Skip to content

LOTD Derp derp derp derp + Derp derp derp

Tunnustan heti alkuun että olen aamusta asti hykerrellyt tämän postauksen nimihirviölle. Heh. Vieläkin naurattaa. Päätin siis tänään yhdistää kaksi Derp-väriäni,ja lopputulos oli sangen viehättävä vihertävä smoky. Derp derp derp,eli vaalea vihreä,on ollut jo aikaisemminkin koko luomella meikissä,ja pakkohan se oli laittaa jälleen samalle paikalle-väri on niin ihana,ja kimaltaa niin sievästi. Tällä kertaa halusin kokeilla vihertävänharmaata Derp Derp Derp Derpiä varjostukseen-ja sehän sopi Derp derp derpin kanssa täydellisesti. Whiteout pääsi jälleen kulmaluulle ja sisänurkkaan-se on jäänyt lojumaan pöydälle,ja tarttuu kummasti käteen joka aamu. 

Olen ollut viime päivinä poikkeuksellisen tyytyväinen meikkeihini! Yleensä jokin asia jää aina vaivaamaan,mutta nyt on päällä joku onnistumisputki. Toivotaan ettei katkea nyt kun sen tiedostan,sillä ostin iihanan huulipunan Maybellinelta ja olen jo suunnitellut sen pohjalta silmämeikin… Se olisi tarkoitus toteuttaa huomenna töitä varten.

Muistatteko kun tässä postauksessa himoitsin vaatteiden lisäksi Dr Martensin nilkkuribootseja? Sorruin ja tilasin mokomat-puhtaasti siksi että edellisenä talvena ostamani Dr Martensin Clemency-maiharit ovat olleet niin lyömättömän hyvät että jaksan uskoa että Vi-nilkkurit ovat samaa laatua. Parempi olla sillä hinnalla… Clemencyt ovat todella parhaat ostamani kengät pitkään aikaan,sillä niillä kulkee kevyesti alkusyksystä loppukevääseen saakka. Kestivät viime talven pakkaset,tuiskut ja lumikinokset moitteetta,ja niiden pieni korko teki jaloille todella hyvää.Ihanuudet alkavat vilkkua asukuvissa heti kun ilmat viilenevät. Elleivät ihanaiset Vit ole niitä syrjäyttäneet. 

PS: Hyödynsin Tick:Tock Cosmeticsin poistoalea vielä kun oli mahdollisuus ja tilasin neljä luomiväriä. Ja edellämainitun huulipunan lisäksi ostin toisen samanmoisen sekä alesta Sally Hansenin duochromen. Sekä Isadoran Sugar crush-lakan sävyssä Ocean crush. Ocean crush oli se syy miksi ylipäätään lähdin ostoksille,olin kuolannut sitä niin pitkään että pakko se oli kotiin hakea. 


Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics Derp derp derp
-Shiro Cosmetics Derp derp derp derp 
-Shiro Cosmetics Whiteout
 -Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

2 Comments

  1. Supernätit sävyt ja onnistunut meikki tosiaan 🙂

Vastaa