Skip to content

Lokakuun suosikkimeikki, Old Gold

Teen harvoin tismalleen saman meikin useampaan kertaan. Lokakuussa kehitin kuitenkin meikin jota päädyin sitten toistamaan useamman kerran ihan arjessa, ja oikeastaan kaikissa lokakuun juhlissa. Tällä meikillä juhlin Hennan tuparihalloweenasioita, Indiedaysin Blogger Awardseja ja viimeisimpänä Halloweenia. Tämä meikki oli niin mieluinen että tein sen melkein identtisenä jokaisiin juhliin- taisin muutella vain meikin tummuutta hiukan. Perusidea ja väriasettelu pysyivät kuitenkin aina samana, ja jokaisella kerralla meikin pääosassa oli MACin Old Gold-pigmentti. 

Aiemmista meikeistä en kuitenkaan saanut otettua kuvia. Perjantaina ryhdistäydyin ja otin meikistä kuvat ennen kuin lähdin töihin. Meikki on muuten identtinen aiempien kanssa, hitusen vaaleampi vain että sain pidettyä sen työkelpoisena.

Käytin Old Goldin lisäksi Too Facedin Chocolate Bar-palettia (yllätys yllätys) ja MACin That Trillion Dollar look-nelikkoa. Tein varjostukset Gilded Ganachella, laitoin luomivakoon Milk Chocolatea ja koko luomelle 2 Dozen and One grayhoundia. Ihan luomen sisänurkkaan laitoin MakeUp Geekin Shimma shimmaa. Old Goldia lisäsin sitten reilulla kädellä koko luomelle.
IMG_9644
IMG_9647
Meikkipohjana toimi Diorin Star, johon rakastun yhä vaan palavammin. Poskille laitoin kiireen takia vain MACin Warm Soulia, joka sai toimia samaan aikaan korostuksena, varjostuksena ja poskipunana. Hyvin toimi.


IDoldgold
IMG_9638
Huulille sipaisin pikaisesti vain Tarten Lipsurgence-huulikiiltoa sävyssä Visionary. Visionary on hiukan persikkainen, lähes näkymätön huulikiilto, josta en aluksi pitänyt juuri ollenkaan. Käytin sitä pari kertaa hiukan pakon edessä, ja sainkin todeta pitäväni kiillosta oikeastaan aika paljon. Visionary on aika täydellinen your lips but better-sävy, ja kiillon koostumus on juuri sopivan tahmeaa. Tykkään, tykkään paljon!

En ole tehnyt Tarten setillä vielä ainuttakaan kunnon  meikkiä-luulen että olisi jo korkea aika tehdä setin tuotteilla jonkinlainen testimeikki. Yksittäiset tuotteet ovat jo päässeet käyttöön (setin mukana tullut yökäyttöön tarkoitettu öljy on ihan PARASTA) mutta yhdessä ne eivät ole vielä päässeet käyttöön. 

Testailin muuten eilen MAC-saaliitani! Yritin kuvata lopputulosta, mutta valo-olosuhteet olivat niin heikot ettei kuvista tullut mitään. Puolenpäivän aikaan oli niin hämärää etteivät mitkään normaalit kikat riittäneet. Kokeilin sisävalossakin, mutta ei. Ei vain toiminut. Pitää selvästi kikkailla lisää…

Mitä pidätte meikistä? Oletteko muuten käyttäneet irtopigmenttejä? Itse rrrakastan niitä enkä koe niiden käyttöä hankalaksi, mutta tiedän että ne jakavat mielipiteitä aika lailla. 

Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Too Faced Chocolate Bar Gilded Ganache
Too Faced Chocolate Bar Milk Chocolate
Makeup Geek Shimma Shimma
-MAC 2 dozen and one grayhound
-MAC Old Gold
-Urban Decay Pulp Fiction Righteous
-Lumene brow pencil 3 saatu
Lumene Kulmaväri Medium Brown saatu
Lumene Brow wax brown saatu
-IsaDora All Day Long Lash Mascara

Kasvot/Face:


Dior Diorskin Star foundation
-Estée Lauder Double Wear Concealer
-Inglot Mattifying pressed powder saatu
-MAC Warm Soul

Huulet/Lips:

-Tarte Lipsurgence LipGloss Visionary

12 Comments

 1. Kati Kati

  Kaunis ja raikas meikki!

 2. MACin pigmentit on rakkautta! <3 En vois olla ilman. Tarvitsen lisää, vaikka eihän noi kulu yhtään mihinkään ikinäkoskaan. Mut ne on niin ihania.

  • Niin on!!! Mäkin tarvitsen lisää.Paljon.Ne on ihan parhaita! Eihän niitä saa ikinä käytettyä loppuun, mutta onneksi voi jakaa blogikollegoille ^^

 3. Jes, ihana nähdä tämä vielä kunnolla kuvista. Siellä hämärässä kun ei saanut kunnolla selvää. Tää on upea 🙂

  • Kiitos! ^^ Tää ei oo ihan niin tumma kuin juhlaversio oli, siinä oli Old Goldin alla Makeup Geekin Liquid Gold. Tää on silti mun mielestä kivempi ^^

 4. Tämä on ehdottomasti minunkin suosikkimeikkejäni kaikista lokakuussa tekemistäsi! Jännää muuten nähdä sulla välillä vaalea huulimeikki 🙂 Näyttää tosi raikkaalta!

  • Kiitos! 🙂 Tajusin itsekkin ettei tällaisia vaaleita huulia ole mulla hirveästi näkynyt, aina on jotain vähän näkyvämpää 😀

 5. Tää on kyllä tosi nätti meikki 🙂

 6. Kylläpä oli kaunis ! Täytyy taasen tutkia varastoja, että löytyisikö itseltä joku vastaava sävy.

  • Kiitos! 🙂 Kannattaa kurkkia! En ole itse löytänyt ihan täydellistä kaksosta Old Goldille, mutta lähelle meneviä on paljon!

Vastaa