Skip to content

Livbox Marraskuu

Jälleen kerran on Livbox-aika! Boksi on ehtinyt vilahdella jo useammassa blogissa, ja kannanpa minäkin korteni kekoon sen osalta. 

Olin kuullut etukäteen että boksin teemana olisi jotain loistavaa. Ajattelin oitis kultaa ja glitteriä, ja boksin ruusuke lupaili hyvää. Kultaista, mustaa ja valkoista-hyvältä vaikuttaa! Boksi tuli torstaina hyvään aikaan, ennen puoltapäivää, ja ehdin nappailemaan siitä kuvia sitä mukaa kun avasin pakettia. Kuvista ei kyllä uskoisi että ne on otettu puolilta päivin, sen verran pimeitä ja rakeisia niistä tuli jalustasta huolimatta. Jouduin pitämään ISO:n naurettavan korkeana että sain edes jalustan avulla kohtalaisen tarkoilta näyttäviä kuvia. 
IMG_9780
Loistoa hehkutettiin myös saatekirjeessä. Loista ,kuin Hollywoodin tähti! Okei, glitteriä varmaan? Kultaista ehkä, kun on koristeissa sun muissakin? Kullanarvoisia hetkiä- pakko olla jotain kultaista, eikö?


IMG_9782
Saatekirjeen kääntäminen paljasti sisällyksen, ja leukani loksahti. Luin kirjeen useampaan kertaan, ja aloin sen jälkeen tutkia sisältöä paperilla oikein kunnolla. Kirjeessä puhutaan hehkuvista kasvoista, räpsyvistä ripsistä, hymyhuulista ja iloisesta naurusta. Boksin sisältö vastaa siis kirjettä, mutta ei kyllä minun mielestäni ole sitä loistoa mitä muut ennusmerkit lupailivat. Katsellaanpa sisältöä kuitenkin tarkemmin, sillä pidin siitä hetkisen makusteltuani.


IMG_9783
IMG_9789

Kultaisen silkkipaperin alta paljastui ensimmäisenä lahjakortti Bangerheadiin. En olekkaan tutustunut kyseiseen verkkokauppaan sen tarkemmin, joten pitää kaiketi mennä vähän tutkimaan. 


IMG_9791
Kortin alta silmiin pisti ensimmäisenä Iberon irtoripset (ovh 7,90€). Pakkaus sisältää yhden parin ripsiä sekä ripsiliiman niitä varten. Ripset itsessään vaikuttavat kovin kivoilta, mutta ripsinauhavaimikäsenniminyton vaikuttaa vähän paksulta ja jäykähköltä. En kuitenkaan ennestään omista kuin muutamat irtoripset (enkä ole niitäkään juuri käyttänyt ehheh) joten kokeilen näitä riemulla. Niistä vähistä omistamistani ripsistä nämä taitavat olla luonnollisimmat!

Lahjakortin lisäksi Bangerheadilta löytyi muutakin, nimittäin BangerTweezerit (ovh 8,80€). Omani ovat mustat-onneksi. Jos saisin valita, kaikki meikkipöytäni tuotteet olisivat mustia. Musta on hyvä. Pinsetit itsessään vaikuttavat hyviltä, ja vaikka olenkin Tweezermanien vannoutunut käyttäjä aion antaa näille mahdollisuuden. 

Marvisin hammastahna (ovh 4,55€/25ml) on minulle jo ennestään tuttu, joten se ei ollut varsinainen yllätys. Kiva se on silti, ja vaikka kanelihammastahna kuulostaa oudolta, on se oikeastaan aika kivaa. Koska tätä kuitenkin löytyy meiltä jo ennestään, lähtee tämä todennäköisesti veljelleni testiin.


IMG_9793
Bernard Cassieren Blueberry Overnight Cream Mask (ovh 48€/50ml) vaikuttaa todella, TODELLA kiinnostavalta! Pidän iholle yön yli vaikuttamaan jätettävistä naamioista suunnattomasti, ja tämä lupailee hyvää. Testiin menee heti viikonloppuna! Tämä oli omasta mielestäni boksin parasta antia- jotain uutta ja mielenkiintoista!

Toinen suosikkini boksin tuotteista oli Natural Code by Lumenen Candy Smile-huulikiiltokynä (ovh 9,90€). Sain kynästä värin Cotton Candy, ja se on kivan raikas ja sekä arkeen että juhlaan sopiva. Minulla on näitä huulikiiltokyniä jo aika runsaasti muilta merkeiltä, ja Natural Coden versioita minulta löytyy kaksi. Tämänsävyistä en kuitenkaan omistanut, joten otin sen jo riemulla käyttöön. Lupaavalta vaikuttaa! 

On kyllä myönnettävä että aiempien kuukausien boksit ovat olleet parempia, ja teemaansa paremmin sopivampia. Odotin annetun teeman ja kultakoristeiden perusteella hiukan enemmän kimallusta ja glitteriä. Vaikka boksin sisältö onkin minulle mieluinen, ei se silti mielestäni ihan vastaa boksin teemaa. Annetulla kuvauksella olisin odottanut sitä glitteriä (montahan kertaa olen sen sanonut? :D) esimerkiksi kynsilakan tai Lumenen glitterripsivärin muodossa. Ehkä joku tuoksunäytekin olisi voinut olla? Naamion ymmärrän kyllä hyvin, sillä se tuo kasvoille sitä puhuttua hehkua. 

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin boksiin ihan tyytyväinen. Ei tämä paras saamani boksi ole, mutta pidän sen sisällöstä kuitenkin kovasti. Yönaamio ja Natural Coden huulikiiltokynä ovat kovin mieluisia, ja muihin tuotteisiin tutustun riemulla. Kosmetiikkaa vähemmän ostava saa tästä varmasti vielä enemmän irti!

Mitä piditte marraskuun Livboxista? Innostuitteko jostain tuotteesta erityisesti, ja mitä piditte teemasta?


Livbox saatu blogin kautta. 

4 Comments

  1. Sain itse ko. boxin eilen ja se oli iso PETTYMYS! Vain pieniä näytepakkauksia. Ymmärrän toki ettei aina voi olla kaikille sopivia tuotteita, mutta kahden aikaisemman, suorastaan upean boxin jälkeen tämä oli iso pudotus. Ainoa tuote joka oli mieleiseni olikin tuo huulikiiltokynä. Väri sopi nappiin minulle ja tuntuu pysyvänkin hyvin. Toivottavasti joulukuun pakkaus on taas tuota aikaisempaa tasoa, muuten taitaa tilaukseni loppua aika pian!

    • Oikeassa olet! Toivottavasti joulukuun boksi olisi sitä tasoa mihin jo ehdittiin tottua!

  2. Huulikynä kiva, tosin se jo löytyy. Boxi oli ensimmäinen jota en ymmärtänyt, eikä ollut mieluisa. Jotenkin vaatimattomin kaikista ja Hollywood Teemalla? Esim. Lumenen kultahippuripsari olisi ollut täydellinen. 🙂

    • Jep, se kultakimallusripsari olisi ollut aika passeli tähän! Annettuun teemaan verrattuna tämä oli kyllä vaatimaton, ihan kuin sanoit.

Vastaa