Skip to content

Loppurutistus

Täällä ollaan, ja hengissäkin vielä! Koulutaival on edennyt loppumetreille asti, ja opinnäytetyö on loppulisäyksiä (runsaita sellaisia) vaille valmis. Viikonloppu tuleekin sisältämään verta, kyyneliä, väsymystä, valvomista ja toivon mukaan suurta onnistumisen tunnetta. Olen luottavaisin mielin – toistaiseksi.

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_rodeobelle_look_1

Postauksen kuva kuvaa tämänhetkistä tunnetilaa aika mainiosti, ja kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tältä tuntuu nyt. Maanantaina ilme on toivottavasti vaihtunut helpottuneeseen virneeseen. Pitäkäähän peukkuja siellä, että kaikki menee niin kuin pitäisi! Jos saan tämän hoidettua alta pois kunnialla, saatte bloggaajanne takaisin! Woo! Woo? Joohan?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

8 Comments

    • Kiitos! ^^ Sitä tarvitaan :’D

  1. Tsemppiä! Kohta se on ohitse! 🙂

  2. Moi! Ei liity mitenkään postaukseen, mutta osaisitko suositella minulle tummille silmänalusille peiteväriä tai olisiko mitään vinkkejä? Minulla on erittäin tummat silmänaluset, peiteväri karkaa juonteisiin heti kun sen laittaa, ja jää öljyisen tuntoiseksi, minkä takia silmämeikkikin leviää, ja sen takia pitää puuteroida silmänalusia aika paljon, mikä taas vanhentaa ja kuivattaa silmänalus ihoa. Silmäni vuotavat aika herkästi minkä takia myös peiteväriä lähtee pois.

    • Jaa- a, hmm. Jos silmänaluset on todella tummat, suosittelisin ehkä taittamaan ensin sitä tummuutta (ja mahdollista sinisyyttä) jollain hiukan oranssiin taittavalla sävyllä. MACin Studio Conceal&Correct duoista löytyy aika hyviä vaihtoehtoja just sitä sinisyyttä taittamaan! Itse käytän kyseisestä duosta sitä vaaleinta, ja taitan sillä ensin silmänalusten sinertävyyttä. Varsinaisen peiton teen saman merkin Prolongwear-peiteaineella, joka peittää ihan kaiken. Itsellä Prolongwear on kestänyt suihkut, itkut ja sateet leviämättä ja kulumatta, eli sen pitäisi kestää myös pientä vuotoa silmien osalta. 🙂

Vastaa