Skip to content

LOTD Confident Trafalgar

Kun sitä niin pyydettiin, niin tässä olisi! Meikkiä Trafalgar-paletilla ja Chanelin Confident-huulipunalla, olkaatten hyvä! Eilisen postauksen kommentteja oli hirmuisen kiva lukea, ja intouduinkin sitten meikkaamaan oikein hartaasti ja pitkällä kaavalla. Sain samalla hyvän syyn testailla loppuviikosta ostamaani Estée Lauderin Double Wear Light-meikkivoidetta yhdessä Chanelin meikkipohjan kanssa. Varoitan jo etukäteen, tämä on varsin kuvarikas postaus!

Päädyin käyttämään Diorin Trafalgar-paletista neljää sävyä. Ainoa jota en käyttänyt oli ylärivin vaaleanpunainen. Luomen keskiosassa on paletin vihertävä sävy, varjostuksena tumma viininpunainen, sisänurkassa murrettu valkoinen ja koko ulkonurkassa paletin upea punainen. 
IMG_6415
IMG_6421
Halusin pitää meikin suhteellisen hillittynä ja sumuisena. Tavoite oli yhdistellä sävyjä suhteellisen saumattomasti, ja lisäsin vain kevyen rajauksen tuomaan meikille pientä lisätarkkuutta. Rajauksen tein Clarinsin 3 Dot linerilla, joka on pienen alkukankeuden jälkeen osoittautunut varsin käteväksi rajauskynäksi.

Huulille pääsi Chanelin ihana Confident, johon rakastun koko ajan palavammin. Confident tuntuu huulilla enemmän huulirasvalta kuin huulipunalta, ja kestää huulilla yllättävän pitkään kulumatta. Olin odottanut että Confident kuluisi nopeasti kevyen koostumuksensa takia, mutta ei. En tiedä voinko rakastaa tätä punaa enää yhtään enempää-tämä on niin minua.


IMG_6423
Meikkipohjan tein Estée Lauderin Double Wear Lightilla, kuten aiemmin jo sanoin. Peiteaineena oli saman merkin Double Wear, ja koko komeus kiinnitettiin Chanelin uudella Vitalumiére-meikkipohjalla. Jälki oli virheetöntä. Aivan täydellistä. Ja kesti vielä koko päivän aivan täydellisenä! Yleensä meikkipohjissani on aina jotain vikaa-joko peitevoide tai meikkivoide pettää, tai kiilto puskee välittömästi läpi. Tämän kombon kanssa ei ollut mitään ongelmaa. 

Poskille sudin Clarinsin Tawny Pink-poskipunaa, joka sopi hyvin sekä silmämeikkiin että huuliin. Tawny Pink oli silmien ja huulien värimaailman keskivaiheilta, joten se sitoi kokonaisuuden kivasti yhteen. 


IMG_6451
IMG_6456_
Pidin tästä meikistä aivan älyttömästi, ja päädyinkin kuvaamaan sitä aika pitkään. Loppuvaiheessa kärsivällisyys ja keskittyminen alkoivat kuitenkin herpaantumaan, ja edustusilme karisi vauhdilla pois. Koska meikkikuvani ovat yleensä aika samanlaisia (okei, lähes identtisiä) saatte näin sunnuntain kuvaksi nauttia niistä kuvista, joita yleensä en julkaisisi. Olkaa niin hyvät, viihdettä sunnuntaipäiväänne! (en osannut valita kuvista vaan yhtä, joten julkaisin kaikki. Oh well.)


IMG_6469
IDconfident
Viimeisessä kuvassa muistutan rakkaan mieheni mielestä The Grinch-elokuvan Who-otuksia. Tiettyä yhdennäköisyyttä on kieltämättä havaittavissa… 

IMG_6471
Tässä vielä lopuksi meikin keskeiset tuotteet. Kuten näkyy, käytössä oli myös Clarinsin kulmapaletti- alan vähitellen ihastua siihen. Olin aluksi hiukan skeptinen, mutta kun olen päässyt käyttämään sitä muutaman kerran voin todeta että tykkäääääännn. Tykkään kovasti. 

IMG_6476
Mitä pidätte Trafalgarin ja Confidentin yhdistelmästä? Tämä oli minulle todella mieleinen meikki, ja oli jotenkin rauhoittavaa ja turvallista aloittaa Trafalgariin tutustuminen tällä tavalla. Niitä rajumpia yhdistelmiä ehtii sitten myöhemminkin. 


Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Dior Trafalgar
-Clarins 3 Dot liner Brown saatu
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Estée Lauder Sumptuous mascara

Kasvot/Face:


-Estée Lauder Double Wear Light foundation 1.0
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-Chanel Vitalumiére Loose Powder foundation 10 Beige
-Clarins Blush Prodige Tawny Pink saatu

Huulet/Lips:

-Chanel Rouge Coco Shine Confident

22 Comments

 1. Upea Trafalgar meikki, olet tosi kaunis ♡ niin jännä miten samalla paletilla tulee aivan erilaista jälkeä toisella meikkaajalla!!

  • Suurkiitos <3 Tällä saa kyllä niiiin erilaista jälkeä aikaan! Riippuu niin paljon tekijän käsialasta ja tyylistä 😀

 2. Hih, niin kivat kuvat! Ja meikki on sopivasti syksyisine sävyineen täydellinen. T. Eräs joka aina ihailee kulmiasi

  • Kiitos! <3 Heh, näissä kulmissa on puolensa ja puolensa- hirveä nyppiminen joka aamu 😀

 3. Mä en kestä tuota ylähuulikadoksissa-kuvaa :D:D OOT SÖPÖ.

  • Hahaa, kitos 😀 Olen kieltämättä suhteellisen ihastuttava.

 4. Kati Kati

  Aivan ihana meikki! Näytät muutenkin niin kauniilta noissa kuvissa, jotenkin kaikki passaa toisiinsa: meikki, hiukset, paita 🙂

  • Suurkiitos ^^ Yritin kovasti yhdistää kaiken! 😀

 5. MS MS

  Kaunis meikki! 🙂 Tuo Trafalgar on mun hankintalistalla edelleen 😉 Chanelin Vitalumiére täytyy myös käydä katsastamassa!

  • Kiitos! 🙂 Trafalgar on ihan HUIPPU! Tuo Chanel kannattaa ehdottomasti katsastamassa, se on aivan ihana!

 6. Silmänisku-kuva! Ihana Ilona <3

 7. Aivan ihana meikki ja hulppeita kuvia! <3 😀

  • Heheh, kiitos! 😀 <3

 8. Hihii, kylläpä viimeisimmistä kuvista tuli hyvälle tuulelle 😀

  • Hehee, ihana kuulla! 😀 Pitää julkaista tollaisia useamminkin, niitä kun kerääntyy kameran muistikortille aika paljon 😀

 9. Yhyy, mä kyllä itken kaks kuukautta putkeen jos en saa missään vaiheessa ostettua tätä Trafalgaria :””( Nyt on rahatilanne niin tiukka, etten vaan pysty oikeuttamaan ostosta itselleni. Ensi kuussa on kuitenkin jo palkkapäivä!

  • Pidetään peukkuja että säkin saat tän, koska tää niiiiiin sopisi sulle! Pistän peukut ja varpaat pystyyn!

Vastaa