Skip to content

Lisää Toledoa? Lisää Toledoa!

Joku välkky on saattanut lukea rivien välistä että MACin Toledo-kokoelma osui ja upposi allekirjoittaneeseen aika voimalla. Syitä on monia, mm. omaa silmää jollain oudolla tavalla viehättävät pakkaukset. Mustapunavalkoinen nyt on aina hyvä yhdistelmä, ja tuotteita koristavat printit nyt vaan ovat ihania. Lisäksi jännät ja vähän oudot kasvot, silmät ja huulet pakkauksista muistuttavat lapsuuden satukirjasta (se oli oikeasti hyvä, vähän hassusti kuvitettu vaan. Hyvä musta tuli vaikka sitä luin!) ja sen kuvituksesta, ja jo pelkästään se riitti minulle syyksi. Olen ostanut aikoinani myös mukin vain siksi että sen kiemurakuvio muistutti eräästä toisesta satukirjasta. Jaa miten niin tunneperäisiä ostoksia? KUITENKIN. Jaarittelen. Jatketaan.

Eli. Ostin siis hiukan lisää Toledoa. ”Hiukan”. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten olkaa niin hyvä ja katsokaa.

esaf_mac_toledo_haul_1

esaf_mac_toledo_barbecue_1

Oranssinpunainen mattahuulipuna Barbecue oli todelliseksi aarteeksi osoittautunut hutiostos. En muista milloin käyttämääni huulipunasävyä olisi kehuttu näin paljon!

esaf_mac_toledo_moderntwistlash_chlorafill_1

esaf_mac_toledo_moderntwistlash_chlorafill_2

esaf_mac_toledo_moderntwistlash_vynil_1

esaf_mac_toledo_moderntwistlash_vynil_2

Vängänmallisella harjalla varustettu Modern Twist Lash- ripsiväri sävyissä Vynil ja Chlorafill, koska jännäharja, IHANAT pakkaukset, Chlorafillin ihan sairaan siisti sävy ja Vynilin käytännöllisyys. Vesiliukoiselle ripsarille oli tarvetta. Oikeasti! Vynil on muutaman testikerran perusteella osoittautunut oikein mainioksi ripsariksi, testit jatkuvat.

esaf_mac_toledo_brush_1

Minulla ei ollut ennestään ainuttakaan MACin poskipunasutia, ja kaipasin sellaista. Lisäksi tuntui siltä että kaikki poskipunasiveltimeni ovat ihan koko ajan pesussa eikä ainuttakaan ole puhtaana- ehkä tämä ratkaisee asian? Oli miten oli, suti on aivan ihana ja mukana tullut pussukka vähintään yhtä kiva. Tai ehkä vaan sovitaan että suhtaudun Toledo-kokoelmaan niin kuin jotkut suhtautuu Pokemoneihin- gotta catch ’em all ja silleen?

esaf_mac_toledo_chlorafill_liner_1

esaf_mac_toledo_chlorafill_liner_2

Kovin kehuttu ja hehkutettu rajauskynänen, sekin Chlorafill-sävyssä. Tästä ja mätsäävästä ripsiväristä syytän ihan täysillä Petraa, joka mokoma teki näillä niin siistin meikin että apinointitarve kasvoi kestämättömäksi.

esaf_mac_toledo_ripepeach_1

Se pirun Ripe Peach. Päädyin alkuun ostamaan Kindergarten Redin, mutta niin moni muu hehkutti ja ylisti tätä persikkaista öömbree-poskipunaa, että heittäydyin sopulina kielekkeeltä ja ostin senkin. Ei kaduta, tämä on kovin sievä ja hyvä persikka! Ei sellainen jonka David Bowien Jareth-hahmo tarjoilee Labyrinth- elokuvassa. Se oli paha.

esaf_mac_toledo_violetwink_1

esaf_mac_toledo_violetwink_2

Ja lopuksi, pisteenä i:n päällä, kirsikkana jätskiannoksen huipulla on Violetwink-paletti. Violetwink ei alkuun kiinnostanut yhtään, mutta pientä taustatutkimusta tehtyäni se alkoi kutkutella sellaisella voimalla että Bellgreensille oli pakko hankkia kaveri. Omistan ennestään kovin vähän violetteja sävyjä MACilta, mutta olen kovasti halunnut kokeilla. Violetwinkin sävyt olivat juuri sellaisia joita olen halunnut kokeilla, ja totesin että Toledo-pakkauksessa tulevina ne ovat kertakaikkisen mainio valinta. Violetwinkillä meikkasin lauantaina ulos lähtiessäkin, tykkäsin kovasti!

Nyt on MACia ja Toledoa sen verran että saatan pärjätä näillä jonkin aikaa ilman uusia hankintoja. Ehkä. Postissa on tulossa vielä Tuhkimo-kokoelman saaliit, jotka ehdin velmuna tilaamaan verkkokaupasta melkeinpä heti kun ne sinne tulivat. Tuhkimot menivät aika ennätysvauhtia, ja niiden esittely hiukan harmittaa- mutta teen sen silti. Kunhan ne nyt vain löytäisivät luokseni!

Että sellaista. Mites siellä, nappaako Toledot vielä?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

26 Comments

  • En kestänyt minäkään, nimittäin tätä kommenttia! 😀 Kiitos junahajoiluista! 😀

 1. Oh my, sister! Violetwinkin Stars ’N’ Rockets on aivan ihana silmän sisänurkkaan. Try it – Love it!

  • Se onnnn! ^^ Mulla oli tähtiraketteja silmissä lauantaina, ja ooo, kun oli kiva. Tykkäsin!

 2. Jostain syystä tämä kokoelma ei iskenyt yhtään, mutta se on erittäin hyvä asia. Kuten varmaan tuli eilen selväksi, niin mua kiehtoo nyt mm. MUG niin kovasti, että on hyvä pitää vähän MAC-taukoa. (Taukoa ja taukoa, olenhan mä kaikkea muuta kuin Toledoa MACilta ostanut…..) 😀

  • MAC-tauko on ihan tervettä! Silloin voi ostaa MUGia! 😀 Ja hyvä vaan ettei kaikki innostu Toledosta-mulle jää enemmän. Hahaa!

 3. Nuo poskipunat! Pakko saada! Tuon pakkauksen perusteella voisin ostaa kyllä ihan kaiken… 😀

  • Hahaa, mulla oli aika sama fiilis! 😀 Mutta noi poskipunat- oh. Ne on upeita! Ja molemmat ihan älyhyviä!!

 4. Ou nou, tais lähteä vähän lapasesta 😉

  mulle kotiutui viime viikolla Oxblood ja Bellgreens ja nehän on <3

  Tänään oli pakko klikata ostoskoriin vielä toi Barbeque ja lisäksi tulossa on Cinderella-kokoelman rajausväri sekä nyt myös Miley Cyrus-huulipuna, kun sekin oli vihdoin verkkokauppaan tullut. Noiden viiden tuotteen jälkeen tuli jo itselle sellainen olo, että tulikohan vähän hullaannuttua liikaa, mutta kun katsoo tota sun saalista niin voin hyvällä omallatunnolla todeta pysyneeni vielä ihan hyvin kohtuudessa 😀 😀 😀

  • Välillä on hyvä että lähtee lapasesta! Nyt sitten pitääkin hetken aikaa himmailla. 😀

   Oxblood on ihan täydellinen <3 Mulla on siitä nyt varakappale,enkä voisi olla onnellisempi. 😀 Ja Bellgreens- se nyt vaan on jotenkin niin erityinen ja ihana ja silti niin helppo!

   Ihan mahtavia ostoksia teit! 😀 Etkä kyllä todellakaan vielä hullaantunut liikaa, aivan järkevissä luvuissa oot pysynyt. 😀 Se Miley- puna on ihana!! Jotenkin todella puhdas ja upea pinkki! ^^

 5. Ah! Toi vihreä ripsari. Mä niiiiiiin odotan, mitä keksit sen kanssa!

  • Mäkin! 😀 Mulla on ideoita vaikka kuinka, en malta odottaa että pääsen testailemaan sitä kunnolla ja ajan kanssa! 😀

 6. Oh my mitä hankintoja! On kyllä tosi hauskanmalliset harjat ripsareissa- toimivatko hyvin käytännössä? 🙂

  • Toimivat, yllättävää kyllä! 😀 Vähän alkuun epäilin että olisin näiden kanssa aika äkkiä ensiavussa ripsariharja silmässä, mutta enpäs ollutkaan. Yllättävän helppokäyttöisiä nämä venkurat!

 7. Ilona. 😀 <3 😀 Mä olisin ollut melkein pettynyt, jos et olisi ostanut lisää. Sis. <3

  • :DD ONNEKSI JOKU MUUKIN AJATTELEE NOIN!! 😀 Mäkin olisin ollut kovin pettynyt muhun! 😀

 8. ”heittäydyin sopulina kielekkeeltä” :”DDD

  • No niin tein! 😀 Olen ehkä salaa vähän ylpeä tuosta. 😀

 9. E-S E-S

  Apuaa…. mistä sä oikein löydät ja hommaat näitä ihanuuksia? Mä haluan… en halua… haluan… en halua tuollaisen samanlaisen vihreä ripsarin!! Siis haluan ainakin tietää mistä sellaisen voisi ostaa. Kävisin vaan kurkkaamassa sitä.

  • Stokkalta! 😀 Se on vaarallinen paikka! 😀 Siellä saaaaaaaattaa olla vielä tuota ripsaria- netissä ainakin! 😀

   • E-S E-S

    Oo, kiitos – sehän löytykin noin läheltä! Pian mahdollisesti vieläkin lähempää… 😉

    • Hahaa, OIKEIN! 😀

 10. Violetwink saapui tännekin tänään, ja huomasin omistavani jo yhden sävyn irtonappina. Ainakin tiedän tykkääväni, haha! Sain vihdoin palautettua sen bloginkin henkiin, ja yritin tilauksestani vähän turinoida. Tuntuu se niin vaikealta taas, enhän minä mitään osaa 😀

  • Hahaa, ainakin on sitten varakappale! 😀 Ihan mahtavaa että herättelet blogia, marssin heti tutkimaan! 🙂 Kyllä se siitä lähtee, antaa mennä vaan!

 11. Voi ei, tää postaus koitui kyllä mun kohtaloksi! Mikä kasa ihanuuksia! <3 Mä olen himoinnut tästä kokoelmasta kaikkia kolmea poskipunaa, ainakin yhtä luomiväripalettia, ja ja… Nyt huomasin "tarvitsevani" myös tuon vihreän rajauskynän ja ehkä tuon ripsivärinkin. Apua, mihin mä joudun… 😀

  • Hahaa, voi ei! :DD Muta siis toi vihreä rajauskynä ja ripsivärihän on ihan pakollisia! Vappukin on tulossa ja kaikkea! 😀

Vastaa