Skip to content

L’Occitane Pivoine Sublime, täydellisyyttä purkitettujen pionien muodossa

Oh, L’Occitane. L’Occitane on ollut minulle tuttu ja rakas merkki jo vuosia. Ensikosketukseni merkkiin tuli Shea Butter- sarjan käsivoiteen muodossa, ja sen jälkeen olen löytänyt uusia suosikkeja L’Occitanen valikoimista tasaisin väliajoin. Shea Butter- käsivoide ja erityisesti sen tuoksu herättää edelleen lämpimiä muistoja lapsuudesta- kyseinen voide kun oli (ja on edelleen) äitinikin suosikkeja. Käytin pitkään äidin voidetta salaa, kunnes sain joltain laivareissulta tuliaiseksi oman. Shea butter- käsivoide on edelleen ehdoton käsivoidesuosikkini! L’Occitane on muutenkin minulle kovin mieleinen sarja. Tuoksut ovat minulle äärimmäisen tärkeitä, ja L’Occitanen tuotteille ominaista on huumaavan herkulliset tuoksut. Arvostan myös kaunista pakkaussuunnittelua- L’Occitanen tuotteita on ilo pitää esillä joko meikkipöydällä tai kylpyhuoneessa. Pakkaukset ja etiketit ovat harkittuja, yksinkertaisia ja tyylikkäitä, ja merkin eri sarjat erottuvat juuri sopivasti toisistaan.

Nämä lämpimät muistot mielessäni otin keväämmällä yhteyttä L’Occitaneen Shea Butter- sarjan puhdistustuotteiden merkeissä. Kun testiin tarjottiin samalla uusia Pivoine Sublime- sarjan tuotteita, vikisin riemusta- pionit ovat suosikkikukkiani. Sillä ei tietenkään ole mitään vaikutusta tuotteiden laatuun, mutta kiinnostus heräsi silti.

esaf_loccitane_pivoinesublime_1

Sain testattavakseni Pivoine Sublime- sarjasta kaksi tuotetta, Perfecting creamin ja Perfecting mistin. Sarjaan kuuluu näiden kahden lisäksi myös Perfecting Essence (seerumi), sekä CC- voide ja aurinkosuojan sisältävä huulivoide jota en verkkosivuilta löytänyt. Pivoine Sublime- tuotteiden yksi vaikuttava ainesosa on Ranskan Drômen alueen pioniuute, jolla kerrotaan olevan ihoa heleyttävä vaikutus. Sarjan tuotteet on verhottu ihanaan pinkkiin, ja pahvipakkauksissa ja etiketeissä on kauniin tyyliteltyjä pionin terälehtiä. Nuo terälehdet olivat minulle ihana pieni lisä- minkäs kuviosuunnittelija luonnolleen voi. Kahta saamaani tuotetta (ja oletettavasti myös muita sarjan tuotteita) yhdistää huumaavan herkullinen pionin tuoksu. Tuoksu on selvästi havaittavissa, mutta haihtuu iholla nopeasti. Pidän siitä että esim. kasvovoiteeni- ja suihkeeni tuoksuvat, mutten halua että tuoksu pysyy kasvoillani- on miellyttävämpää että se toimii vain kevyenä piristyksenä kun tuotetta levittää kasvoille.

esaf_loccitane_pivoinesublime_2

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_1

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_2

Perfecting Cream lupaa iholle jopa 24h:n kosteutusta, hehkua ja tasaisempaa pintaa. Tuotekuvaus lupaa myös pienempiä ihohuokosia ja epäpuhtauksien vähenemistä. Vaikuttaviksi ainesosiksi mainitaan mm. se pioniuute sekä mineraalipohjaiset valoa heijastavat pigmentit, joiden luvataan tekevän ihosta hetkessä tasaisemman näköisen. Lupaavaa, eikö?

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_5

Voide on pakattu syötävän söpöön pinkkiin lasipurnukkaan, joka on toiminut muuten kovin mustan meikkipöytäni piristeenä koko kevään ajan. Purkki on jykevä ja raskas, ja voide kannen alla sinetöity ensimmäiseen käyttöönottoon saakka.

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_6

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_7

Kannen (ja sinetin) alta paljastuu hennon vaaleanpunainen, melkein valkoinen voide. Voide on samaan aikaan kermaista ja kuitenkin kevyttä, ja levittyy iholle vaivatta. Perfecting cream imeytyy nopeasti ja jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi. Kuten tuotekuvauksessa luvattiin, iho näyttää heleältä, tasaisemmalta ja ihohuokoset hiukan pienemmiltä. Voide on todella riittoisaa, ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Keväällä käyttöönotetussa purkissa on vielä reilusti yli puolet jäljellä, vaikka olen käyttänyt Perfecting Cremia melkeinpä koko kevään ajan päivävoiteenani. Perfecting cream on ollut aivan erityisen toimiva voide meikin alla käytettynä, sillä se jättää ihon tasaiseksi, kosteutetuksi ja pehmeäksi niin että meikkipohja on helppo levittää sen päälle. Kun tämä on ollut meikin alla, ei muille pohjustajille ole ollut erityisemmin tarvetta. Lisäksi voiteen ihana tuoksu on piristänyt kaikkein ankeimpiakin aamuja (niitä on muuten paljon, sillä en ole oikein aamuvirkku…)!

Vaikka Perfecting Cream lupaa runsaasti kosteutusta, sopii se silti erinomasesti myös rasvaisemmalle iholle. Pivoine Sublime- sarjaa ei olekaan eritelty millekään tietylle ihotyypille, vaan se vaikuttaa sopivan vähän kaikille. Voi olla että esim. voiteen kevyt koostumus ei riitä kaikkein kuivimmalle ihotyypille ainakaan yövoiteeksi, mutta voisin kuvitella sen menevän päivävoiteena melkein kenelle tahansa. Oma rasvainen, hiukan pintakuiva ihoni on ainakin tuntunut rakastavan tätä!

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_8

Siinä missä Perfecting cream oli rakkautta ensikäytöllä, oli Perfecting mistin jujun löytäminen hiukan pidempi prosessi. Perusidea oli selvä- monikäyttöinen kasvovesi, joka lupaa iholle virkistystä, raikkautta ja vielä meikin kiinnitystä. Suihkeen tuoksu on juuri niin ihana kuin voiteessakin, mutta jotenkin sen käyttöönotto vain viivästyi. Kun vihdoin otin suihkeen käytön työn alle, kaduin välittömästi sitä etten ollut ottanut sitä käyttöön aikaisemmin.

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_9

Sarjan ulkoasun mukaisesti pinkkiin pulloon pakattu suihke tuoksuu taivaalliselta. Pullon suutin levittää suihkeen tasaisena, virkistävänä suihkauksena kasvoille. Suihke tarjoaa pikakosteutusta ja virkistystä ennen meikkiä, meikin jälkeen ja pitkän päivän aikana mikäli suihke kulkee mukana käsilaukussa (kuten minulla). Olen käyttänyt Perfecting mistiä samalla tavalla kuin aiemmin esittelemääni kimallesuihketta, eli vähän joka välissä. Perfecting mist on toiminut erityisen hyvin meikin kiinnityksessä ja virkistäjänä päivän mittaan, sillä 100ml:n pullo on vielä sen kokoinen että sen sujauttaa käsilaukkuun vaivatta. Varsinkin näin kesäaikaan pieni virkistys ei ole päivisin pahitteeksi, ja meikin korjailu on miellyttävämpää kun pahimman puuteripinnan saa sulautettua ihoon suihkeella.

esaf_loccitane_pivoinesublime_perfecting_creme_10

L’Occitanen pionisarja tuli ja vei mennessään. Perfecting Creamin tulen ostamaan ehdottomasti uudestaan kunhan se joskus loppuu- pieni purkki tuntuu kestävän ikuisuuden aktiivikäytössäkin, joten 40€:n hinta tasoittuu aika mukavasti pitkälle ajalle. Perfecting mist on 15€:n hinnallaan oikein kelpo laukkusuihke, ja luulen että ostan sitäkin uuden pullon kun tämä aikanaan loppuu. Tällä hetkellä ostoslistani kärkipäässä keikkuu kuitenkin Perfecting Essence ja sarjan CC- voide- molemmat vaikuttavat ihan älyttömän kiinnostavilta, ja haluan lisääää pionintuoksuisia kasvojuttuja! Cc- voiteessa on vielä aurinkosuojakin, joten se voisi hyvinkin olla mainio meikkipohja näin kesän ajalle.

L’Occitane-juttuja on luvassa lähiaikoina vielä lisääkin, sillä Shea Butter-sarjan tuotteet odottavat esittelyään. Lisäksi sain synttärilahjaksi rakkailta ystäviltäni (kiitos vielä, Minna ja Henna!) IHANAN L’Occitane-setin, ja palan halusta päästä esittelemään sen sisältöä tarkemmin!

ESAF_LOCCITANE_CITRUS_VERBANA_PIVOINE_SUBLIME_1

Oletteko tutustuneet Pivoine sublime- sarjan tuotteisiin? Itse olen ihan täysin myyty, ja kunhan palkka tulee, taitaa olla sarjan CC- voide ja seerumikin.

Pivoine Sublime Perfecting Cream ja Perfecting mist saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Mä olen viikon verran käyttänyt tuota mistiä ja tykkään! Tuoksu on ihana. Ja just kun voi suihkia vähän koska vaan, I like! CC-voide alkoi kyllä nyt houkuttelemaan. 😮

    • JES, great minds think alike! 😀 Se mist on ihana, jotenkin tosi raikas ja virkistävä! Ja ah, se tuoksu. Se CC- voide on muuten KIVA. Sain sen yllätyksenä kokeiluun, ja se on KIVA. Kovin kevyt, mutta tasoittaa ihon säyvä tosi nätisti! Kokeilin pohjustaa sillä muun meikin, äärimmäisen hyvä niinkin. Kevyeen meikkiin riittää yksinäänkin, jos peitettävää ei ole! SeKIN tuoksuu taivaalliselta. 😀

Vastaa