Skip to content

LOTD Bonne Étoile

Ihana,rakas ja täydellinen Bonne Étoile pääsi jälleen käyttöön. Aamulla meikkipöydän ääreen istuessani iski tosin runsaudenpula-jouduin valitsemaan kahden viimeaikaisen obsessioni,Bonne Ètoilen ja Highlandsin väliltä. Koska unohdin yhden Bonne Étoile-meikin kuvata (ja Highlandsilla tehtyjä meikkejä on varastossa peräti yksi) päädyin Bonne Ètoileen. Jos rehellisiä ollaan pelkään jo huomisaamua,sillä vaikeutin aamuista päätöksentekoa entisestään,sillä ostin MACin Antonio Lopez-kokoelman Teal-luomiväripaletin. Ja Illamasqualta tilaamani The Sacred Hour-kokoelmapaletti on tänään lähtenyt kuljetukseen. Toiset kerää postimerkkejä,minä luomivärejä.

Mutta se meikki!

Päädyin käyttämään paletin keskinappia ja vasenta ja oikeaa ylänurkkaan. Pidän lopputuloksesta kovasti! Olen viime aikoina innostunut hyvin utuisista,sumuisista smoky-meikeistä,ja tämä sopii siihen kategoriaan kuin nenä päähän. Rajauksen kanssa tämä olisi huomattavasti juhlavampi meikki,mutta ilman se sopii hyvin arkeen. 

Mitä mieltä olette,sopiiko smoky arkeen,vai onko se enemmän juhlameikki? Itse olen omaksunut sen omaksi turvameikikseni,joten se ei ole häviämässä arkikäytöstä.

Silmät:

-UDEPP
-Dior Bonne Ètoile
-MAC Shroom
-MAC Brun (kulmat)
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Lash Long mascara saatu

4 Comments

  1. Kaunis meikki 🙂 Miellän juhlaan.. (itellä)

  2. Bonne Étoile on ihana! Ja öhöm… toiset kerää molempia… postimerkkejä JA luomivärejä 😉

    • Haha,kuin hienoa! 😀

Vastaa