Skip to content

Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna Velvet Plum

Pyysin jo hyvän aikaa sitten Laveralta testiin muutamia tuotteita, ja nyt olisi aika esitellä niistä ensimmäinen, mineraaliposkipuna Velvet Plum. Velvet Plum on vilahdellut meikkikuvissa jo pitkään, ja jo pelkästään se kertoo paljon sen laadusta. Velvet Plumista on tullut yksi ehdottomista suosikkipunistani, jota käytän joko yksinään tai johonkin toiseen poskipunaan yhdistettynä. 

Poskipuna tulee mustassa, pyöreässä rasiassa. Kannen alta löytyy ensin itse poskipuna, ja sen alta poskipunasuti ja peili. Rasian mukana tullutta sutia en ole edes testannut kasvoille- en oikein pitänyt sen mallista enkä laadusta. Olen tosin suunnitellut että voisin kokeilla kyseistä sutia varjostusten tekemiseen! 


Poskipunan pinnassa on kaunis, herkkä kukkaiskuvio ja lavera-teksti. Poskipunassa on huumaavan upea kukkaistuoksu, johon rakastuin heti ensimmäisellä kerralla- tuoksu kuitenkin häviää nopeasti kun punaa laittaa poskille, eli se ei jää häiritsemään iholla. Tuo kukkaistuoksu on toiminut monena aamuna virkistäjänä ja herättäjänä- kunpa kaikki meikit tuoksuisivat näin hyvältä! Tuoksu on samaan aikaan ylellinen ja raikas. Sama tuoksu on myös Laveran mineraalipuuterissa (siitäkin on tulossa juttua lähiaikoina!).Sävyltään Velvet Plum on kylmä pinkki. Rasiassa hyvin viileältä näyttävä sävy muuttuu iholla hyvin luonnolliseksi, ja mukautuu omasta mielestäni hyvin todella erilaisiinkin meikkeihin. Velvet Plumissa on kevyttä kimalletta mukana, joka erottuu selvästi kun väriä katsoo rasiassa- iholla kimallus ei juuri näy. Jälki on luonnollisen hohtavaa, ei discopallokimaltavaa. 


Velvet Plum jättää ensimmäisellä levityskerralla poskille kevyttä, tervettä väriä. Sävyn intensiteettiä on helppo muuttaa kerrostamalla, joten sillä on vaikea päästä tekemään poskipunaövereitä. Itse olen suosinut kahta kerrosta arkena, yhtä kerrosta kiiremeikkiin ja kolmea kun olen kaivannut voimakkaampaa punaa poskille. Kolmekaan kerrosta ei kuitenkaan näytä kasvoilla tökeröltä tai raskaalta. Juuri tällaiset poskipunat ovat minulle mieleisiä- arvostan toki punia joista löytyy pigmenttiä vaikka muille jakaa, mutta onnistun usein tekemään niiden kanssa räikeitä ylilyöntejä kun en jaksa keskittyä levitykseen. Velvet Plum tuntuu liukuvan poskille juuri oikein ja niin vaivattomasti ettei sen sutimiseen tarvitse juuri keskittyä. Jälki on voimakkaamminkin levitettynä todella luonnollista!

Erityisen vaikuttunut olen kuitenkin Velvet Plumin monipuolisuudesta. Kylmä pinkki on toiminut hyvin todella erilaisten ja erisävyisen meikkien kanssa- paremmin kuin moni muu kilpakumppaninsa. Olen risteyttänyt sen rohkeasti sekä lämmin-että kylmäsävyisiin meikkeihin, ja jotenkin se on vain sopinut kaikkeen. Luulisin Velvet Plumin sopivan niin puna-kuin keltapohjaisellekin iholle. Oma ihoni on keltaiseen taittava neutraali (näin olen itse päätellyt useamman testin perusteella) ja siihen Velvet Plum sopii kuin nenä päähän. Omaan silmääni Velvet Plum on Laveran kahdesta poskipunasta muutenkin raikkaampi ja luonnollisempi. 

Alla kuvia useammasta eri meikistä jossa Velvet Plum on ollut mukana! 

Hintaa Laveran poskipunilla (ja näin myös Velvet Plumilla) on noin 17€. Itse aion käyttää oman kappaleeni riemulla loppuun, ja luultavasti ostaa sen jälkeen uuden- tämä on minun luottopunani, joka muuttuu jokaiseen tilanteeseen sopivaksi joko kerrostamalla tai toisella värillä taittamalla. 

Onko teillä kokemusta Laveran poskipunista? Itse olen ainakin tämän perusteella täysin myyty! 

Suositteko muuten lämmin-vai kylmäsävyisiä poskipunia?


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 

6 Comments

  1. Just tällaset monikäyttöiset poskipunat on parhaita!

    • Niinpä! Mun on vieläkin vähän vaikea ymmärtää että tää oikesti sopii ihan.kaiken.kanssa.

  2. Sopii sulle älyttömän hyvin! 🙂

  3. MS MS

    Sopii sulle loistavasti 🙂 Tämä on ollut mullakin testissä ja on kyllä minustakin yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan poskipunista, mitä olen kokeillut 🙂 Tällä saa älyttömän raikkaan ilmeen!

    • Kiitos! Ja olet oikeassa- tällä saa todella raikkaanja luonnollisen ilmeen!

Vastaa