Skip to content

Lipstick Queen Saint Berry

 Aika esitellä toinen Lip Nouveau-setin punista, punaruskea Saint Berry!

Saint-punat ovat kevyitä ja todella helppokäyttöisiä. Saint-sävyt on suunniteltu niitä päiviä varten kun huulille kaivataan vain hiukan pitkäkestoista sävyä. Saint-punissa on vain 10% pigmenttiä (vastakohtana Sinner-punat, joissa pigmenttiä on 90%), mutta väri on tästä huolimatta pitkäkestoinen. Jokaisella Saint-sävyllä on Sinner-vastine, eli jokaisesta väristä voi halutessaan hankkia sekä kevyen, läpikuultavan sävyn sekä voimakkaan pigmenttisen punan. Saint-punat ovat kosteuttavia ja hajusteettomia. 

Saint Berry keskellä

Saint-punien hylsy on kaunis, mattapintainen kultainen violetilla tekstillä. Oman yksilöni pinta oli oudon tahmainen, ja siihen tarttui kaikki pieni lika ja nöyhtä. Pesin hylsyn useaan kertaan heti sen saatuani, ja pinta on edelleen hiukan nihkeä. Se häiritsee, mutta ei niin paljon että jaksaisin valittaa asiasta. Outoahan se on, sillä muiden punien hylsyt olivat virheettömiä. Sisältö oli kuitenkin moitteettomassa kunnossa, joten annoin olla.

Berry näyttää hylsyssä varsin tummalta ja uhkaavalta, mutta ensivaikutelma hämää. Huulille tuleva sävy ei ole lähellekään niin intensiivinen kuin miltä se näyttää.

Yksi kevyt kerros Sain Berryä jättää huulille vain häivähdyksen väriä. Puna levittyy kuin unelma, ja tuntuu huulilla enemmän huulirasvalta kuin huulipunalta. Blottaamalla ja kerrostamalla saa aikaan näissä kuvissa näkyvän lopputuloksen- näin olen itse käyttänyt punaa eniten. Kevyempää jälkeä olen suosinut iltapäivisin kun en ole jaksannut korjailla huulimeikkiä siihen kuntoon missä se oli aamulla. 


Keveydestä huolimatta Saint Berry pysyy huulilla hyvin. Aamulla laitettu puna näkyy huulilla vielä puolenpäivän jälkeenkin- kevyempänä toki, mutta näkyy. Meikkiä on myös helppo korjailla, sillä kevyttä punaa voi lisätä hyvin ilman peiliäkin. 

Saint Berryn punaruskea sävy on omasta mielestäni ihana-juuri sellainen sävy joka sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan. Saatan hyvinkin hankkia Berrystä myös Sinner-version, sävy on sen verran mieleinen. Lip Nouveau-setin punista Saint Berry häviää silti Butterfly ball Flylle-hyvin täpärästi, tosin. Jouduin miettimään pitkään kumpi punista on ihan oikeasti suosikkini, sen verran tasaväkisiä ne ovat!

Mitä pidätte Saint Berrystä? Ovatko Lipstick Queenin Saint-lakat teille tuttuja? Itse haluaisin kokeilla jotain nudepunaa Saint-laadussa!

8 Comments

 1. Punaruskeat ovat hyvinkin mun mukavuusalueella. Käyttäisin!

  • Punaruskeat on myös mun turvavärejä- ja tää on kyllä niistä turvallisin! 😀

 2. Höpisen täällä ääneen itsekseni ruudun takana… Oi että ! tuli huudahdettua. Olipas se kaunis. Tuohan on pakko saada. Punaruskeita ja tummahkoja punaisia löytyy pääsääntöisesti meikkipussistani. Täytyy oitis googlailla, että mitä nuo kustantaa.

  • Hehee, onpa hauska kuulla! 🙂 Nämä on yksittäin hankittuna samaa hintaluokkaa kuin esim. Clarinsin punat, eli noin 25 euroa. Tämä ostamani setti tuli siis halvemmaksi, kun koko setti oli n. 50€!

 3. Aivan ihana! Miten tätä kuvailisi, hempeän verenpunainen, voiko sellaista olla? 😀

  • Voi ehdottomasti olla! 😀 Hempeä verenpunainen- tota aion käyttää tulevaisuudessa 😀

 4. Ihanan värinen! Sellainen… ”järsitynnäköinen” 😀 Niin lämmin vaan, ettei varmaan sopisi mulle… vaikka väkisin yritänkin käyttää esim. oranssia huulipunaa… köh.

  • Hehee, mä käyttelen monia sellaisia sävyjä jotka ei välttämättä mulle sovi ihan vain siksi koska itse haluan 😀 Ja tämä todella on hyvin ohutta ensimmäisellä kerroksella, joten mukautuu aika hyvin huulten omaan sävyyn! ^^

Vastaa