Skip to content

LOTD Comfort zone-ruskeat

Tänään käyttöön pääsi Wet n Wildin Comfort Zone-paletin ruskea sävyrivi,josta käytin kaikkia neljää väriä-ja vielä aika lailla niille määrätyillä kohdilla. Vaalein kulmaluulla ja sisänurkassa,seuraava koko luomella,crease-sävy varjostuksena ja tummin väri sitä korostamassa. Hyvin helppo ja idioottivarma arkimeikki-jota en kuitenkaan ollut pitkään aikaan tämän paletin ruskeilla tehnyt. Ei mitään erityisen hienoa muttei mitään erikoisen huonoakaan. 

Comfort zone on todella helppo arkipaletti,jonka kanssa ei juuri mokia tule. Vaikka väreissä riittää pigmenttiä,ei niillä kuitenkaan saa mitään peruuttamatonta tuhoa aikaan-tummimpia värejä kannattaa kuitenkin käyttää alkuun varoen jos ei niihin ole tottunut. 

Yritän lähipäivinä kirjoittaa lähes jokaisessa päivän meikki-postauksessa viime aikoina vilahdelleesta Art Decon Lash boosterista-olen jäänyt siihen koukkuun. Pahemman kerran. Kun testiin saatu putkilo loppuu,ostan takuuvarmasti tilalle toisen. Erityisesti Sensain 38-mascaran kanssa tämä on ollut erinomainen-ja pohjustuksesta huolimatta ripsiväri on ollut kestävä ja poistettavissa vain lämpimällä vedellä. Tykkään,tykkään kovasti!

Nyt lopetan tämän kirjoittamisen ja siirryn tutkimaan aarteitani. Olin jälleen ihanaisen Pandan apajilla,ja aarresaalis on sellainen että olen viimeisen tunnin ajan hymyillyt typerästi niitä hypistellessäni. Nyt jatkan hypistelyä.

Silmät:

-UDEPP
-Wet n Wild Comfort Zone
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara 

2 Comments

  1. Varmaan arvasit, että tulen kiljumaan tänne, että tykkään! Ihana kulta-ruskea olematta silti tylsä. 🙂

Vastaa