Skip to content

LOTD Colors of Brazil

Aikaisemmin esittelemäni Clarinsin Colors of Brazil-paletilla tehty meikki oli värikäs, ja hyödynsi paletin pehmeää oranssia sävyä. Arkimeikiksi tein kuitenkin meikin paletin kolmella ruskealla sävyllä. Paletin ruskeita sävyjä oli todella ilo käyttää- kaikista löytyy sopivasti pigmenttiä, ja ne levittyvät kauniisti ja vaivatta. Värit ovat pehmeitä, mutteivät kuitenkaan niin pehmeitä että ne varisisivat tai sotkisivat. 

Käytin keskiruskeaa koko luomelle, sisänurkkaan ja kulmaluulle vaaleinta, ja tumminta sävyä luonnollisesti varjostuksena. Kuvassa sisänurkka on sotkeentunut hiukan sateen takia, mutta kuvista saa kuitenkin selvää. Kai?

Nyt on pakko myöntää että tämä on yksi koko kevään suosikkimeikeistäni. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä oli jotain mikä teki siitä omasta mielestäni todella onnistuneen. Tämä oli niin mukavuusalueellani kuin olla voi- neutraaleita ruskean sävyjä sisältävä vaaleahko smoky. Yhdistettynä YSL:n Naughty Mauveen tämä oli just eikä melkein. 

Tällaiset meikit ovat omalla tavallaan todella raikastavia ja virkistäviä, ja samalla todella hyvää harjoitusta. Neutraaleilla sävyillä on helppo harjoitella varjostusta ja häivytyksiä- ja niiden myötä innostun taas käyttämään meikeissä värejä ja kimallusta.

Tällaiset meikit ovat minulle samanlaista nollausta kuin hyvät päikkärit!


Mitä pidätte? Jaksatteko innostua tällä tavalla näin neutraaleista meikeistä?


Silmät:

-UDEPP
-Clarins Colors of Brazil-paletti saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara saatu

Kasvot: 

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Essentials BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-YSL Glossy Stain Rebel Nudes Naughty Mauve

4 Comments

  1. Clarinsilla oli tänä kesänä oikein onnistunut kokoelma. Pidin Brasilia palettia jo käsissäni hyvinkin vakavin ostoaikein, mutta palautin paletin hyllyyn. Neutraalit ruskeat ja se pehmeä oranssi ovat kuitenkin niitä sävyjä joita löytyy jo meikkilaatikosta.

    Innostun siis joka kerta, mutta järkisyiden vuoksi en osta ihan jokaista palettia 😉

    • Haha, järkisyyt on välillä ihan tarpeellisia! 😀 Itse skippasin alessa Diorin Royal Kakin juurikin niiden takia. 😀

  2. Upea! Tykkään juurikin tällaisista neutraaleista. 🙂

Vastaa