Skip to content

LOTD Derailed Dope Smokeout

Nyt olisi luvassa tarkempaa kuvaa eilisessä postauksessa vilahtaneesta silmämeikistä! Halusin kokeilla jotain neutraalia ja vaaleampaa-tavallisesti käytän koko luomella hiukan tummempaa sävyä ja vaaleaa vain korostuksissa. 

Vaikka Vice 2 on täynnä upeita, ihania, kirkkaita sävyjä, olen päätynyt käyttämään lähinnä sen neutraalimpaa tarjontaa. Tämän saman meikin olisi voinut toteuttaa samalla tavalla vaaleana väreilläkin, mutta nyt oli tarve harjoitella pitkästä aikaa hiukan vaaleampaa, silti varjostettua meikkiä. Vaikka niitä tekee lähes päivittäin, ei keskittynyt harjoittelu ole koskaan pahitteeksi. Seuraavaksi listalla olisi cut crease-varjostuksen kertauskurssi! 

Palataan nyt kuitenkin kuvissa näkyvään meikkiin. Koko luomella on vaalea Dope, luomen puolivälistä sisänurkkaan Derailed ja lisävarjoa tuomassa Smokeout. Pidin tästä todella paljon- olen pitänyt meikissä käyttämieni värien sävyerot varsin pieninä, ja tämä herätti kontrastinkaipuun takaisin. Pitääkin jatkossa muistaa harjoitella tämänkaltaisia meikkejä, joissa varjostussävy on reilusti tummempi ja ero näkyvämpi! Sumuiset, reilusti häivytetyt meikit ovat ihania ja helppoja, mutta alan kaivata jotain erilaista. Täytyy siis harjoitella lisää!

Mitä pidätte Dopen,Derailedin ja Smokeoutin yhdistelmästä?

Muistakaahan osallistua arvontaan!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Vice 2 Dope
-Urban Decay Vice 2 Derailed
-Urban Decay Vice 2 Smokeout
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

4 Comments

    • Kiitos! 🙂 Tykkäsin tästä ihan hirveästi!

  1. Todella kaunis silmämeikki! Jäin oikein tuijottamaan tätä hetkeksi. 🙂

    • Voi kiitos, ihana! <3

Vastaa