Skip to content

LOTD Derailed Betrayal

Urban Decayn Vice 2 pääsi tiistaina pitkästä aikaa käyttöön. Vaalea violetti Betrayal houkutteli heti kovasti, mutten halunnut käyttää sitä tällä kertaa yksinään. Hetken mietittyäni päätin laittaa pohjaksi Derailedin, rusehtavan taupen, ja sen päälle sitten hyvin kevyesti Betrayalia. 

Derailed ja Betrayal sopivat yllättävän hyvin yhteen- Derailed loi hyvän pohjan, jota Betrayal sitten taittoi sopivasti.

En halunnut kovin vahvaa varjostusta tähän, joten lisäsin vain kevyesti Smokeoutia, jonka päälle levitin vielä kevyesti Betrayalia. Halusin että myös varjostus hohtaa kevyesti violettina, ja Betrayal taittoi myös Smokeoutia juuri sopivasti. 

Tämä yhdistelmä osoittautui omasta mielestäni parhaaksi pitkään aikaan. Pidin meikistä todella paljon, ja tämä innosti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä Betrayalilla. Shiseidon Eye Color bar on selvästi herättänyt yhdistelyinnostuksen-olen tutkinut uudelleenheränneellä innolla kaikki hiukankin läpikuultavat luomivärini ja pohtinut mihin niitä voisin yhdistää. 

Mitä pidätte Derailedin ja Betrayalin yhdistelmästä? 

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Vice 2 Derailed
-Urban Decay Vice 2 Betrayal
-Urban Decay Vice 2 Smokeout 
-Urban Decay Vice 2 Dope
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

8 Comments

  1. Tykkään, nämä violetithän purevat itseeni kuin veitsi voihin. 😉

    • Niin muistelinkin! ;D

  2. Ihana! Mulla taitaa olla vähän sama ”vika” ku Jonnalla tuossa ylempänä 😀

  3. Kaunis. Ja sun kulmakarvat näyttää luvattoman hyviltä!!

    • Hahah, kiitos! 😀 Niitä ei itse aina osaa arvostaa 😀

Vastaa