Skip to content

Livbox Lokakuu


Taas on Livbox-aika kuusta! Moni sai boxinsa jo viime viikolla-minä sain perjantaina postin lapun että paketti olisi noudettavissa maanantaina. Saatoin polkea hiukan jalkaa ja sihistä muutaman ärräpään, mutta odotin silti kiltisti maanantaihin asti. (myönnettäköön että kävin kurkkimassa boxin sisällön muiden blogeista jo etukäteen) Hain oman kappaleeni postista maanantaina, ja tarkoitus oli saada boxipostaus ulos jo maanantai-illan aikana. Luonnonvalo oli kuitenkin jo menetetty kun pääsin kotiin, ja sisävalossa kikkailu epäonnistui surkeasti. Jouduin siis ottamaan uudet kuvat tiistaina-katsellaanpa niitä ja lokakuun Livboxia nyt tarkemmin!
IMG_8452
Lokakuun boxin ruusuke on vaaleanpunainen- jopa roosa, väittäisin. Tämä antoi jo lupaavia vinkkejä laatikon sisällöstä (ihastuttavasta tuoksusta puhumattakaan!)


IMG_8454
Sisältä löytyvä kirje kertookin laatikon teemasta hiukan tarkemmin. Lokakuussa kamppanjoidaan näkyvästi rintasyövän vastaisen taistelun puolesta, ja Roosa nauha-keräykseen voi osallistua joko lahjoituksilla tai ostamalla kampanjaa tukevia tuotteita. Jokaisesta lokakuun Livboxistakin on lahjoitettu euro Roosa nauha-keräykseen. 


IMG_8459
Kirjeen alta löytyy lisää roosaa silkkipaperin ja sinettitarran muodossa. Kuvassa paperi on hiukan kärsinyttä, koska innokas bloggaaja repi sen edellisenä iltana auki tajuamatta että joutuu kuvaamaan paketin uudestaan. Tehty mikä tehty. Nätti se oli kuitenkin kun ensimmäistä kertaa avasin!


IMG_8463
Silkkipaperin alta paljastui useampi ihastuttava vaaleanpunainen tuote. Ensivaikutelmani oli ihan vaan VAU. Vau. Ei markettisettiä, ei läpyskätestereitä, vaan joko täysikokoisia tai reiluja näytekokoja. Yksi tuotteista minulta löytyi jo ennestään, mutta se ei haittaa yhtään. Joko pidän tämän kappaleen itselläni varalla (tykkään nimittäin tuotteesta todella) tai sitten arvon sen teidän lukijoiden kesken. Katsotaan mitä teen! 

ACO FaceYoung mattapinnan jättävä päivävoide on toinen boxin kahdesta täysikokoisesta tuotteesta. Mattapinnan jättävä päivävoide on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi. Hajustettu. Saatavana apteekeista. (Ovh 11,60€/50ml) Tämä minulta löytyi jo ennestään, ja olen ehtinyt tykästyä siihen kovin. Kirjoitan tästä lähitulevaisuudessa ihan erikseen, joten sanon nyt vaan että kyllä. Tämä on hyvä. 

Lumene Arctic Sand Roosa Nauha Lumene Arctic Sand-kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kauniin heleä Roosa nauha-sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän. Saatavana tavarataloista ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. (Ovh 16,90€/Roosa nauha-kampanjapakkaus, sis. CC-voide ja kynsilakka) Kynsilakka on siis saatavana osana Roosa nauha-lahjapakkausta. Tämä oli ihana lisä lokakuun livboxiin, ja ainakin ensivaikutelman perusteella omasta mielestäni boxin paras tuote!


IMG_8468
Näytekokoisia tuotteita oli tässä kuussa kolme. 

OSIS+ Glamination hair spray Voimakas hiuskiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh11,90€/100ml) Tästä olin todella innoissani! Olen nähnyt siellä täällä kuvia Osiksen uudesta tuotesarjasta, ja on ilo päästä kokeilemaan yhtä tuotetta! Aion hankkia sarjasta vielä muitakin tuotteita, mutta tätä alan testailemaan ihan heti. Sarjan pohjustussuihke kiinnostaa kovasti! Olen pääsääntöisesti pitänyt Schwartzkopfin tytärmerkkien tuotteista kovasti, joten odotukseni tätä kohtaan ovat varsin korkealla. Vaaleanpunainen yleisilme koko Glamination-sarjalla on aika iso plussa. 

BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil Hair&Scalp Shampoo Shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen peittävään huntuun. Micro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 19,90€/200ml) Ah, tästä se huumaava tuoksu tuli. Rrrrrrrrrrrrrakastan kaikkea ruusuntuoksuista, joten tämä on tuoksunsa puolesta kuin minulle tehty. Hempeä ulkoasu on jälleen iso plussa! Omat hiukseni ja päänahkani ovat kuitenkin sen verran hyvässä kunnossa että annan tämän testiin miehelleni. (herran päänahka on aika kuiva, ja pitkät hiukset kaipaavat kosteutusta) Rakkaassani on onneksi miestä käyttämään ruusuntuoksuista shampoota, ei heikennä hänen miehisyyttään millään tavalla. Raportoin testituloksista myöhemmin!

BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 19,90€/100ml) Tämäkin menee miehelle testattavaksi. Ruusuntuoksuinen öljy houkuttelisi kovasti, mutta minulta löytyy jo useampi omalle hiustyypilleni sopivampi hoitoöljy. Tämä kuulostaa siltä että se sopisi paremmin miehelleni. Tuoksu ei ole sieltä miehisimmästä päästä, mutta kuulemma menettelee.


IMG_8472
Lyhyesti sanottuna lokakuun boxi oli omasta mielestäni puhdasta kultaa, jopa parempi kuin bloggaajaboksi. Lokakuun boxi sisältää monta kiinnostavaa tuotetta laadukkailta merkeiltä, ja on virkistävää ettei boxissa ollut tällä kertaa ainuttakaan puhtaasti markettimerkkiä. Schwartzkopf dominoi tämän kuun boxia aika voimakkaasti, mutta minua se ei haittaa. Kaikki kolme tuotetta ovat kuitenkin kiinnostavia, ja Glamination-uutuus on ihan mieletön lisä. Nyt vaan toivotaan että kaikki kolme tuotetta olisivat niin hyviä kuin toivon niiden olevan! 

Boxin paras tuote on kuitenkin omasta mielestäni Lumenen hiekkalakka. Sävy on kaunis, ja omassa (varsin laajassa) kokoelmassani uniikki. Kyseinen lakka pääsee heti seuraavaksi kynsilleni!

Tämä on nyt aika hehkutuspainoitteinen postaus, mutta en yksinkertaisesti keksi lokakuun boksista mitään pahaa sanottavaa. Tämä oli sisällöltään aika täydellisesti mieltymyksiäni vastaava-minunnäköiseni boxi minulle epätyypillisillä tuotteilla. Se on jo aika hyvin se. Boxin mukana tuli myös lappunen jolla saa Me Naiset-lehden kuukauden digiversion veloituksetta- se on itselleni turha, mutta joku lähisukulainen voi siitä ilahtua. Lappunen on siis ainoa tuote joka lähtee asuntoni seinien ulkopuolelle, muut pysyvät visusti täällä. Niin, paitsi se Aco, joka saattaa kulkeutua jollekin onnekkaalle lukijalle. 

Mitä piditte lokakuun Livboxista? Oliko roosan teeman ympärille rakennettu laatikko mieleinen? 


Lokakuun Livbox saatu blogin kautta.

5 Comments

  1. Tällä kertaa (ekaa kertaa?) ilahtuisin kummasta vaan vaihtoehtoisesta tuotteesta! Haen toivottavasti oman boksin tänään!!

    • Jeee! Mä oon tosi iloinen että sain tän Acon- sitä vaaleanpunaista Neutrogenaa oon kokeillut, ja ei ollut mun juttu. Ei yhtään.

    • Todella kiva kuulla! ^^

  2. Lokakuun boxi oli kyllä aivan ihana! <3

Vastaa