Skip to content

LOTD Café Ménthe

Aika laittaa muutama silmämeikkikuva kaikkien kynsipostausten keskelle! Kaivoin Shiseidon Eye color barin esille pitkästä aikaa, ja päädyin käyttämään mintunvihreää Méntheä, jota en ole juuri testaillut. 

Ménthe tuntui kuitenkin sellaisenaan hiukan liian vaalealta ja pastelliselta, ja mietinkin hetken millä värillä lähtisin sen sävyä muuttamaan. Pitkään pohdittuani päädyin lämpimänruskeaan Caféen, ja taputtelin sitä hyvin varovasti ja kevyesti Ménthen päälle. 

Café teki juuri sen mitä toivoinkin- mursi Ménthen sävyä juuri sen verran ettei se ollut enää liian kirkas. Sisänurkkaan laitoin vaaleaa Sodaa, ja varjostuksena käytin tuttua ja turvallista Liquoricea.

Olin aluksi hiukan epäileväinen tämän meikin suhteen, mutta päädyin lopulta pitämään siitä todella paljon. Murretut vihreät ovat suosikkivärejäni, joten on vain luonnollista että pidin tästä niin paljon. Color bar on odotellut hiukan liian pitkään meikkipöydällä-yritän jälleen petrata sen käytössä, sillä sen värien yhdistely on aivan liian kivaa. 

Mitä pidätte murretusta vihreästä?

Silmät:

-UDEPP
-Shiseido Eye color bar Ménthe
-Shiseido Eye Color bar Café
-Shiseido Eye Color bar Soda
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

6 Comments

  1. Ei ollenkaan huono ja hyvin sinun näköinen meikki. Itse en sen sijaan ”päällystä” Mentheä, minusta se on niin ihana jo yksistään <3. Tykkään oikein korostaa sävyn hehkuvutta.

    • Mun pitää totutella vielä Menthen kirkkauteen. 😀 Tykkään niin tästä himmeästä!

  2. Menthe on tuosta paletista mun ehdoton lemppari! Tosi erilaisen pehmeän olet saanut siitä taittamalla. Tykkään. 🙂

    • Kiitos! Cafe kyllä pehmensi Mentheä tosi kivasti! 🙂

  3. Jotenkin tosi rauhoittava meikki.

Vastaa