Skip to content

Lisää Zoevaa, kiitos!

Valmistuminen oli varsin hyvä syy palkita itseäni hiukan lisää. Otin pikaisen pohdinnan jälkeen suunnaksi saksalaisen Zoevan. Ihastuin Zoevaan ensimmäisen tilaukseni perusteella palavasti- tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita. Merkin sivellinsetit olivat houkutelleet jo pidemmän aikaa, ja vaikka omistinkin jo kaksi palettia, muutama oli jäänyt vielä kaivelemaan. Hiukan tilaukseni teon jälkeen Zoeva julkaisi jälleen uuden paletin, mutta olin onneksi kurkannut kuvat siitä ennen tilaukseni tekoa ja todennut ettei kyseinen setti oikein innosta. Nätti kuin mikä, muttei yhtään minun juttuni.

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tilaamaan kaksi luomiväripalettia, Naturally yours- paletin joka vaikuttaa olevan Zoevan versio nudepaletista, ja lisäksi Rose Golden- paletin, joka keskittyy ruusukullan sävyisiin väreihin. Tilasin myös sivellinsetin Rose Golden- sarjasta. Pähkäilin pisimpään juuri sivellinsettivalinnan kanssa, sillä tarjolla oli runsaasti vaihtoehtoja. Pinkit setit olivat supersöpöjä, mutta pidän silti enemmän tummavartisista siveltimistä. Ennestään omistamani siveltimet ovat pääasiassa mustavartisia (Mariela Sarkiman turkooseja kaunottaria lukuunottamatta), ja halusin että uudet siveltimet sopisivat tähän tummaan teemaan. Halusin kuitenkin jotain erilaista, joten päädyin tilaamaan tumman Rose Golden- setin, joka sisälsi 12 luomivärisivellintä. Kyseisen setin siveltimien varret ovat mustanruskeita, ja metalliosat teeman mukaisesti kultaisia.

ESAF_ZOEVA_HAUL_1

Kurkataanpa ensin paletteja! Otin paleteista kuvat heti kun sain ne, ja ennen kuin ehdin iskeä näppini väreihin. Nuo kuvat eivät kuitenkaan onnistuneet haluamallani tavalla, joten päädyin ottamaan uudet. Näissä näkyy kuitenkin innokkaan meikkiharrastajan tahmatassujen merkkejä- pahoitteluni. Onpahan kuvia!

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_NATURALLY_YOURS_1

Palettien kannet ovat jälleen kerran ihania. Zoeva on selvästi panostanut palettien ulkoasuun! Pidän kovasti siitä että paletit ovat jykevää ja kestävää pahvia. Ne kestävät käyttöä, mutta ovat todella kevyitä. Peiliä ei kummassakaan paletissa ole, kuten ei edellisissäkään- siitäkin pidän. En tarvitse palettiini peiliä, koska en käytä niitä ikinä. Joku muu voisi toki kaivata jonkinlaista peiliä palettiin, mutta se myös nostaisi todennäköisesti paletin hintaa hiukan.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_NATURALLY_YOURS_2

Molemmat paletit ovat sävyiltään suhteellisen neutraaleja. Rose Golden sisältää muutaman mattasävyn lisäksi metallic- ja satin- laadun luomivärejä. Naturally Yours sisältää samoja, mutta niiden lisäksi paletista löytyy myös duochrome- laatua!

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_NATURALLY_YOURS_3

Molemmat paletit ovat tasalaatuisia, ja väreistä löytyy pigmenttiä enemmän kuin tarpeeksi. Luomivärit ovat pehmeitä ja levittyvät helposti. Kummastakin paletista löytyi muutama todellinen yllättäjä sekä laadun että jännäfaktorin osalta! Rose Goldenissa jännäväri oli Just a Rose, ja Naturally Yoursissa Forever Yours. Forever yours muistutti kovasti MACin Blue brown- pigmenttiä ja Club- luomiväriä, mutta olikin lähemmän tarkkailun alla lopulta erilainen molempiin verrattuna.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_NATURALLY_YOURS_4

Olen ehtinyt meikkailla muutaman kerran molemmilla paleteilla, ja tykkään. Tykkään kovasti.

Kuten sanoin, tilasin palettien lisäksi sivellinsetin. Valintani kohdistui Rose Golden Complete Eye Settiin, joka sisälsi 12 silmämeikkiin soveltuvaa sivellintä.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_BRUSH_SET_1

Setti sisältää varsin kattavan kokoelman Zoevan siveltimiä. Osa siveltimistä on synteettistä taklonkuitua, osa luonnonkarvaa. Kaikki 12 sivellintä ovat osoittautuneet käytössä pehmeiksi, laadukkaiksi ja kaiken kaikkiaan oikein toimiviksi. Hintaa setillä oli 65 euroa, joten hinta- laatusuhde on näiden osalta kohdillaan. Olen vakuuttunut, vaikuttunut jopa, ja haluan lisää.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_BRUSH_SET_2

Pakko muuten kehua Zoevan nopeutta ja yleistä palvelua muutenkin! Tilaukseni postitettiin heti seuraavana päivänä, ja kaikki tuotteet oli pakattu ja suojattu todella hyvin. Tein tilaukseni suoraan merkin omaan verkkokauppaan, ja taidan tehdä jatkossakin niin- tilaukset on pakattu huolella ja toimitetaan nopeasti.

Seuraavaksi olisi luvassa Zoeva- uutuuksilla toteutettuja meikkejä!

Bloggaaja ei hyödy linkeistä millään tavalla.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

23 Comments

 1. Kai se on pakko itekkin laittaa tilausta vetämään hetikun saa ylimääräistä! *_*

  • Oi, ehdottomasti! Suosittelen! 😀 Zoeva on <3

 2. Ah, Zoeva! <3 Meikkeihin en oo vielä tutustunut mutta siveltimet.. mahtavia!

  • Oh, noi siveltimet!!! Ihan täydellisiä! Niin pehmeitä, ja sit kuitenkin napakoita! Oi oi, haluan lisääää. Nyt ostin vaan silmämeikkisiveltimiä, kasvopuolen siveltimet jäi kaivelemaan!

 3. Mulla löytyy Zoevalta yksi huulipuna, johon oon rakastunut aika syvästi, mutta jolle ei käyttöhetkiä kerry läheskään niin paljon kuin haluaisin. Yhden siveltimenkin omistan. Mulla onneksi on saksalainen kaveri, joka löytää hiukan halvemmalla tuotteita saksasta ja kiikuttaa ne täällä käydessä mun hellään huomaan. Hommaan itselleni joululahjaksi ison kasan Zoevaa, mmmmmh 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • OI Zoeva- kuriiri! Olen kade. Ohhohhoo, tämä joululahjaidea kuulostaa nerokkaalta! 😀

 4. NO HUH. Oikeesti. Tsiisus. Pakko päästä sun luokse joskus käymään ja vaan katsomaan noita. Ja kyl suaki, mut Zoevat ensin. : D

  • KANNATAN. Eka katsot Zoevat läpi sit voidaan hengata. 😀

 5. Mitä enemmän katson näitä kuvia sitä enemmän keksin tarvetta tälle silmämeikkisivellinsetillekin… 😀 Ja pitäähän mun tilata ees yks paletti! Ihan vaan yks. Tai kaks.

  • No siis ainahan sivellinsetille on tarvetta! 😀 Ja hei, nää paletit. Sä TARVITSET yhden. Tai kaks.

 6. Voisin kyllä itsekin laittaa tilausta menemään… I-h-a-n-i-a paletteja!

  • KANNATTAA! Nää on ihania, ja hyviä, ja edullisia, ja ihan parhaita ^^

 7. Roosa Roosa

  Moikka! Blogitekstin julkaisusta on jo aikaa, mutta ajattelin kysyä, että mitä maksutapoja Zoevan sivuilla on? Onnistuuko MasterCard korrimaksu? 🙂 Auttaisitko typerää..
  Sulla on kiva blogi ja aion jäädä lukijaksi ehdottomasti!! Kiitos jos vastaat 🙂

  • Kiitos, ihana kuulla! Ja tervetuloa mukaan <3 Zoevan sivuilla voi maksaa Paypal- tilillä, ja PayPaliin saa liitettyä oman MasterCardin. Niin mä olen maksanut, ja hyvin toimi! 🙂

   • Roosa Roosa

    Kiitos vastauksesta! Ja tarkoitin siis edellisessä tekstissä korttimaksua* .. 😀
    Hyvää viikonloppua sulle!

    • Hahaa, ymmärsin kyllä 😀 Zoevan sivut ei itsessään tue sitä korttimaksua, mutta paypal kyllä! Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa