Skip to content

Loppuseminaarinaama

Se on ohi. Poissa päiväjärjestyksestä. Enää muutama  kurssitehtävä, ja kaikki kouluhommat on tehty. Pää lyö tällä hetkellä aika tyhjää, kun kaikki energia ja henkinen kapasiteetti on kaadettu ensin oppariin ja sen jälkeen vielä loppuseminaariin. Nyt pitää latailla hiukan paristoja ja nollata hetki. Kunnon yöunet, tänään kampaajalle, hiukan lisää lepoa ja sitten hiukan virkeämpänä taas tehtävien pariin. Onneksi en ole vappua juhlivaa sorttia- saan röhnöttää kotona rauhassa ja nauttia pitkästä viikonlopusta. Tulee tarpeeseen.

Viime päivät (okei, koko viime viikko) ovat kuluneet aika yksinkertaisissa ja helpoissa meikeissä. Meikkiä on kyllä ollut, mutta omalla mittapuullani vähän. Loppuseminaaripäivänä jaksoin kuitenkin pakertaa hiukan enemmän, sillä olin edellisenä iltana etsinyt valmiiksi rakkaan An Amorous Adventure- paletin MACilta ja mätsäillyt silmille päätyvät sävyt jo etukäteen. Meikin teko aamulla sujui tämän ansiosta ennätysvauhdilla- yllätin itsenikin.

esaf_MAC_an_amorous_adventure_LOTD_1

Koko luomelle pääsi siis kauneusbloggaajien keskuudessa pientä kulttimainetta kerännyt An Amorous Adventure- paletin Sex & the Oyster ja varjostukseksi Brawn. Häivyttelyt tein Zoevan Smoky- paletin Dust & Memories- sävyllä, ja kulmaluulle sudin saman paletin Relieve the moonia. Kevyen rajauksen tein Smoky- paletin mustalla Real Lightilla. Sisänurkan korostusvärinä toimi ihastuttava ja kovin luotettava MACin Lightscapade.

esaf_MAC_an_amorous_adventure_LOTD_3

Meikkipohjan tein Estée Lauderin Double Wear Light-meikkivoiteella, Chanelin rakkaalla irtopohjalla ja Sensain irtopuuterilla. MACin Prolongwear peitti kovin tummat silmänaluset, ja väriä poskille toi MACin Cheeky Bugger. Varjostukset kasvoille SauceBoxilla, ja korostus MACin Lightscapadella.

esaf_MAC_an_amorous_adventure_LOTD_4

Huulille valitsin MACia- yllätys yllätys. Rajauksena toimi suuri rakkauteni Whirl, ja huulipunaksi valitsin ihanan Mysticalin. Myscital on kertakaikkisen ihastuttava cremesheen- puna, joka toimi erinomaisena turvapunana loppuseminaarin jännityksen keskellä.

esaf_MAC_an_amorous_adventure_LOTD_2

Oli ihanaa, IHANAA meikata pitkästä aikaa kunnolla. Ja vielä niin että olin itse aidosti tyytyväinen meikkiin! Toisaalta, An Amorous Adventure- paletilla on aika hankala mennä vikaan. En käsitä miksen ole käyttänyt tätä aarretta enemmän- nyt otin sen varsin näkyvälle paikalle meikkipöydälleni että tulee varmasti käytettyä. Koko pöytä kaipaisi muutenkin aika perusteellista siivousta, olen kiireessä kasannut siihen tavaraa enkä ole laittanut mitään paikalleen… Ja kaikki oli vielä niin hyvässä ja kivassa järjestyksessä heti muuton jälkeen! Onneksi nyt on aikaa, voin järjestellä. Mutta ensin lepään. Kunnolla. Ihme että sain näinkin paljon tekstiä aikaiseksi tähän postaukseen!

Mitä pidätte loppuseminaarimeikistä? Viimeinen kuva kuvastaa muuten aika täydellisesti omaa fiilistäni mokoman esityksen jälkeen! Mutta meikki on kiva. Joooooo.

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Zoeva Smoky Relieve the moon + Dust&memories + Real Light, MAC An Amorous Adventure Sex& the Oyster + Brawn, MAC Lightscapade, MAC Extended Play Lash mascara,  Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: Estée Lauder Double Wear Light foundation 0,5, MAC ProLongwear Concealer NW15, Chanel Vitalumière Loose Foundation, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Cheeky Bugger, MAC Lightscapade

Huulet/Lips:MAC Whirl lipliner, MAC Mythical

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

6 Comments

  1. Ihana meikki! Täytyypä itsekin kaivaa rakas AAA taas jossain vaiheessa esiin, kunhan nyt ylipäätään joskus vielä maltan meikata muillakin kuin MUGin luomiväreillä 😀 Ne nimittäin tulivat! Ja mä oon niin in lööööv! <3

    • Kiitos! AAA on <3! Ja AAAAA, sun MUGit!!! Kunpa voisin nähdä kuvia!!

  2. onneks olkoon loppusemman ansiosta!

    • Kiitos, ihana Jonna <3

Vastaa