Skip to content

LOTD Back to school

Koulunaloitusmeikkini oli hyvin laiska. Olen koko kesän herännyt iltavuoroihin,joten aikainen aamuherätys kirpaisi ja luovuus tuntui katoavan sillä sekunnilla kun otin meikit esiin. Varsin turvallisella valinnalla siis mentiin,ja käyttöön päätyi MACin luottokolmikkoni Satin taupe,Brun ja Shroom. 

Halusin kuitenkin lisätä meikkiin jotain pientä jännää,joten laitoin varjostuksen eteen hiukan Art Decon 84:sta. Luonnossa se näkyi paremmin ja taittoi meikkiä hiukan violettiin. 

Minulla on järjetön lista luonnoksia joita olisi tarkoitus naputella lähipäivinä valmiiksi ja laittaa julkaisuun-katsotaan miten paljon saan aikaiseksi!

PS: Geek Chic Cosmetics on lisäillyt viime päivinä facebook-sivuilleen teaserkuvia uudesta kokoelmasta. Teemana on Harry Potter. Itsehän saatoin päästää pieniä riemunkiljaisuja kun näin sävyn nimeltä Always…

Silmät:

-UDEPP
-MAC Satin taupe
-MAC Shroom
-MAC Brun
-Art Deco 84
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

3 Comments

  1. Et ois sanonut mitään noista Geek Chicin uusista väreistä..piti käydä heti kurkkimassa ja Always ja You Know Who näyttää molemmat upeilta. Mää en oo jostais syystä vielä koskaan tilannut Geek Chiciltä mitään, mutta saa nähdä, jos kohta pitää. Yritän vaan olla nyt ostamatta hirveesti luomivärejä ku niitä alkaa olla niin pirusti 😀
    Hauska sattuma muuten, että Victorian Discoltakin on tulossa uusia Potter -luomivärejä.

    • Hähää,vahinko kiertämään! 😀 Ehkä Potter-kokoelman värit vois olla sun eka tilaus sinne ;D

    • Juu, saa nähdä ratkeenko lopultakin. On mulla jo monesti GC:lläkin ollut tavaraa ostoskorissa 😀

Vastaa