Skip to content

LOTD Celebrate

Ensimmäinen meikki Smoked-teemaviikon jälkeen! (postaan koonnin viikon meikeistä huomenna tai sunnuntaina enkä tänään,sillä muuta tekemistä ilmaantui) Tartuin innolla Inglot-nappeihin ja Sleekin Oh So Special-palettiin,ja lopputuloksena on burgundilla varjostettu kevyt smoky. 

En ole pitkään aikaan tehnyt meikkiä josta olisin pitänyt näin paljon. Tämä menee kaikkien aikojen suosikkieni joukkoon. Jokin tässä väriyhdistelmässä nappaa ja kovaa. Vaikka meikki on varsin yksinkertainen,on se silti ihana. Keskeinen tekijä on Sleekin Celebrate,jota käytin varjostuksessa-se tuo meikkiin eloa. Koko luomella Inglotin pearl 402 ja sisänurkassa ja kulmaluulla pearl 395.

Vierailin tänään I love me-messuilla ihanan Pandan ja Nean kanssa! Aika kului näiden ihanien naisten kanssa kuin siivillä! Napsin jonkin verran kuvia messuilta,jaan ne kanssanne huomenna kun olen käynyt kuvat tarkemmin läpi.

Messusaaliini jäi hyvin maltilliseksi-pahin retkahtaminen tapahtui NailCityn pisteellä ammattilaispuolella,josta kotiutin kuusi Zoya-lakkaa. Inglotin pisteellä kokosin itselleni violetin viisikon,joka on nyt viides Inglot-viisikkoni! Sanoinko tarpeeksi monta kertaa viisi?

Pidin itseni ihan tarkoituksella kurissa,sillä matka jatkui messuilta kohti postia,jossa minua odotteli kaksi pakettia. Toisesta löytyi China Glazen uutuuksia,toisesta Too Facedin MIELETÖN Joy to the Girls-jättipaletti. Näistä ja messuostoksista kerron tarkemmin huomenna tai sunnuntaina,jotta ne saavat oikeasti arvoisensa postaukset!

Kävittekö te tänään I love me-messuilla,vai oletteko menossa lauantaina tai sunnuntaina?

Mitä pidätte silmämeikistä? Itse olen aivan hulluna siihen!

Silmät:

-UDEPP
-Inglot Pearl 402
-Inglot Pearl 395
-Sleek Oh So Special Celebrate
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Vastaa