Skip to content

Lord of Misrule

Voi Lush ja Lushin kausikokoelmat! Olen aika heikkona niihin, nääs, ja erityisesti syksyn ja joulun kokoelmat ovat ihan erityinen heikkouteni. Pääsin tutustumaan muiden bloggaajien kanssa Lushin Halloween- ja joulukokoelmaan, ja riemuitsin tilaisuudessa vanhojen tuttujen lisäksi muutaman uutuuden vuoksi aikamoisella antaumuksella. Joulupuolelta löytyi vaikka mitä ihanaa, mutta sydämeni vei lopulta täysin Halloween- kokoelman tuote.

ESAF_LUSH_LORD_OF_MISRULE_SOAP_1

Lord of Misrule voi joillekin olla tuttu nimi, sillä samanniminen- ja tuoksuinen kylpypommi on löytynyt Lushin valikoimasta jo pitkään. Myös Lord of Misrule- kylpypommikin on kausituote, joten ihan koko ajan sitä ei liikkeen valikoimasta löydy. Tänä syksynä Lush toi markkinoille Lord of Misrule- saippuan, ja siitäkös Ilona riemastui. Hihkuin tilaisuudessa riemusta jo pelkästään tuotteen nimen takia- miten hauska! Ja vänkä viittaus muinaisiin pakanajuhliin, ha. Myönnettäköön että saippuan vihreä väri oli sekin aika iso plussa. Vihreä on yksi suosikkiväreistäni, ja kaikki vihreä vetää minua yleensä aika tehokkaasti puoleensa. Tässä on vielä hienovaraista shimmeriäkin! Ooo.

ESAF_LUSH_LORD_OF_MISRULE_SOAP_2

Lushin tilaisuuden goodiebagissa oli alun perin pieni pullo vanhaa, tuttua ja rakasta Snow Fairya, mutta sain vaihtaa tuon klassikon tähän uuteen vihreään ihmeeseen. Snow Fairy on edelleen IHANA, mutta minulla on siitä myös hajuvesi ja luulen pärjääväni sen voimalla toistaiseksi. Tilaisuudessa nuuhkimani Lord of Misrule houkutteli ihan liikaa! ONNEKSI vaihdoin saippuat, sillä Lord of Misrule on niiiiiiiin minun juttuni kuin olla ja voi. Ihoa pehmentävää vehnänalkioöljyä sisältävä saippua tuoksuu mustapippurilta, vaniljalta ja patsulilta. Sekoitus on yrttinen ja jotenkin metsäinen, ja ihana ja outo ja ah. Tuoksu on aika vahva, ja mausteisia ja voimakkaita tuoksuja karttavan kannattaa pysyä Lord of Misrulesta kaukana. Jos taas olet kaltaiseni parfyymien ja voimakkaiden tuoksujen ystävä ja sydämessäsi on erityinen paikka mausteisille tuoksuille, on Lord of Misrule sinun juttusi.

ESAF_LUSH_LORD_OF_MISRULE_SOAP_3

Lord of Misrule on tehnyt suihkuhetkistäni rentouttavia tuoksumatkoja. Lämmin suihku tehostaa ja levittää Lord of Misrulen tuoksua hetkellisesti, ja saippuan tuoksu onkin vahvimmillaan juuri kun sitä alkaa levittää iholle. Sen jälkeen tuoksu pehmenee ja tasoittuu, ja lopulta häviää. Iholle jää joksikin aikaa hentoinen, mausteinen tuoksu, joka kuitenkin häviää aika pian eikä sotke esim. hajuveden tuoksua.

Meillä muuten myös Mies tykästyi Lord of Misruleen! Miehen iholla Lord of Misrule tuoksui aivan erilaiselta kuin omalla ihollani, jotenkin vielä mausteisemmalta ja miehekkäämmältä. Omalla ihollani vihreä ihme tuoksuu pehmeämmältä ja makeammalta. Onkin hyvä että päädyin ostamaan käytössä olevan, saadun pikkupullon lisäksi kuvissa näkyvät kaksi putelia, sillä Lord of Misrule on selvästi tullut meidän talouteemme ihan jäädäkseen.

Oletteko te käyneet nuuhkimassa Lord of Misrulea? Jos, niin mitä piditte?

Postauksessa mainittu tuote saatu, kuvissa näkyvät tuotteet ostettu itse.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Joo, tykkään tosi paljon! 🙂

  • Se on oikein! Tää mausteinen aarre on ihana ^^

 2. Ai niin tämäkin. Tykästyin kans tuoksuun ja ajattelin käydä ostamassa mutta asia pyyhkiytyi mielestäni kunnes taas näin pullon täällä. Täytyypä korjata tilanne heti kun kukkaro sallii:)

  • Kannatan! Tätä ei kannata missata. Mun eka pikkupullo alkaa jo vedellä viimeisiään, ja oon aika tyytyväinen siitä että niitä on vielä muutama jemmassa!

 3. Ah, tämä pn ihana! Jouduin käyttämään kaiken tahdonvoimani, etten tätä ostaisi. Snow Fairy on mielestäni aivan kammottava, mutta tätä voitaisiin hypettää enemmän.:D

  • Snow Fairy jakaa selvästi mielipiteitä :’D Ja KYLLÄ, tätä sietäisi hypettää enemmänkin!!!

 4. Multa löytyy tää, ihana! <3

  • Totta kai löytyy, sulla on hyvä maku! <3

Vastaa