooh, todellakin rakkautta! Todella hienoa sävyä tässä. (:

  • Niin on- toi sävy on täydellinen!

 2. Näyttää kyllä ihan mielettömän upealta! Mää oon tähän mennessä kokeillut kolmea sävyä tuosta kokoelmasta, mutta tätä en vielä. Jouluna käytin One Ringiä ja se on yksi kauneimmista kultaisista mitä omistan (ja omistan paljon). One Ring tosin on myös yksi kimaltavimmista kultaisista ja olin melkoinen glitterpallo koko naamaltani aattona 😀

  • Mä en ole vielä testannut One Ringiä-pakko kyllä, hypistelin sitä tänään ja se on niiiiiiiin täynnä glitteriä 😀

 3. Taisin käydä tilaan koko setin. Hups! Samaan tilaukseen taisi livahtaa Win or Die-setti. Hups, hups! Vähän jäi harmittamaan, että tilaus jäi tekemättä silloin kun olisi saanut puoleen hintaan, mutta ei voi mitään.

  Upean näköinen meikki!

  • Hups, hups! 😀 Pääasia että kuitenkin ehdit tilaamaan! 😀

   Ja kiitos, kaikki kunnia menee kyllä ihanalle värille!

Vastaa