Skip to content

LOTD – An Unexpected party

Hobittikokoelmalla jatketaan. Tänään silmille pääsi An Unexpected party ja A regular bears’ meeting. An Unexpected partyssa on ihanaa vihreää glitteriä,ja ihastelinkin silmiäni työpaikan peileistä pitkin päivää,sen verran ne kimalsivat.
Koko luomella An Unexpected party ja varjostuksena A regular bears’ meeting. Kulmaluulla MAC:in Mylar,kulmissa Yves Rocherin kulmakynä ja Lumenen kulmavaha, ripsissä Yves Rocherin Ultra volume-ripsiväri.

An Unexpected party on yksi ehdottomista suosikeistani tästä kokoelmasta. Aikaisemmin olen yhdistänyt sen Riddles in the darkiin,jolloin molemmissa väreissä olleet vihreät glitterit korostivat toisiaan(pitää tehdä kyseinen meikki uudestaan ja kuvata se tännekin).

Kuvista saattaa nähdä että ihossani on tällä hetkellä hiukan epäpuhtauksia,ja oon taistellut niitä vastaan ahkerasti Lushin Mask of Magnamintyllä ja aspiriinikuorinnalla,ja parempaan päin on menty. Mask of Magnamintystä tulee tänään vielä myöhemmin ihan oma postauksensa. 

3 Comments

  1. Ihana blogi, luin juuri läpi. Olen viime aikoina yrittänyt kuluttaa Estée Lauder -matkapalettiani, mutta nämä postaukset kyllä suorastaan pakottavat tarttumaan taas noihin Hobitteihin.

    Toi ripsari muuten näyttää tosi hyvältä.

    • Mukava kuulla että pidät,kiitos! 🙂

      Noihin Hobitteihin on vaikea olla tarttumatta 😀 Monena aamuna oon pyöritellyt vaikka mitä paletteja kädessä,ja silti päätynyt noihin. Ja päädyin tilaamaan taas lisää…

Vastaa