Skip to content

LOTD Blue brown Club

Eilen ostetut MACit pääsivät heti tänään koekäyttöön! Paritin Clubin Blue brown-pigmentin ja Brun-luomivärin kanssa,ja olen varsin tyytyväinen lopputulokseen. Meikki oli samaan aikaan utuinen ja kevyt,ja silti tumma ja näyttävä!

Minulla on meikistä kahdet kuvat-ensimmäiset on otettu aamulla keinovalossa,ja toiset iltapäivällä luonnonvalossa. Rakastan syksyä-se on lempivuodenaikani-mutta olen jo valmiiksi hiukan ahdistunut siitä että meikkikuvien ottaminen hankaloituu suuresti. Aloin siis varustautumaan syksyyn jo nyt,jotta pimeiden aamujen koittaessa saisin edelleen kuvattua meikkikuvani. Sanokaa siis mielipiteenne-mitä mieltä olette? En käyttänyt salamaa,mutta valo on silti mielestäni hiukan liian kirkas. Seuraava askel onkin valo-olosuhteiden parantaminen…

Voi itku ja katkeruus,kun kyllä nuo luonnonvalossa kuvatut kuvat vaan on parempia.

Meikki on silti kiva!Ihana jopa! Erityisesti pidän siitä että Club muuttuu häivytettäessä punertavaksi,joten mitä lähemmäs kulmaluuta mennään sitä punaisempi meikistä tulee. Onneksi ostin nämä,käyttöä on varmasti. 

Mitä pidätte meikistä ja kuvista? 

Silmät:

-UDEPP
-MAC Club
-MAC Blue brown
-MAC Brun
.MAC Shroom
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

10 Comments

 1. Noni, sulla on kaikki ihanat! Mä oon himoinnut Blue Brown pigmenttiä jo ajat päivät, pakko varmaan hankkia se jossain kohtaa, duochromea ei voi vastustaa. Myös Club on ihana! Tosi hyvät valinnat!

  • Mulla on kaikki! Jos yhtään lohduttaa niin mun pankkitilillä ei näiden jälkeen ole kaikkea 😀 Tarvitset ehdottomasti Blue brownin! Se on IHANA.

  • Tää sun postaus lisäs mun kuumetta! Kiitti vaan! 😀 Mut siis onhan toi nyt aivan hemmetin upea! Sopii sulle älyttömän hyvin, mut mistä voin tietää käyks se mulle? :O (Ihan kuin olisin joskus ollut ko. asiasta ennenkään kauheesti huolissani…)

  • Hih,kiitos! 😀 Enpä ole mäkään koskaan miettinyt että sopiiko joku mulle-jos jostain tykkään niin kyllä mä sitä käytän. Mutta kyllä mä luulen että Blue brown sopisi sullekin!

 2. Valo-olosuhteet huolestuttaa minuakin. Mulla ei ole edes järjestelmäkameraa, joten kohta alkaa valitettavasti kuvaton kausi. Tosin minun blogihan on muutenkin aktivoitunut vasta tämän vuoden helmikuussa. ”Linjoilla” olen ollut jo pidempään.

  • Olen päättänyt sinnitellä tavalla tai toisella! Tosin tykkään valokuvauksesta muutenkin,joten olen vain innoissani kun tulee haastetta 😀

 3. Parempi se on tuo luonnonvalossa otettu. Valitettavasti, pimeä kausi kyllä masentaa…mutta Club on ihana, sopii niin monen kanssa ja on todella uniikki sävy. Ja sopii monen värisille silmille!

  • Pimeä kausi masentaa,mutta aion ottaa sen haasteena!

   Club on kyllä aivan ihana <3

Vastaa