Skip to content

Livbox Elokuu

Nyt tehdään Eyeshadow and Flame-historiaa! Tähän saakka olen seuraillut jokakuukausittaista Livbox-rumbaa muiden bloggaajien postauksista, sillä niin paljon kuin Livbox onkin kiinnostanut, en silti ole kokenut tarpeelliseksi tilata tuota yllärilaatikkoa. Välillä tilaamatta jättäminen on harmittanut, välillä taas olen ollut päätökseeni enemmän kuin tyytyväinen. Tietty uteliaisuus on kuitenkin aina kytenyt mieleni perukoilla, joten kun Livbox-tiimi tarjosi elokuun boksia testiin, sanoin empimättä kyllä. Olin kuullut huhua siitä että elokuun boksista löytyisi useamman bloggaajan suosikkituotteita, joten odotin yllätyslaatikolta aika paljon. Aiempien kuukausien mininäytteet sun muut kaivoivat mieltä, mutta päätin unohtaa kaikki ennakkoluulot boksia kohtaan. Muodostaisin mielipiteeni ihan itse. 

Torstaina kotiin tullessa musta laatikko sitten odotteli eteisen pöydällä. Maltoin heittää kengät eteisen nurkkaan ja laukun sohvalle, ja sitten iskin näppini laatikkoon. Kannen alta paljastui miellyttävä yllätys kaltaiselleni mustavalkoisen ystävälle-mustavalkoinen tarra ja nauha lupailivat hyvää. 
IDelokuu

Alta paljastui johdanto boksin sisältöön. Kääntöpuolelta löytyi tarkat tiedot paketin sisältämistä tuotteista. Tältä puolelta löytyi kuitenkin luettelo boksin sisällön valinneista bloggaajista ja pieniä vihjeitä heidän tuotteistaan.


IMG_4024

Ehdin jo riemuita mustavalkoisesta tarranauhakoristejutusta, joten voitte varmasti kuvitella miten riemuissani olin mustavalkoisesta käärepaperista. Tykkään, tykkään kovasti. 


IMG_4033

Alta paljastuikin sitten todellinen tuotteiden tähtikaarti. Myönnettäköön että olin käynyt spoilaamassa itseni muiden blogeista, ja tiesin mitä odottaa. Viisi tämän tason tuotetta yllätti silti.

Käteen osui ensimmäisenä Mimmin valitsema Dolce&Gabbanan Dolce-tuoksun suihkugeeliversio (ovh 42,90€/200ml). En ole hajuvesien suihkugeeliversioiden ylin ystävä, mutta kyllä tämän ainakin testaa. Dolce ei kuitenkaan tuoksuna ole ihan minuntyyppiseni, joten tämä taitaa silti lähteä eteenpäin siskolleni. 

Ihanan Annien valitsema Batisten XXL Volume Dry Shampoo (ovh 8,90€/200ml) on vanha suosikkini, ja tämän boksin parhaita tuotteita. Vaikka kyseessä onkin vanha tuttu, on matkakoko silti enemmän kuin tervetullut-tämä meni suoraan käsilaukkuun. Batisteahan saa nykyään Kicksien lisäksi myös ainakin Prismoista! Ihan kaikkia uusimpia tuoksuja ei Prismoista taida vielä saada, mutta esimerkiksi tämä XXL Volume kyllä löytyy. Hintakin taisi olla joitakin senttejä halvempi kuin Kickseissä!

Lumenen Arctic Sun Bronzer (ovh 14,90€/10g) oli Saaran valinta, ja Batisten kuivashampoon lisäksi suosikkini tämän boksin tuotteista. Hiukan ruskettuneemmalle iholle tämä vaalea sävy voi olla vähän liian vaalea, mutta meille kalmoille tämä on ihan loistava. En ole kokeillut Lumenen aurinkopuutereita, joten tätä testailen enemmän kuin mielelläni. Rasia oli pakattu erikseen kuplamuoviin, ja siitä tulee lisäplussaa- puuteri tuli perille ehjänä ja siistinä. 


IMG_4036

Johanna oli valinnut boksiin The Body Shopin Honeymania Body Butterin (ovh 18,90€/200ml),joka on itselleni tervetullut uusi tuttavuus. Olen aikoinani käyttänyt jonkin verran TBS:n tuotteita, mutta ne ovat sittemmin jääneet. Honeymania vartalovoi tuoksuu HYVÄLTÄ, joten tämä pääsee varmasti käyttöön. Olen vasta viime aikoina oppinut rasvaamaan koko kroppaa säännöllisesti, joten tämä purnukka pääsee suoraan yöpöydälle vakikäyttöön.

Cliniquen All About Eyes-silmänympärysvoide (ovh 36€/15ml) oli Idan valinta ja minulle vanha tuttu. Käytän aktiivisesti sekä tätä perusversiota että All About Eyes Rich- versiota, ja molemmat ovat mielestäni silmänympärysvoiteiden parhaimmistoa. Pienempi purnukka tästä oli siis hyvin tervetullut, sillä oma täysikokoinen kappaleeni tästä perusversiosta alkaa olla loppumassa. 


IMG_4038

IMG_4030

Nyt on kyllä pakko sanoa että kaltaiselleni Livbox-keltanokalle tämä boksi antoi parhaan mahdollisen ensivaikutelman. Yksi täysikokoinen tuote ja monta matkakokoista huipputuotetta- tästä on paha pistää paremmaksi. Jos boksit olisivat jatkossa edes puoliksi niin hyviä kuin tämä, voisin kuvitella tilaavani useamman kuukauden setin. En ole mikään yllätysten suurin ystävä, ja ostan kosmetiikkaa muutenkin niin paljon ettei kuukausittainen yllätysboksi ole minulle ihan sama asia kuin peruskuluttajalle. Äidilleni tai siskolleni voisin tilata Livboxin vaikka saman tien, sillä tiedän että he jaksaisivat innostua ja ilahtua boksista joka kuukausi. Toisaalta-miksen minäkin? Vaikka tiesin tämänkin boksin sisällön etukäteen, olin sen avatessani yhtä innoissani kuin pienenä olin joulu-tai synttärilahjoja avatessani, ja olin aidosti innoissani jokaisesta tuotteesta. Samalla kokeilunhalu ja uteliaisuus kolkuttelevat mielen perukoilla- aiemmissa bokseissa on ollut paljon sellaisia tuotteita joita en ole aiemmin kokeillut. Olen myös kuullut lupaavia huhuja syksyn bokseista… Toki tarpeettomien tai itselle sopimattomien tuotteiden saanti harmittaisi, mutta ne voi aina pistää eteenpäin. Tiedän että lähipiiristäni löytyy useampia kaikista saamistaan tuotteista riemastuvia, joten ottajia itselleni tarpeettomille tuotteille löytyisi varmasti. 

Kertokaahan teidän mielipiteitänne elokuun Livboxista! Oliko joukossa teille erityisesti mieleisiä tuotteita? Käyn kaikki boksin tuotteet varmasti läpi kunhan ehdin tutustua niihin hiukan tarkemmin, mutta onko teillä jotain erityistoiveita siitä mistä haluaisitte kuulla ensimmäisenä?Ja sanokaahan, pitäisikö minun pistää Livbox tilaukseen? Jaksaisitteko lukea boksin sisällöstä kuukausittain myös täällä? 


Elokuun Livbox saatu testiin blogin kautta. 

9 Comments

 1. Oli kyllä aika huippu boxi! Clinique ja Dolce & Gabbana menevät mulla eteenpäin, koska etenkin viimeaikoina on alkanut erittäin pahasti tökkiä yritykset, jotka sallivat eläinkokeet päästäkseen Kiinan markkinoille >:| Loput ilahduttavat ihan mua itseäni – Batiste sujahti laukkuun ja hunajavoide kulkee myös mukana – ihana tuoksu! Lumenen aurinkopuuteriin rakastuin heti ^_^

  • Oli kyllä! ^^ Aurinkopuuteri oli kyllä todellinen aarre- se on päätynyt tämän jälkeen lähes joka päivä jonkinlaiseen käyttöön. Tykkääään.

 2. Itse en saanut tuota suihkugeeliä vaikka oisin mielelläni ottanut,mulla oli sen tilalla kasvosieni.Suosittelen kyllä livboxin tilaamista olen ite tilannu melkein alusta saakka ja mahtava ylläri joka kk =)

  • Kyllä mä aika vakavasti harkitsen tän tilaamista! 🙂 Olisi kiva kokeilla ainakin muutama kuukausi ja katsoa mihin suuntaan boksi lähtee 🙂

 3. Oli kyllä huippu boxi! 🙂 Batisten kuivashampoo oli kuitenkin ylitse muiden ^^ Dolce&Gabbanan suihkugeeli muuten tosi jees, mutta itseäni ärsyttää kun sitä joutuu tosi varovasti kaatamaan, koska muuten on helposti jo puolet mennyt täysin hukkaan.

  • Tuo Batiste on ihan mahtava! Olin ihan onnessani että tässä oli juuri tuo tuuheuttava versio-se on parasta! Suihkugeelin annostelu on kieltämättä hiukan kinkkistä :/

 4. Tämä on kyllä pitkästä aikaa oikeasti mielenkiitoinen ja hyvä boxi! Jos kaikki olisi tämmöisiä voisin kääntää kelkkani ja tilata uudestaan 😉

  • Hahah, oon miettinyt samaa! 😀 Haistelen vielä vähän tuulia ja katson sitten josko pitäisi kokeilla tilausta.

 5. Anonymous Anonymous

  Tämä oli tähän mennessä parhain blogikirjoitus näistä Livboxia koskevista postauksista. Lukisin mielelläni jatkossakin vaikka ei kai sinun blogisi takia tarvitse boksia tilata 🙂

Vastaa