Skip to content

L’Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

Tätä puhdistusöljyä on jo käytetty kaksi pulloa ja kolmas on menossa, joten eiköhän nyt ole jo aika esitellä se täällä blogin puolellakin. 

L’Oreal toi syksyllä kauppoihin useamman uuden ihonpuhdistustuotteen, ja Sublime Glow Sensational Cleansing Oil on yksi niistä. Rynnin ostamaan omani heti kun kuulin siitä, sillä rakas Sensain puhdistusöljy alkoi vedellä viimeisiään eikä rahatilanne olisi mitenkään antanut periksi viidenkympin puhdistusöljylle. Alle kahdeksan euron puhdistusöljy kuulosti siis täydelliseltä. 


Olen puhdistanut naamani jo pitkään kaksoispuhdistuksella, suosien Sensaita rahatilanteen salliessa. Ideana kuitenkin on poistaa meikki kasvoita öljyisellä, siihen tarkoitetulla tuotteella, ja puhdistaa sen jälkeen iho ja ihohuokoset siihen tarkoitetulla putsarilla. Tämä vaikutti siis täydelliseltä vaihtoehdolta ykkösvaiheen putsariksi.


Tuotetta kuvaillaan L’Orealin sivuilla seuraavasti:


”Sublime Glow -puhdistusöljy on ihanteellinen elottoman oloiselle ja väsyneelle iholle. Poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Silkinpehmeä puhdistusöljy muuntuu iholla miellyttäväksi emulsioksi. Hellävarainen puhdistus, joka tekee ihon pehmeän tuntuiseksi ja korostaa ihon luonnollista heleyttä. ”


Sublime Glow-öljyllä on hyvin kevyt, lähes huomaamaton hedelmäinen tuoksu. Sensai-verrokkiin verrattuna Sublime Glow tuntuu hiukan raskaammalta ja paksummalta, mutta huuhtoutuu kuitenkin siististi pesussa pois.

Aamuin illoin en alkanut tätä käyttämään, vaan käytin tätä vain iltaisin poistamaan kasvomeikin. Erityistä heleyttä en ole ihossani kuluneiden kuukausien aikana havainnut, mutta meikin tämä kyllä poistaa erinomaisesti. Silmämeikkiä en ole edes yrittänyt tällä poistaa, sillä käytän ihan periaatteesta erillistä silmämeikinpoistoainetta- se on mielestäni helpompaa ja miellyttävämpää. Raskaskin kasvomeikki on kuitenkin lähtenyt tällä todella helposti, ja pieni jäljelle jäänyt öljyinen tunne on lähtenyt kakkosvaiheen putsarin mukana. Kakkosputsarina olen käyttänyt vaihelevasti muutamaa eri tuotetta, viimeisimpänä Samparin Daily Dose Foaming Cleanseria*. Yksinään en tätä öljyä käyttäisi, sillä en koe sen puhdistavan ihoa, vaan poistavan meikin.
Sublime Glow Sensational Cleansing Oil on mielestäni ihan loistava meikinpuhdistaja, ja omasta kiintymyksestäni tuotteeseen kertoo se että olen ostanut sitä jo kolme pulloa. Sublime Glowsta on tullut ehdoton luottotuotteeni meikinpoistossa, enkä oikein keksi siitä mitään pahaa sanottavaa.  Sitä Sensain öljyn luksuksentuntua tässä ei ole, mutta muuten n.7,50€ maksava öljy ei selektiiviselle verrokilleen omasta mielestäni häviä.


Suosittelen tätä lämpimästi jokaiselle kaksoispuhdistusta käyttävälle, parempaan ja halvempaan en ole itse vielä törmännyt!


Onko siellä muita L’Orealin puhdistusöljyyn ihastuneita tai kaksoispuhdistusta suosivia?
*merkitty tuote saatu blogin kautta


17 Comments

 1. Minä myös kaksoispuhdistan. Tuntuu vaan niin hyvältä yrittää liuottaa kaikki kemikaalit ihosta päivän päätteeksi. Käytän puhdistusöljynä tosin ihan vain manteliöljyä, johon lisään E-vitamiinia.

  • Mä haluaisin kanssa kokeilla jotain manteli-tai kookosöljyä, mutta allergiat estää 🙁

 2. Käytän juurikin tuota samaa öljyä, mutta mä kyllä putsaan sillä nimenomaan silmämeikit. Lähtee tosi hyvin paksutkin pakkelit! Loistava tuote

  • Tää on kyllä ihan mahtava! 🙂

 3. Pitää varmaan testata tämä. 🙂 Oma ehdoton suosikkini on Melvitan puhdistusöljy, joka on hintaryhmältään tän ja Sensain välissä.

  • Mä en ole sitä Melvitaa testaillut- pitäisi!

 4. Täälläkin puhdistusöljyihin tykästynyt. Myös geelit, jotka muuttuvat iholla öljymäisiksi ovat pop. Nyt käytössä Lieracin puhdistusöljy ja aiemmin olen kuluttanut useammankin Lumenen (jo lopetettu tuote) ja L’Occitanen (sekin lopetettu). Marketissa ei juuri putsariöljyjä ole, joten Lorealille oli kyllä tarvetta. Itse en ole vielä kokeillut, noita öljyjä jemmassa vielä muutama on joten mennee hetki 🙂 Kauanko sulla muuten kestää yksi öljyputsari käytössä?

  • Mulla kestää öljyputsari plus miinus pari kuukautta! Vähän vaihtelee, sillä välillä tulee lotrattua enemmän 😀 Tälle L’Orealille oli kyllä selkeästi tarvetta!

 5. Tämä on munkin lemppari nykyään! Mäkin käytän tätä kaksoispuhdistuksessa ja poistan tällä kyllä silmämeikinkin, sekin lähtee tällä tosi hyvin hankaamatta eikä tämä kirvele silmiä yhtään. Ihan superhyvä tuote ja todellakin hinta-laatu-suhde kohdillaan! 🙂

  • Pitäisiköhän munkin uskaltautua kokeilemaan tätä silmämeikinpoistossa kun niin moni kehuu? 😀

 6. Tykkään puhdistusöljyistä ja kaksoispuhdistan aina kun iholla on meikkiä. Laiskuuksissani usein pesen öljyllä myös silmämeikit, vaikka ei pitäisi koska se turvottaa ärsyttävästi. Tällä hetkellä käytössä on Joikin öljy, joka toimii oikein hyvin. 🙂 Oletko muuten huomannut näiden minaraaliöljyä sisältävien puhdistusöljyjen tukkivan ihoa? En ole uskaltanut itse kokeilla kun olen juuri saanut ihon vähän tasapainoon. Ei yhtään uskalla horjuttaa sitä. 😀

  • Oon kuullut siitä Joikin öljystä paljon hyvää! Pitäisi varmasti kokeilla sitäkin jossain vaiheessa.

   En ole kyllä huomannut että iho olisi mennyt näistä mitenkään tukkoon!

 7. tää on kyllä ihana 🙂 mä poistan tällä ihan kaikki meikit, samoin kuin kakkosvaiheen putsariakin lääpin koko naamaan. oon niin laiska käyttämään erillistä silmämeikinpuhdistusta 😀 toimii ku unelma!

  • Tää on ihan aarre! ^^

 8. Myy Myy

  Kaksoispuhdistan aina, kun iholla on meikkiä. Ja poistan öljyllä aina myös silmämeikin. Jos öljy ei käy silmämeikin poistamiseen, se on tarpeetonta ja huonoa. 😀 Tämä Lorkku on ihan kelvollinen, mutta en pidä ällöstä tuoksusta. Se tuo mieleen esiteini-iän ja jonkun hajuveden.

  • Hehee, olen selvästi outolintu tän en puhdista silmiä öljyllä- mielipiteeni kanssa. Mutta kun se tuntuu hassulta! 😀

  • Myy Myy

   Se on niin helppoa! Mulla kaikki muut poistotavat ärsyttää silmiä tai silmänympärysihoa. 🙁

Vastaa