Skip to content

Livbox Helmikuu 2015

Se on täällä! Helmikuun Livbox on täällä! Boksin perillelöytäminen oli pienen jännitysnäytelmän takana, kun osoitteena oli periaatteessa ihan oikein oma osoitteemme. Kämppämme on kuitenkin putkiremontin kohteena, joten emme siellä juuri vietä aikaa, ja posti on käännetty varmuuden vuoksi toisaalle. Boksi oli kuitenkin mennyt kotiosoitteeseen, jossa kiltit remonttisedät olivat onneksi laittaneet sen sivuun odottamaan. Mieheni kipaisi hakemassa aarrelaatikon luokseni turvaan, ja nyt se on käsissäni! Ah. Riemastuin boksia kuvatessani kuvaamaan myös tekotaidekuvia boksin paperisuikaleista. Olkaa niin hyvät, aloitamme postauksen tekotaidekuvalla. Jokin siinä miellyttää omaa silmääni suuresti.
esaf_livbox_tam_2015_1
Mennään kuitenkin itse boksiin, joka oli omasta mielestäni varsin onnistunut tässä kuussa. Kannen alla odotti kovin suloinen, ystävänpäiväteemaan sopiva pinkki ruusuke. Kovin söpö!
 
esaf_livbox_tam_2015_2
Saatekirje ja silkkipaperi noudattelivat nekin pinkkiä väriteemaa. Listausta lukiessani innostuin entisestään- sisältö vaikutti enemmän kuin lupaavalta!
 
esaf_livbox_tam_2015_3
esaf_livbox_tam_2015_4
Lupaavalta vaikutti, osoittautui paremmaksi. Silkkipaperin alta paljastui mitä ihastuttavin näky- useampi täysikokoinen tuote (neljä, jos Paesen luomiväri lasketaan), rielu näytekoko sekä yllätyksenä Iberon koru sekä lahjakortti Ruutuun 
esaf_livbox_tam_2015_6
Korun sivuutin suosiolla, sillä se ei ollut yhtään minun tyyliseni. Kiertoon menee, mutta löytää varmasti lämpimän kodin lähipiiristä. Ihan erityisesti silmään pisti Lumenen uutuusmeikkivoide sekä Nivean misellivesi. Lumenen uutuutta olen katsellut sillä silmällä jo jonkin aikaa, ja rakkauteni misellivesiä kohtaan on sen verran suuri että kokeilen enemmän kuin mielelläni itselleni uutta sellaista. 
 
esaf_livbox_tam_2015_7
Garnierin pinkkiin pakattu Fructis Densify Length Plumper-seerumi lupaa hiuksille tuuheutta. Pirteän pinkki puteli vaikuttaa kiinnostavalta, ja päätyy seuraavalla föönauskerralla varmasti kokeiluun. Kaipaan yleensä hiuksiini nimenomaan tuuheutta, joten tämä vaikuttaa minun tuotteeltani. 
 
esaf_livbox_tam_2015_9
Cosmopolitanin Beauty Awards-voittaja, Nivean Daily Essentials Sensitive 3-in-1-misellivesi vaikuttaa sekin enemmän kuin lupaavalta. Rrrrakastan Garnierin verrokkia, ja odotan tältä vähintään yhtä paljon kuin rakkaalta vanhalta tuttavaltani. Nivean misellivesi lupaa myös kosteuttaa ja poistaa ihon punaisuutta- katsotaan. Odotukset ovat korkealla. Testiin menee, ja aika lailla heti. 
 
esaf_livbox_tam_2015_10
Eucerinin In-Shower Body Lotion vaikuttaa sekin varsin mielenkiintoiselta. Käytössäni on nyt La Roche-Posayn vastaava, jonka sain kaupanpäällisenä ostaessani jättitonkan rakasta luottorasvaani. Konsepti on siis tuttu, katsotaan miten toimii käytännössä! 
 
esaf_livbox_tam_2015_11
Ja sitten se Lumene. Täysikokoinen uutuusmeikkivoide oli kunnon yllätys, vaikka olinkin kuullut siitä huhupuhetta hiukan etukäteen. Tämä on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa, eikä vähiten Annan postauksen takia. Annan ansiosta en myöskään pelännyt pullossa hiukan tummalta näyttävää sävyä, koska Annalle se oli sopinut. Ehkä myös minulle? Kämmenselälle meikkivoide ainakin hävisi aika moitteettomasti! Tarkempaa testausta tiedossa. Iso plussa Lumenelle ihanasta lasipullosta!
 
esaf_livbox_tam_2015_12
Lopuksi vielä Paesen luomiväri. Itse sain keskivaalean harmaan, joka vaikuttaa oikein passelilta häivytyssävyltä viileänsävyisiin silmämeikkeihin. Mattasävyssä on kiitettävästi pigmenttiä, ja koostumus tuntuu iholla kivalta- ei liian kuivalta eikä liian pehmeältä. Tämä on ensimmäinen kunnon kosketukseni Paesen meikkeihin, joten tätä kokeilen innolla.
 
esaf_livbox_tam_2015_13
Helmikuun boksi on jakanut selvästi mielipiteitä. Osa on ollut sitä mieltä että tämä oli kertakaikkisen mahtava (itse kuulun tähän joukkoon) ja osa ei ole tykännyt yhtään. Minä riemuitsen täysikokoisista tuotteista, kiinnostavasta uutuudesta ja sitäkin kiinnostavammasta palkitusta tuotteesta. Ainoa asia josta en boksissa tykännyt oli ekstrana tullut koru, joka löytää varmasti uuden kodin. 
 
Suurkiitos Livboxin tiimille, tämä boksi oli ihan erityisen mieleinen!
 
PS. Muistakaahan että Purkkimafia aukeaa maanantaina 16.2! 
 
 
Livbox saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

Yksi Kommentti

 1. Polishaholic RiaG11. helmikuuta 2015 15.56
  Tämä oli kyllä kiva boksi munkin mielestä. Pitkästä aikaa tilasin ja onneksi niin! Nyt ois kyllä harmittanut jos ei olisi itsellekin tätä tullut. Jo pelkästään tuo Lumenen meikkivoide oli niin kiinnostava 🙂

  VastaaPoista

  Anonyymi13. helmikuuta 2015 11.07
  Kannattaa varoa, ettei levitä seerumia liian ylös. Seerumi sisältää silikonia ja siitä olen vähän pettynyt. Muutenkin taas yksi paketti illman oikeasti uutta ja laadukasta kosmetiikkaa, taas tätä markettikrääsää.

  VastaaPoista

  Janet13. helmikuuta 2015 12.55
  Minuun tämä boxi kolahti ihan täysillä! Olin ja olen edelleen ihan haltioissani. Harmittelen vain, että sain asteen väärän sävyn tuosta Lumenesta, tuo ykkönen olis ollut mulle täydellinen, sain kakkosen. Paesen luomiväri oli mulla sellainen vaalea taupe, aivam ihana sellainen! Ja siis iih, niin mahti boxi oli 🙂

  VastaaPoista

Vastaa