Skip to content

LOTD Boxed organza gift basket

Tällä meikillä olin töissä tiistaina. Silloin odottelin vielä tilaamiani Sleek-paletteja saapuvaksi, ja hoidin Sleek-ikävää käyttämällä meikissä Oh So Special-palettia. Oh So Specialista on tulossa huomenna myös tutorial, joka viimeistelee Back to school-tutorialpätkän!  Aiemmin olen julkaissut 10min ja 30min arkimeikkitutot, ja Oh So Special-tutorial putoaa 20min tekoajallaan noiden kahden välille. 

Oh So Specialhan on periaatteessa nudepaletti ja ei sitten kuitenkaan ole. Sleekiltä löytyy ihan oma virallinen nudepaletti Au Naturel, josta löytyy pelkästään erisävyisiä ruskeita. Au Naturelista löytyy sekä kylmiä ja lämpimiä sävyjä, ja näkyy paletissa olevan myös helmiäis-ja mattasävyjäkin. Itse en kuitenkaan Au Naturelia omista-se ei ole oikein koskaan sytyttänyt. Ehkä vielä joskus… Oh So Specialkin kulkeutui luokseni ystävän Englannintuliaisena, en jotenkin ollut itse tajunnut sitä hankkia. Onneksi rakas ystäväni oli minua fiksumpi, Oh So Special kun sattuu olemaan aika ihana. Paletissa on sopivassa suhteessa matta-ja helmiäissävyjä, ja kaikki sävyt ovat hyväpigmenttisiä-ja laatuisia. Paletista löytyy sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä, ja sävyjen tummuus vaihtelee vaaleasta, kulmaluulle sopivasta matasta utuisen tummaan helmiäispurppuraa. Tavallisempien nudesävyjen lisäksi paletista löytyy vaaleanpunaisia ja purppuroita, sekä upea, moneen taipuva pronssinen kulta. Sävyjä on lisäksi helppo kerrostaa ja muokata mielensä mukaan- olen useasti levittänyt meikin pohjalle jotain paletin helmiäissävyistä, ja laittanut päälle mattasävyä. Lopputulos on ollut himmeän kimaltava, uusi sävy. 

Tiistaina päätin tehdä meikin pitäen keskipisteenä vaaleanpunaisen Organza-sävyn. Sen kaveriksi laitoin kultaista Gift basketia, ja varjostukseksi mattaruskean Boxedin. Kulmaluulle ja sisänurkkaan pääsi Bow. 
IMG_3691

IMG_3695

Tämä oli lopulta yksi viime aikojen ehdottomista suosikkimeikeistäni. Tässä oli todella kotoisa olla, ja kokonaisuus toimi omaan silmääni todella saumattomasti. Kaikki mätsäsi, poskille päässyt Chanelin Tumulte ja huulilla ollut Revlonin Macaroon-kaikki noudattivat silmämeikissä annettua lämmintä vaaleanpunaista teemaa.

Vaikka meikki näyttää viimeistellyltä smokylta, se syntyi lähes hetkessä ja pääosin sormin tehtynä. Oh So Specialin helmiäissävyt ovat ihanan pehmeitä ja kermaisia, ja ne levittyvät helpoiten sormin. Levittelin siis sävyt luomelle sormin suunnilleen niille kohdille kuin olin ajatellut, ja jatkoin sitten siveltimellä. Hyvin toimi! Saipa meikki muuten töissä kehujakin. Silloin yleensä tiedän onnistuneeni-jos täysin tuntematon nainen kehuu toisen naisen meikkiä, on asiat yleensä aika hyvin.


IMG_3719
IDBoxedorganza
Meikkipohjana toimi viikonloppuna hankittu MAC, joka on hetkessä noussut suosikkieni joukkoon. MUSin skunkkisiveltimellä levitettynä jälki on ihanan luonnollinen ja silti sopivan peittävä! Kuvissa pohja on jo hiukan kärsinyt pitkän päivän ja kuumuuden takia (ennen kuvien ottoa käytiin vielä kaupassa, ja paahtavassa kuumassa kävely kokomustissa saattoi vaikuttaa meikin siisteyteen) mutta sisätiloissa ollessa meikki on pysynyt moitteettomana. Eilen testasin meikkivoiteen kestoa pohjustajan (IsaDoran Undercover) kanssa, ja meikki kesti moitteettomana koko päivän. Hiukan kuivemmalla iholla Mineralize moisturizer varmaan kestäisi hyvin ilman pohjustajaa, oma öljyinen ihoni vain vaatii jotain estämään liikaa kiiltelyä.


IMG_3730

Loppukevennykseksi tarjoan todistuksen siitä että otan oikeasti muunlaisiakin kuvia kuin blogissa näkyvät lähes identtiset meikkikuvat. Kameran muistikortti täyttyy yleensä erikoisista ilmeistä, suljetuista silmistä, murhaavista katseista tai lievästi mielipuoliselta näyttävistä hymyistä. Olen vähitellen oppinut ottamaan hiukan monipuolisempia, itsellenikin kelpaavia kuvia, mutta ihan vielä ne eivät ole päässeet blogiin asti. Tulossa kuitenkin on! 


IMG_3753

 
Mitä pidätte Oh So Specialista, onko paletti teille tuttu? Huomenna perehdytään kyseiseen palettiin vielä lisää! Viikonloppuna on luvassa vielä Back to School-settiä IsaDoran tiimoilta, mutta sitten alkaa kyseisen teema”viikon” postaukset olla ulkona. Ensi viikolla saatetaan päästä jo indiemeikkien pariin! 

Innostaako vaaleanpunaisen ja kultaisen yhdistelmä meikissä?


Silmät/Eyes:


-UDEPP
-Sleek Oh So Special Boxed 

Sleek Oh So Special Bow
Sleek Oh So Special Organza
Sleek Oh So Special Gift Basket
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 

-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

Kasvot/Face:

-MAC Select Cover up Concealer NW 15
-MAC Mineralize Moisture Foundation NW15
-Sensai loose powder
-Chanel Blush Tumulte

Huulet/Lips:


-Revlon Colorburst Lip Butter Macaroon

7 Comments

 1. Todella kaunis meikki! Itse tosin olisin valinnut huuliin jotain vähän kevyempää tai kimaltavampaa, tuosta huulipunasta tuli nyt jo vähän syksyinen fiilis.. vaikka vielä on kesää jäljellä 😀 Tuo Oh So Special kiinnostaisi kyllä kovasti. Itseltä ei siis sitä vielä löydy, mutta ostoslistalla se kyllä on 😛

  • Kiitos! ^^ Heh, tähän olisi kieltämättä sopinut joku kevyempikin huulimeikki! Itse vaan olen jo niin syksyfiiliksissä että värit alkaa selvästi tummua.

   Oh So Special on IHANA,suosittelen! Todella monipuolinen! ^^

 2. ’Kameran muistikortti täyttyy yleensä erikoisista ilmeistä, suljetuista silmistä, murhaavista katseista tai lievästi mielipuoliselta näyttävistä hymyistä.’ Tunnistin niin itseni tästä 😀 Musta on melkein mahdotonta saada edustuskelpoista valokuvaa ja jos sellaisen saa, on se yksi tuhannesta! Syksyä odotellessa niin saa luvan kanssa käyttää tummempia punia 😉

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 3. 😀 hihii mikä pose! (nauroin ääneen töissä!) Aika samanlaisen meikin teen itsekin tälläpaletilla, mutta noin tummaa en ole uskaltanut… vielä! 🙂 kiitos tästä <3

 4. Aivan kertakaikkisen ihanat värit ja tooi viiminen kuva 😀 ihana sekin

 5. Aivan ihana meikki taas! Puspus sullekin vaan! ;D Toi Revlon huulilla on tosi makee.

 6. Anonymous Anonymous

  Onpa kaunis silmämeikki! Pitääpä kaivaa postauksesi innoittamana oma paletti esiin taas pitkästä aikaa 🙂

Vastaa