Skip to content

LOTD Double Dazzle

Tiistaiaamuna meikkikikkailuille oli hiukan enemmän aikaa, joten päätin lähteä oikein kunnolla kokeelliselle linjalle. Olin testaillut Jane Iredalen kultaa ja pronssia yhdistelevää Double Dazzle- korostuskynää jo useamman kerran, mutta kunnon kuvia en ollut tuloksesta vielä saanut. Päätin siis ottaa päivän missioksi saada Double Dazzlella tehdystä meikistä kunnolliset, selvät kuvat!

Aikaisempien testailujen perusteella tiesin että Double Dazzlella voi halutessaan tehdä koko silmämeikin, mutta ettei se kestäisi omilla rasvoittuvilla luomillani ilman puuterimaista luomiväriä sen päällä. Päätin siis käyttää Double Dazzlen kahta päätä silmämeikin pohjustuksena, ja laittaa niiden päälle mahdollisimman samansävyisiä puuterimaisia luomivärejä. Olin myös suunnitellut että olisin käyttänyt kynää sen alkuperäisessä tarkoituksessa, korostuksessa, mutta päätin lähteä sooloilemaan. 

Double Dazzle levittyy luomelle yllättävän kermaisena, ja sen rajat on todella helppo häivyttää sormin. Levitin siis kynän toisesta päästä kultaista koko luomelle, ja toisen pään tummempaa pronssia ulkonurkkaan ja häivytin huolella. 
Pelkkä Double Dazzle häivytettynä

Jälki oli pelkän Double Dazzlenkin kanssa jo hyvin peittävää, ja tämä voisi riittää hyvin jollekin toiselle. Itse halusin kuitenkin viedä meikin hiukan pidemmälle, ja jatkoin sitä MACin Stroke of Midnight Warm-paletilla. Levitin varovasti taputellen Amber lightsia koko luomelle kultaisen päälle, ja ulkonurkkaan pronssisen sävyn päälle Mulchia. Amber lights vastasi lähes täysin Double Dazzlen kultaista sävyä, ja syvensi sen hehkua upeasti. Mulch oli Double Dazzlen pronssisävyä hiukan tummempi ja ruskeampi, mutta sopi kuitenkin meikkiin kauniisti. Sisänurkkaan ja kulmaluulle lisäsin Sundown- napin vaaleinta sävyä. 


Edellisessä Stroke of Midnight Warm-meikissä hehkutin sitä miten nämä sävyt korostavat silmieni väriä, ja nyt hehkutan sitä lisää. Double Dazzle syvensi ja korosti pronssisia sävyjä entisestään, ja IRL silmieni sävy pomppasi esille hyvin, hyvin intensiivisesti. Olinko innoissani? Olin innoissani. Tämän meikin intensiteetti on ihan toista luokkaa edelliseen verrattuna, ja tässä meikissä kultainen on todella kultaisen näköinen. Tämä vain syvensi vastasyttynyttä rakkauttani lämpimiin, pronssisiin ja kultaisiin meikkeihin- luulen että niistä on tulossa omalla kohdallani tämän kevään juttu. Katsotaan kuinka monta erilaista saan tehtyä!

Halusin yhdistää pronssiseen meikkiin korallihuulet (taas), ja päätin kokeilla meikkimallikeikalta saamaani IsaDoran Perfect Moisture-huulipunaa sävyssä Coralise. Meinasin sortua tälläkin kertaa MACin Mangrove-punaan, mutta hillitsin itseni ja kokeilin jotain muuta. Onneksi kokeilin- Coralise on Mangrovea oranssimpi korallisävy kevyellä shimmerillä. Coralise vaatii vielä lisätestailua, mutta hyvältä vaikuttaa!


Meikkipohjana oli TAAS uusi, palava rakkauteni, Biothermin Skin Best CC-voide. Meikkipöydälläni on tällä hetkellä liian monta liian hyvää meikkipohjaa, ja aamuisin on todella vaikea päättää mitä naamaansa tunkisi. First World Problems, anyone? On mullakin ongelmat. Heh. Meikin kiinnitin Sensain irtopuuterilla. Poskilla käytin vain Clarinsin Opulescence-palettia ihan vain siksi että se oli aikaisemmin todettu niin hyväksi tämänsävyisen meikin kanssa. 

Tällä naamalla kelpasi mennä kuvailemaan lähimaastoon tuotekuvia- ja sitten viettää loppuilta kotona. Miksi teen omasta mielestäni parhaat meikit niinä päivänä kun juuri kukaan ei ole näkemässä? En käsitä.

Käytättekö te meikkien pohjana rajauskyniä tms? Itse olen käyttänyt niitä hävettävän vähän, ja nyt tuntuu siltä että pitäisi hiukan kunnostautua. 

Silmät:

-UDEPP
-Jane Iredale Double Dazzle Highlighter pencil saatu
-Jane Iredale Pure Pressed Eyeshadow Sundown saatu
-MAC Stroke of Midnight Warm Amber lights
-MAC Stroke of Midnight Warm Mulch
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC Cream Light
-Sensai loose powder
-Clarins Opulescence kasvopaletti saatu

Huulet:

-IsaDora Perfect Moisture Lipstick Coralise saatu

Yksi Kommentti

Vastaa