Skip to content

Lipstick Queen Lip Nouveau

 Tilasin Lipstick Queenin Lip Nouveau-setin vuoden alussa ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Halusin lähes pakkomielteenomaisesti testata jotain merkin huulipunaa, ja hintoja tarkkailtuani totesin että jokin setti olisi fiksuin ostos. Yksi puna kun maksaa n.25€, ja  esimerkiksi tämä Lip Nouveau-setti +-50€ (en enää muista tarkkaa hintaa…). Oman settini tilasin HQHairilta, ja setti oli noin viikko tilauksen jälkeen noudettavissa postista. 

Jo pelkkä pakkaus vei sydämeni välittömästi. Kolmea eri kuviota huulipunien koostumuksen mukaan yhdistelevä pakkaus on yksinkertaisen kaunis ja nerokas. Myös itse hylsyjen ulkoasu on mielestäni yksinkertaisen lumoava! 

Lip Nouveau- setti sisältää kolme sarjan eri koostumusta edustavaa punaa. Butterfly ball-punat ovat kevyitä ja hohtavia, Saint- punat läpikuultavia ja kevyesti hoitavia ja Sinner-punat pigmenttisiä ja näyttäviä. Setistä löytyy Butterfly ball-puna sävyssä Fly, Saint-puna sävyssä Berry ja Sinner sävyssä Red. Butterfly ballin hylsy on harmaanvioletti, Saintin kultainen ja Sinnerin luonnollisesti musta. Kaikki hylsyt ovat kevyen mattapintaisia. Sain harmikseni todeta että kultaisen Saint Berryn hylsy oli jonkin oudon tahman peitossa (liiman, ehkä?) ja vaikka sisällys oli täysin virheetön, oli hylsy silti hiukan ällö. Pesin hylsyn ulkopinnan useampaan kertaan, ja jokainen pesu kyllä auttoi, mutta pinta on edelleen hiukan nihkeä. En kuitenkaan viitsinyt alkaa valittaa asiasta, koska se ei käyttöä juuri haittaa. Harmittaa, mutta koska puna on muuten niin ihana, annan olla.

Lip Nouveau-setti oli ensikosketukseni Lipstick Queenin tuotteisiin, muttei kyllä varmasti viimeinen. Setti ja sen punat kuuluvat huulimeikkieni kärkikastiin, ja haluan jokaisesta punasta lisää sävyjä!

Kirjoittelen jokaisesta punasta vielä ihan erikseen, ja laitan niihin postauksiin sitten kunnon swatch-kuvat!

Onko Lipstick Queen teille tuttu merkki?

14 Comments

 1. Heidi Heidi

  Eikä, onks tää se millä on se farkku-puna?? Se farkku-siniseen täydellisesti mätsätty punasävy? Oon niin kauan himoinnu sitä, jostain syystä vaan aina jääny. Taitaa kuitenkin lähteä jossain vaiheessa tilaukseen, varsinkin kun kerta laatu on hyvä:)

  • Tää on juurikin se! 😀 Olisin halunnut sen farkkupunankin, mutta yritin pitää jonkun rajan :’D

 2. Aivan ihania! Noiden huulipunien ulkonäössä on jotenkin kaikki kunnossa. Swatcheja odotellessa. 🙂

  • Oikeassa olet! ^^ Näissä on jotenkin ihan kaikki kohdallaan 🙂

 3. Oi oi oi miten ihanat noi sävyt on! Voisin kuvitella käyttäväni kaikkia.

  • Nää on kyllä kaikki todella helppokäyttöisiä sävyjä! ^^

 4. Kateellisena kuolaan kun ei oo just nyt rahaa ostaa itelle!

 5. Ihan outo merkki, kysy multa ihonhoitotuotteista, mutta älä meikeistä. 😀 Upeita sävyjä. Meikkejä odotellessa. 😉

  • Hih, tulossa on! ^^ Meistä sä olet kyllä selvästi se ihonhoitospesialisti 😀

 6. Olen kuullut merkistä, mutta en ole koskaan kokeillut mitään. Aivan ihanan sävyisiä nuo punat, ja myös pakkaukset ovat todella kauniit!

  • Niin kyllä on! ^^ Tarvitsen näitä lisäääääää….

 7. Mäkin oon halunnut kokeilla näitä niiiiin kauan, ooh <3

  • Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, tykkäät varmasti!!

Vastaa