Skip to content

LH Cosmetics Infinity-paletti

Osa teistä saattaa tietää että Linda Hallberg, Instagramin pohjoismainen meikkiguru ja supersuosittu bloggaaja, perusti oman merkin. LH Cosmetics lanseerattiin vähän aikaa sitten, ja merkin valikoimiin kuuluu tällä hetkellä joukko siveltimiä ja monipuolinen Infinity- paletti.

esaf_lhcosmetics_infinity_palette_3

Tilasin itselleni merkin uutiskirjeen ennen lanseerausta, ja sain sen takia ilmoituksen sillä sekunnilla kun verkkokauppa aukesi ja tuotteita pääsi ostamaan. Noin viisi minuuttia linkin saamisen jälkeen olin tilannut itselleni ja Elisalle (tehtiin kimppatilaus) Infinity- paletit!

esaf_lhcosmetics_infinity_palette_4 esaf_lhcosmetics_infinity_palette_5

Infinity- paletin idea oli mun mielestä alusta asti ihan mahtava. Näitä ei ole eritelty mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen, eli paletti ei sisällä esim. luomivärejä tai poskipunia- näitä voi käyttää kaikkeen. Linda on jakanut Instassaan ja LH Cosmeticsin sivuilla monia mahtavia ideoita näiden sävyjen monipuoliseen käyttöön.

esaf_lhcosmetics_infinity_palette_6

Paletti maksaa 42 euroa, ja sillä saa kahdeksan 3,5 gramman sävynappia mustaan, tukevanoloiseen pahvipalettiin pakattuna. Kahdeksasta sävystä kuusi on vegaanisia, Andromeda ja Pinwheel eivät.

esaf_lhcosmetics_infinity_palette_7

Kaikki kahdeksan sävyä ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Sävyjä on helppo kerrostaa, joten näillä saa aikaan sekä aivan kevyttä että tosi vahvaa jälkeä! Fornax, jota kuvataan merkin sivuilla melkein mustana, on mun silmissä kyllä ihan vaan mieletön musta. 😀 Cigar on mun omassa käytössä täydellinen kulmiin ja varjostuksiin! Pinwheel ja Andromeda on luonnollisesti tosi kauniita poskipunia, mutta voin jo kuvitella miten ihanalta ne näyttää myös luomilla.

esaf_lhcosmetics_infinity_palette_1 esaf_lhcosmetics_infinity_palette_2

Sain paletin hyppysiini perjantai-iltana, joten olen ehtinyt meikkaamaan sillä vain kerran. Kävin lauantai-aamuna kampaajalla ja mun meikki oli tosi kevyt, mutta käytin silti Infinityn sävyjä ihan hillittömällä riemulla!

esaf_lotd_infinity_10

Vahvistin kulmia tosi kevyesti Cigarilla ja tein silmiin iiihan kevyen rajauksen Fornaxilla. Kasvojen varjostuksiin käytin Cigaria, ja poskipunana toimi Pinwheel. Korostuksiin laitoin ihan kevyesti Virgiota! Olisin voinut sekoitella Pinwheeliä johonkin kirkkaaseen huulikiiltoon ja käyttää sitä myös huulilla, mutta siihen ei oikein ollut aamukiireessä aikaa. Lipstick Queenin Frog Prince oli lähinnä samaa sävyä, joten se sai kelvata.  Oon meikannut koko viime viikon todella kevyesti töihin, ja tää oli nyt ihan ultimateversio siitä kevyestä meikistä jonka oon tehnyt! Tykkään joka tapauksessa, kannatti.

Summa summarum, LH Cosmeticsin Infinity- paletti on mun mielestä todella laadukas ja innovatiivinen tuote! Kokonaisuus on toimiva, ja paletin käytön suhteen vain mielikuvitus on rajana. Paletin laadun, nappien tuotemäärän ja paletin käyttömahdollisuudet huomioonottaen 42€:n hinta on aika edullinen. Samalla paletilla kun tekee aika ison osan naamasta! Mulla on aika monta ”matkapalettia”, mutta luulen että Infinity korvaa ne kaikki. Jos nyt ikinä satun matkustamaan.

Ootteko te tutustuneet LH Cosmeticsiin? Mitä mieltä olette tällaisesta monitoimipaletista?

6 Comments

 1. No wau mikä paletti, tällähän selviäisi reissussa jo yksinään. Ei tarvisi erikseen luomivärejä, higlightereita, aurinkopuutereita, poskipunia…

  • ilona ilona

   No niinpä! ? Ihan älyttömän monipuolinen ja käytännöllinen ^^

 2. No niin, odottelinkin sun postausta tästä! Oon aika vakuuttunut siitä, että tarviin tän. ??

  • ilona ilona

   Syystäkin, tää on MIELETÖN! Oon aika varma siitä että tarviit tän. :DDD

 3. Upea paletti! Täytyy laittaa harkintaan 🙂

  • ilona ilona

   Suosittelen lämpimästi! Tää on ollut mulla ihan päivittäisessä käytössä nyt!

Vastaa