Skip to content

Livbox Tammikuu

Uusi vuosi, uusi Livbox! Vuoden 2015 ensimmäisen Livboxin teemaväriksi paljastui ihastuttavan raikas ja kirkas valkoinen. Paketti tuli kreivin aikaan, sillä sen saapuessa olin kotona kipeänä ja säälittävänä. Yllätyslaatikko piristi sen verran että sain silmiä auki ja pääsin sohvalla ihan pystyasentoonkin. Vau!
IMG_2039
Saatekirjeessä pohdittiin uutta vuotta ja sen mukanaan tuomia lupauksia. Paketin teemana onkin Uuden vuoden lupaukset! Itse en sellaisia tehnyt, ainakaan mitään virallisia. Ehkä pitäisi. Tai ehkei sittenkään. En tiedä, ää!
IMG_2051
Pähkäilin pitkään sitä miksi laatikon sisältö tuntui niin kovin raikkaalta ja kutsuvalta. Sitten tajusin- paketin paperisilppu oli valkoista! Ihanaa ja raikasta vaihtelua aikaisempaan mustaan. Musta on aina hyvä, mutta tähän tämä valkoinen sopi jotenkin aivan erityisen hyvin. 


IMG_2052
Itse laatikon sisältö osoittautuikin todella mieluisaksi. Suurin osa tuotteista oli reilun kokoisia ja itseäni kiinnostavia! Hiustuote on ilmeisesti vaihdellut hiukan, itselleni tuli Cutrin Chooz Multivolumizer. Kokoa putelilla on 75ml, ja runsasta tuuheutta lupaava tuote kuulostaa kovin kiinnostavalta. Kokeiluun menee, aivan ehdottomasti! Putelin ulkonäkö ei ole ihan omaa silmää miellyttävin, mutta menee. 

Ennen boksien postituta kovasti rummutetulta philosophylta oli boksissa näytepussukka The Microdelivery Peel-kuorintaduosta. Kuorinta itsessään on varsin hintava (+-70€) mutta ihan huippu. Itseltäni löytyy siitä sekä ihan täysikokoinen versio että joulusetissä tullut pienempi setti. Pussinäyte lähtee siis todennäköisesti jollekin toiselle testattavaksi, sillä itselleni tuote on tuttu ja rakas. Pieni näytteen koko hiukan harmittaa, mutta tällä saa kuitenkin jonkinlaisen käsityksen siitä miten ihana kuorinta on kyseessä.
IMG_2062
Paketin isokokoisin tuote oli Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask. Klassikkonaamio saatiin siis ihan täysikokoisena, ja tätä testaan todella mielelläni. Mieheni ehdotti että olisin pitänyt tätä koko muuttoviikonlopun ajan, kun kerran luvataan rauhoittavan ja kosteuttavan… En pitänyt. En itse asiassa ehtinyt edes testaamaan. Testihetki on kuitenkin tulossa hamassa tulevaisuudessa, sillä pakkasten kuivattama ihoni taitaa kaivata jotain juuri tämäntyyppistä.

Toinen täysikokoinen tuote oli Rimmelin BB Cream 9 in 1. Sävy on Light, muttei ihan niin light kuin saisi olla. Blendaamalla kuitenkin menee, ja hiukan jollain vaaleammalla sävyllä lantraamalla tästä tulee varmasti ihan käyttis. Pikatestaus kämmenselälle vaikutti hyvältä, joten pakkohan se on kokeilla. Tuntuikin kivalta!

IMG_2066
Viimeinen tuote olikin sitten omalle rutikuivalle ja pakkasen ja stressin myötä kovin ihottumaiselle vartalolleni kuin tehty. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ saattaa hyvinkin olla se tuote joka muuttaa jatkuvan itkun, kiristelyn, punoituksen ja halkeamat iloksi. En ole tainnut aikuisiällä elää talvea jolloin käteni eivät olisi olleet rikki ja hajalla pakkasen takia, ja nyt efektiä on pahentanut jatkuva stressi. Tämä tuntuu auttavan. Kovasti. Pikkuputeli (15ml) tuli ja meni, marssin lähipäivinä hakemaan tätä jättitonkan ja kaadan sen (x15) sinne kylpyammeeseen ja hyppään itse perään. Kyllä kiitos, tätä lisää. 

Tämä oli kertakaikkisen mainio boksi, näin omasta mielestäni. Alkuinnostus ei jäänyt vain alkupuolelle, vaan tuntuu jatkuvan edelleenkin. Ainoa miinus oli philosophytuotteen pieni koko, mutta toisaalta ymmärrän- normikoko kun maksaa hunajaa. Toivottavasti philosophyä nähdään jatkossakin bokseissa, pidän kyseisestä merkistä kovasti!

Boksin ehdottomiksi suosikkituotteikseni nousivat LRP:n ihmerasva sekä Rimmelin BB-vaikken ole ehtinyt sitä kunnolla vielä kokeilemaan. Kovasti kuitenkin kiinnostaa, joten kohta on pakko! 

Mitä piditte vuoden ensimmäisestä Livboxista?


Livbox saatu blogin kautta.

5 Comments

    • Onpa harmi! No, ainakin on sitten varakappale naamiosta 😀

  1. Kauheesti en innostunu bb-voidetta en käytä ja sain kuivashampoon,joihin en vaan ole kiintynyt testattuani.Ehkä seuraava on parempi

    • Onpa harmi! 🙁 Toivottavasti seuraava boksi on mieleisempi!

  2. Voitin livboxin arvonnasta ja olen kyllä varsin tyytyväinen tämän laatikon sisältöön! Mulla oli Cutrinin pullo kuivashampoota, ja sehän kelpasi mainiosti 🙂 Lumenen naamiota koitin samantien, enkä pettynyt ollenkaan sen suhteen. Ainoastaan tuo BB-voide jäi vähän arveluttamaan, kun kasvoille se levittyi jotenkin raskaan oloisesti ja teki ihostani kuivemman näköisen :-/ Mutta ehkä annan sille vielä toisen mahdollisuuden 🙂

Vastaa