Skip to content

LOTD Climbing chaos

Julkaisemattomia silmämeikkejä on tällä hetkellä ihan järkyttävä määrä, ja yritänkin nyt petrata niiden ulossaannin suhteen. Joukossa on muutama vähemmän kiinnostava, jotka saatan jättää kokonaan julkaisematta tai tunkea samaan postaukseen. Nyt kuitenkin vuorossa on Shiro Cosmeticsin Climbing Chaos- luomivärillä toteutettu silmämeikki, joka on roikkunut luonnoskansiossa jo niin pitkään että hävettää! 

Climbing Chaos on yksi niistä harvoista The Seven Kingdoms- kokoelman väreistä jonka kuvat nähtyäni tiesin haluavani täysikokoisena. Kokoelmassa on paljon ihania värejä, mutta suuri osa niistä oli sellaisia joista riittää pienempi purkki- tai ihan vaan näytepussi. Tämän kuitenkin aion hankkia täysikokoisena, sillä se on juuri niin ihana kuin kuvittelin sen olevan. 

Climbing Chaos sai parikseen tumman Gift of Mercyn, joka sopikin sen kanssa yhteen täydellisesti. Meikistä tuli muutenkin todella minunnäköiseni- ja siksi luonnollisesti hyvin mieleinen. Climbing Chaos ei tarvinnut avukseen Pixie Epoxya, joten tämä oli hyvin helppo ja nopea toteuttaa. En ole vielä edes testannut miltä CC näyttäisi Pixie Epoxyn kanssa, sillä se on niin kaunis jo ilmankin. Ehkä joululomalla ehdin tehdä hiukan testailua!

Mitä pidätte Climbing Chaosista? Itse olen täysin myyty. (plus värin esikuvahahmo on yksi suosikkejani- en osaa sanoa miksi :D)

Here is a look I did with Shiro Cosmetics’ Climbing Chaos a while ago. I paired it with Gift of Mercy, and I really love the look! Climbing Chaos is one of the few colors from the collection that I knew that I would buy in full size. I really love this shade, and it works well without Pixie Epoxy!

Silmät:

-UDEPP
-Shiro Cosmetics Climbing Chaos
-Shiro Cosmetics Gift of Mercy
-Urban Decay Face Case Shattered Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

2 Comments

  1. Hyvältä näyttää!
    Mullekin tuli tällä viikolla tuon kokoelman värejä, mutta saas nähdä milloin ehdin kokeilemaan, kun on tullut näitä luomareita tässä vähän hamstrattua..

    • Kiitos! ^^ Heheh,samaa ongelmaa on täälläkin päässä- niitä uusia luomivärejä on muutama liikaa. Tai ei,ei niitä VOI olla liikaa-aikaa on liian vähän 😀

Vastaa