Skip to content

Livbox Joulukuu

Vuoden viimeinen Livbox saapui vihdoin tännekin, jei! Pakettia yritettiin tuoda jo keskiviikkona, mutta kun ei oltu kotosalla postisedän käydessä saatiin vain lappunen, ja laatikko löysi luokseni vasta myöhään torstai-iltana. Nakitin siis miehen käymään kauppa+postireissulla. Muhaha. Sain muutaman äkäisen mulkaisun kun riensin hakemaan eteisestä ylläriboksini ja jätin miehen ulkovaatteissa+kauppakassin eteiseen. Mutkun Livbox!
IMG_1423
Joulukuun värinä oli yllätys yllätys punainen. En tiedä miten olisin suhtautunut jos laatikon ruusuke olisi ollut jonkun muun värinen- eihän se nyt sovi.

IMG_1421
IMG_1424
IMG_1430
Punaisen silkkipaperin alta paljastui ensimmäisenä Elämyslahjojen esite ja alennuskoodi. Kiva lisä, ja sai ajattelemaan joululahjaideoitani hiukan uudelta kantilta- joululahjoja en taida Elämyslahjoilta ehtiä hankkimaan, mutta lähestyvän 10-vuotispäivän kunniaksi saatan hankkia miehelle jotain erikoisempaa.

IMG_1432
Boksissa oli myös yllätyslahja miehelle Enrique Iglesiaksen Adrenaline-tuoksunäytteen muodossa (ovh 19,90€/30ml). Kiva pieni lisä, vaikkei tuoksu itsessään ollut meistä kummankaan mieleen. Oli kuitenkin herttaista että mahdollista puolisoa tai perheenjäsentä oli muistettu!

IMG_1434
Muuten boksi olikin oikein mieluisa. Joukossa oli yksi vanha tuttu, Clarinsin Instant smooth perfecting touch-meikinpohjustaja (ovh 34€/15ml) näytekoossa. Kyseisestä klassikkotuotteesta olen kirjoitellut aikaisemmin jo täällä, käykäähän kurkkaamassa!

Muut tuotteet olivatkin sitten enemmän tai vähemmän uusia tuttavuuksia. Rimmelin ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara (Ovh 11,50€/12ml) on yhdellä sanalla kuvattuna JÄNNÄ. Ripsivärin harja on kuvauksen mukaan ”särkyneen sydämen muotoinen”. Itse en näe särkynyttä sydäntä (ellei se sitten ole mennyt ihan tuhannen palasiksi) vaan pikemminkin loivan S-kirjaimen. Katsojan silmissä ja silleen. Ripsiväri vaikuttaa kuitenkin kovin jännältä, joten se menee ehdottomasti testaukseen hetimmiten. Katsotaan miten pärjään jännäharjan kanssa- toivottavasti saan sen pysymään poissa silmämunistani. 

Vichyn Aqualia Thermal Rich (ovh 25,90€/50ml) on paljon lupaava kasvovoide. Oma rasvainen ihoni on päässyt kuivumaan vaihtelevan sään seurauksena jonkin verran, ja aionkin kokeilla olisiko Vichystä apua. Muitakin apukeinoja on, mutta ne ovat jo hyväksi todettuja. Haluan uutta ja jännää!

LV:n Täyteläinen jalkavoide (Ovh 5,50€/75ml) on omalla kohdallani se tuote johon ehkä vähän petyin. Kiva tuote, eikä varmasti mitään vikaa- se ei vaan napannut, ei yhtään. Kokeiluun tämäkin varmasti menee, mutta mitään suurempia tunteita tämä tuubi ei päässyt herättämään.

Marc Jacobsin Daisy Dream EDT (ovh 42€/30ml) tuoksunäyte menee todennäköisesti eteenpäin kevyemmistä tuoksuista pitävälle siskolleni. Olen vannoutunut parfyyminainen, eivätkä EDT-tuoksut juuri innosta. Hyvältä ne tuoksuvat, mutta ne eivät vain sovi minulle. Kevyt kukkaistuoksu onkin enemmän siskoni tyyppinen. 


IMG_1438
Boksissa oli kosmetiikan lisäksi yllätyksenä käsintehtyjä suklaatryffeleitä. Kovin olivat hyviä, makeita ja herkullisia. Olisin syönyt enemmänkin. Suklaat olivat ihana ja herttainen lisä boksiin, kiitos siitä Livbox-tiimille! 


IMG_1441
Omiksi suosikeikseni tästä boksista nousivat Clarinsin tuttu pohjustaja sekä Vichyn kosteusvoide. Myös Rimmelin ripsiväri vaikuttaa kiinnostavalta, ja sitä testaan innolla. Tuoksunäytteet eivät vaan olleet omaan makuuni sopivia- toivottavasti muut ovat tykänneet niistä! Jalkavoide on ainoa josta en osaa oikein sanoa juuta enkä jaata. Pitää selvästi kokeilla että saan jonkinlaisen mielipiteen siitä!

Mitä piditte joulukuun boksista? Millainen vuosi 2014 oli teidän mielestänne Livboxin osalta?


Livbox saatu blogin kautta.

Yksi Kommentti

  1. Samis-boksi! Ihan tykkäsin kyllä. 🙂 Noi suklaat pitää syödä äkkii pois!

Vastaa