Skip to content

LOTD Bleu fumé, Bronze, Beige doré

 Päädyin ostamaan Yves Rocherin uudesta kesäkokoelmasta muutaman tuotteen, ja yksi niistä oli kokoelman luomiväritrio. Testailin sitä päivän meikin muodossa perjantaina, ja vaikka halusinkin käyttää paletin kaikkia kolmea väriä, en kuitenkaan halunnut käyttää sinistä kovin isona osana meikkiä. 

Päätin siis käyttää enemmän paletin pronssisia sävyjä, ja jättää sinisen vain kevyeksi, utuiseksi rajaukseksi. Jälkeenpäin mietittyäni sininen rajaus oli ehkä virhetikki- se on ihan kiva, muttei juuri sen enempää. 


Huulille pääsi Max Factorin neutraali Luxurious Berry, joka näyttää tuubissa paljon voimakkaammalta kuin miltä se huulilla näyttää! Meikkipohjana oli ensimmäistä kertaa kokeiluun päässyt Yves Rocherin Youthful Glow- meikkivoide, saman tilauskerran ostoksia sekin. Olin lukenut sen verran monta positiivista postausta tästä että sorruin lopulta tilaamaan- se, että meikkivoiteesta oli saatavilla 000-sävy houkutteli myös aika suuresti. 000 ei ollut OLLENKAAN niin vaalea kuin olisi voinut olettaa- pelkäsin että se olisi ollut jopa liian kalpea. Väärässä olin- sävy oli kuin minulle tehty. 


Poskille pääsi vanha tuttu ja turvallinen Laveran Velvet Plum, ja aurinkopuuterina toimi Yves Rocherin kesäkokoelman trio-aurinkopuuteri. Meikkivoiteen levitin YR:n meikkisienellä (edelleen saman tilauksen settiä- sorruin tilaamaan enemmän, kun oli alekoodi käytössä!) joka on muuten kaikista kolmesta meikkisienestä (tai meikkimunasta, miten niitä nyt haluaa kutsua) omasta mielestäni paras. YR:n yksilö on pehmeämpi ja löllömpi (löllömuna, höhöhö) kuin omistamani Sephoran ja Beautybayn vastaavat, ja luultavasti juuri pehmeys tekee siitä paremman. YR:n sieni turpoaa samalla tavalla kaksinkertaiseksi kuin Beautybayn tai Beautyblenderin vastaavat- Sephoran valkoinen pikkupallero taas ei turpoa ollenkaan. Kaipaisitteko jonkinlaista vertailua näistä kolmesta?

Mitäs pidätte tuosta sinisestä uturajauksesta, jee vai ei? Pitää kokeilla paletin sinistä ihan kunnon varjostuksena jossain meikissä, että se pääsee kunnolla esille! Pakko kyllä sanoa että verrattuna edellisvuoden palettiin (joka on minulla jossain jemmassa) on tämän vuoden yksilö paljon onnistuneempi. Värit ovat parempilaatuisia, ja niiden yhdistelmä on toimivampi. Myös kokoelman aurinkopuuteri vaikuttaa mainiolta tuotteelta- siinä on kolme erisävyistä raitaa, joista voi joko valita omaa ihonsävyään lähinnä olevan tai sekoittaa kaikkia kolmea yhteen. Raidoissa on hiukan glitteriä, mutta koska puuteri on muuten mattaista, ei se juuri näy iholla!


Silmät:

-UDEPP
-Yves Rocher Luomiväritrio Bleu fumé, Bronze, Beige doré
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-Yves Rocher Youthful Glow Foundation 000 Beige
-Sensai Loose Powder
-Lavera Velvet Plum blush saatu
-Yves Rocher Bronzer Trio Terre de soleil

Huulet:

-Max Factor Lipgloss Luxurious berry saatu

6 Comments

 1. Oi tää on hyvä! Ihan loistava arkimeikki. Käyttäisin itsekin.

  • Hihii,kiitos! Olisi kiva nähdä sun versio tästä!

 2. Ehdottomasti kyllä tuolle siniselle uturajaukselle! 🙂

  • Pitää siis jatkaa uturajausten testailua! ^^

 3. Myy Myy

  YR:n sieni taitaa sitten olla lähempänä alkuperäistä 🙂 Se kun on selvästi joustavampi kuin Beautybayn jäykkis.

  • Niin luultavasti on! Pitäisi ostaa se alkuperäinenkin- for science.

Vastaa