Skip to content

Livbox Toukokuu

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Makustelin toukokuun Livboxia aika pitkään. Musta aarrelaatikko löysi tiensä luokseni ihan ajallaan, mutta kun postauksen ulossaanti venyi ja venyi päätin jättää julkaisun kuun loppuun ja kerätä siihen samalla hiukan käyttökokemuksia boksin tuotteista.

esaf_livbox_toukokuu_1

Toukokuun boksista välittyi kesä ja sen odotus. Tiesin että toukokuun boksissa olisi myös ihanan Minnan suosikkituote, ja olin onnistunut pitämään tuotteen itseltäni salassa siihen saakka että boksi löysi tiensä luokseni. Lisäksi saatekirje lupaili että boksi sisältää kevään ihania uutuustuotteita- odotukset olivat siis korkealla.

esaf_livbox_toukokuu_2

Boksin teemavärinä oli yksi omista suosikeistani, raikas ja kirkas oranssi.

esaf_livbox_toukokuu_3

Boksi sisälsi seuraavat tuotteet: Dove Deeply Nourishing -suihkusaippua (2,45 € / 250 ml), La Rochey-Posay Eau Thermale -lähdevesi (10,00 € / 150 ml), Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide (14,90 € / 150 ml), Nivea Lip Butter Coconut -huulivoide (3,45 € / 16,7 g), Naturel Nail Cover Stickers -kynsitarrat (3,90 € / pakkaus), Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick -huulipunakynä (11,90 € / 2,8 g).

  esaf_livbox_toukokuu_5

Sanon heti alkuun että Max Factorin huulipunakynä (mukana tuli terotinkin!) oli ehdoton suosikkini. Kynän ainoa miinus on sen terotettavuus- en yleisesti ottaen pidä siitä että huulituotteita pitää teroitella. Rajauskynät vielä menevät, mutta punat… On niin paljon helpompaa jos niissä on sama mekanismi kuin esim. IsaDoran huulikynissä. Max Factorin puna on kuitenkin muilta osin niin mainio, että sivuutan tämän pikkuseikan. Puna tuntuu kestävän huulilla oikein hyvin, ja boksissa tullut sävy oli oikein mieluinen.

Seuraava suosikki löytyi Nivealta. Omasta boksistani löytyi Lip Butterin kookosversio, ja se on ollut jo jonkin aikaa aktiivikäytössä kotosalla. En pidä tällaisia purkkiversioita mukanani, mutta kotikäytössä tämä on ollut mainio! Iso plussa kookoksen mausta, nam.

La Roche-Posayn lähdevesisuihke oli minulle jo ennestään tuttu, sillä olen ostanut tästä täysikokoisen version jo keväämmällä. Matkakoko oli kuitenkin kovin tervetullut- se saa kulkea mukanani kesällä virkistämässä meikkiä ja väsynyttä bloggaajaa pitkien päivien aikana.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä mainitsen Lumenen BB-vartalovoiteen. Olin saanut kyseisen hohtavan ihmeen jo jokin aika sitten Purkkimafiajuhlien goodiebagista, joten kyseessä oli melkeinpä vanha tuttu. Tuote on kuitenkin mainio ja ehdottomasti maininnan arvoinen, joten sanon siitä sanasen. Vaikka olenkin varsin kalpea, en ole itseruskettavien ystävä. Lumenen BB- juttu ei kuitenkaan ole itseruskettava, vaan tuo vain kevyttä sävyä iholle. Voide ei tahraa vaatteita eikä muutenkaan sottaa, mutta peseytyy helposti pois suihkussa. Täsmätuote kaltaiselleni kalmolle, kun tilanne vaatii kevyttä päivetystä. BB on osoittautunut jo oikein kelpo tuotteeksi, ja tulee varmasti olemaan pelastaja useammassakin kesäjuhlassa.

Boksin ainoat meh- tuotteet olivat kynsitarrat ja Doven saippua. Dove lähinnä siksi että tuoksu ei vain napannut- muuten oikein mainio. Kynsitarroihin minulla ei vain meinaa riittää kärsivällisyys, eivätkä boksista löytyneet seeprakuvioiset tarrat oikein ole minulle ihan sopivat. Kumpikin tuote voi kuitenkin sopia hyvin jollekin toiselle, joten ne menevät ihan suosiolla eteenpäin.

esaf_livbox_toukokuu_6

Mitä piditte toukokuun boksista? Omasta mielestäni koko boksi oli kokonaisuutena oikein onnistunut. Oli sekä täysikokoisia tuotteita että näytekokoisia, mutta ne näytteetkin olivat ihan kiitettävää kokoluokkaa. Haluaisitteko muuten lukea boksista jatkossa näin kuun loppupuolella, vai palataanko kesäkuussa normaaliin tahtiin?

PS. Blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa! Jos seuraat sitä kautta ja haluat pysyä jatkossakin kärryillä, klikkaa blogi seurantaan esim. bloglovinin kautta!

Livbox saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista!

6 Comments

 1. Mä olen vaan katkera, että ne menivät muuttamaan Doven tuoksun. Miksi ihmeessä? Se uusi tuoksu on ihan plääh.

  • NIINPÄ!! Se vanha tuoksu oli ihana!!!

 2. hanna hanna

  Mun mielstä oli tosi kiva lukea tässä vaiheessa boksista. Jos itelle tulee boksi, niin näkee kyllä, mitä sisällä on, mutta käyttökokemuksista on paljon mielenkiintoisempaa lukea. Ja tässä vaiheessa, kun alkaa vähitellen odotella seuraavaa boksia, niin on ihan kiva palata muistelemaan edellisen sisältöä:)

  • Olipa kiva kuulla! 🙂 Pidän tän mielessä, voi hyvinkin olla että siirryn tähän postausrytmiin boksin osalta!

 3. Mä tykkäsin toukokuun boksista 🙂 Siihen oli kerätty hyvä kokonaisuus ja monta kiinnostavaa tuotetta.

  • Oikeassa olet! 🙂

Vastaa