Skip to content

LOTD Brun incandescent

Yves Rocher uudisti jokin aika sitten luomivärivalikoimaansa, ja uudistuksen seurauksena valikoimaan tuli kuusi upeaa luomivärinelikkoa. Minulla on tällä hetkellä näistä kuudesta neljä- kaksi sain pr-tilaisuuden goodiebagista, ja kaksi päädyin tilaamaan itse. Kirjoittelen paleteista hiukan laajemman postauksen ja käyn samalla kaikki neljä palettia läpi. Nyt vilkaistaan ruskealla Brun incandescent-paletilla tekemääni arkimeikkiä. 

Sain tiistaina yllätyspaketin Yves Rocherilta (jonka mukana tuli muuten teitäkin hyödyttäviä juttuja- voipi olla että Instagram-ja Facebookseuraajille on lähiaikoina luvassa arvontaa!) ja paketin mukana tuli muiden varsin ihastuttavien juttujen lisäksi Grand Rouge-huulipuna sävyssä Rouge Vif. Sain lähes heti idean kevyen sumuisesta, ruskeasta silmämeikistä paritettuna punaisiin huuliin. Ei mennyt kauaakaan kun olin jo meikkipöydän ääressä toteuttamassa ideaani.

Uusien luomivärinelikoiden mukana tulee yksityiskohtaiset neuvot smoky eye-meikin tekoon. Itse kuitenkin skippasin ohjeet tällä kertaa ja tein meikin omalla, tutulla tavallani. Käytin tähän meikkiin kaikkia Brun incandescent-paletin kaikkia sävyjä- vaaleinta sävyä sisänurkassa ja kulmaluulla, helmiäistä vaaleaa taupea liikkuvalla luomella, alareunan vasenta sävyä luomivaossa ja varjostuksena paletin tumminta sävyä. 
IMG_8096
IMG_8098
Tähän olisi voinut sopia rajauskin, mutta päätin pitää meikin mahdollisimman pehmeänä ja sumuisena. Jätin siis rajauksen ihan suosiolla pois. 


IMG_8069
Huulille pääsi upea, ihana Rouge Vif. En käsitä miksen ole kokeillut näitä huulipunia aikaisemmin, nämähän ovat lähes täydellisiä! Koostumus on upea, ja ainakin Rouge Vifissä on pigmenttiä vaikka muille jakaa. Viimeisimmän tilaukseni kaupanpäällisenä tuli toinen Grand Rouge-sävy, ja tämän perusteella odotuksen kyseistä punaa kohtaan vain nousivat.
Meikkipohjan tein jo hyvän aikaa sitten ostamallani Youthful glow-meikkivoiteella, ja silmänalusille käytin yllätyspaketissa tullutta valokynää. Kiinnitin meikin kevyellä kerroksella Chanelin meikkipuuteria, ja poskipunana käytin melkeinpä joka meikissä vilahtavaa MACin Buffia. Luulenpa että Buff ansaitsee lähiaikoina ihan oman postauksensa, sen verran kovasti olen ehtinyt ihastumaan siihen.


IDyr
IMG_8122_
Ripsillä on muuten taas kerran uutuusripsiväri Volume Elixir Mascara. Volume Elixir on omasta mielestäni ihan mahtava arkiripsari- jälki on juuri sopivan kevyttä, ja silti näyttävää. Volume Elixir ei ole vedenpitävä, mutta pientä sadetta ja tihkua se kyllä tuntuu kestävän. 

Kylläpä oli jotenkin todella virkistävää tehdä näinkin ns.klassinen meikki! Olen viime aikoina leikkinyt aika vapaasti hiukan erikoisemmillakin väreillä, joten tämä oli oikein tervetullutta vaihtelua. Helppoa, yksinkertaista ja kuitenkin näyttävää. Brun Incandescentin sävyt olivat varsin hyvinkäyttäytyviä ja helposti häivytettävissä, joten tällainen yksinkertainen meikki oli tehty minuuteissa. 

Kuvailin muuten talteen kuvia syyskuun suosikkituotteista. Olen pitkään miettinyt että olisi kiva koota kuukausittain joko loppuneita tai erityisen hyviä tuotteita, ja päädyin lopulta suosikkituotteisiin. Loppuneet-postauksia on kiva lukea muilta, mutta en oikein saa itse kirjoitettua sellaisia. Syyskuun suosikit- postaus on siis tulossa lähipäivinä!


Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Yves Rocher Eyeshadow Quad Brun Incandescent saatu
-Clarins 3 dot eyeliner brown saatu
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Yves Rocher Volume Elixir Mascara saatu

Kasvot/Face:


Yves Rocher Youthful Glow Foundation 000 Beige
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-Yves Rocher Radiant Youth Corrector Pen 02 Beige saatu
-MAC Select Cover Up Concealer
-Chanel Vitalumiére Loose Powder foundation 10 Beige
-MAC Blush Buff

Huulet/Lips:

-Yves Rocher Grand Rouge Rouge Vif saatu

14 Comments

 1. Great minds… ja silleen. 😀 Nuo huulipunat ovat ihan kreisihyviä!

  • Heheh, indeed. 😀 Huulipunat, joo! Kreisihyvä on juuri oikea sana!

 2. Todellakin klassisen kaunis meikki, tykkään! 🙂

  Innolla suosikkeja odotellessa!

 3. Upea meikki ja täydellisen tarkkoja kuvia. 🙂

  Taas täytyy todeta, voi jestas noita sun upeita täydellisiä kulmakarvoja.

  Tiia

  • Kiitos! 🙂 Heh, näistä saan kyllä olla aika ylpeä ^^

 4. Uu, todella upea ja tuo puna näyttää niin mahtavalta!
  Hitsit, pitääköhän munkin nyt tilata paletti ja puna… Voi apuva 😀

  • Kiitos! 🙂 Ja KYLLÄ! Kyllä sun pitää! 😀 Nää pitää kokea itse! 😀

 5. Kati Kati

  Kaunis meikki! YR:n meikit on tainneet kokea jonkinlaisen muutoksen, kun minä muistan esim. vain huonolaatuisia YR:n luomiväripaletteja..

  • Kiitos! 🙂 YR:n meikit on kyllä todella uudistuneet. Mullakin on muistikuvia heikkopigmenttisistä luomiväreistä-nämä on kyllä niistä kaukana. Hyvälaatuisia ja pehmeitä ^^

 6. Anonymous Anonymous

  Kaunis, klassinen meikki! 🙂 Onko tuo ruskea paletti sinusta kylmä vai lämmin? Katselin nimittäin juuri tuota palettia Yvesin sivuilla, mutta siellä näytti paljon lämpimämmältä kuin sinun kuvissasi ja siksi en vielä päätynyt tilaamaan.

  • Kiitos! 🙂 Tässä paletissa on mun mielestä sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä. Oma ihonsävyni on aika neutraali, ja se ja kuvien lämpötasapaino voi vaikuttaa siihen miltä värit näyttävät. Omasta mielestäni paletin sävyistä alarivin vasen sävy on selvästi lämmin, muut ovat joko neutraalin ruskeita tai viileitä. 🙂

 7. Rouge Vif on vaan niin huikea, se on jännä sävy, sopii ihan jokaiselle! <3

  • Niin on! Pitää testailla sitä lähipiirille ja kokeilla käykö se ihan jokaiselle 😀

Vastaa