Skip to content

Lauantaiyön huumaa- mustat huulet

Aioin alun perin julkaista tänään vain yhden postauksen (viikonloppu ja silleen you know) mutta päätin ajastaa illalle yhden bonuspostauksen-Instagramissa tämä kuva vilahtikin jo yöllä. Lauantaiyönä ei uni tullut, joten päädyin meikkipöytäni ääreen tutkailemaan sen tarjontaa- pöytä on jälleen kerran räjähtänyt käsiin, ja kun vaihtoehtoina oli joko sen siivoaminen tai lisäsotkun tekeminen, päädyin valitsemaan lisäsotkun. 

Hetken erilaisia tuotteita tutkittuani osui käsiini edellisen miitin vaihtoringistä mukaan lähtenyt Diorin Addict- kiilto sävyssä Flash. Vaikka kiilto itsessään on tumma, on se silti hiukan läpikuultava. Hetken sitä tutkittuani tartuin sen enempää ajattelematta Sugarpillin Cold Chemistry-palettiin, ja hetkessä olin sutinut huuleni mustaksi Soot&Stars-luomivärillä. Tuijottelin hetken peiliin ja päädyin laittamaan huulten keskelle hiukan valkoista Diamond Eyes-väriä. Lopuksi kuorrutin huulet Diorin Flash-kiillolla- ja ah, että pidin sen jättämästä jäljestä. Pidin kovasti. 

Mustat huulet olivat yllättävän kivat muutenkin- ei ehkä ihan arkisettiä, mutta kivat! Hiukan viimeistellymmät ne olisivat toki voineet olla, mutta pistän pienen epäsiistiyden väsymyksen piikkiin. 

Mitä pidätte tällaisesta random-kokeilusta? Saisiko näitä olla enemmänkin?

12 Comments

 1. Tee Tee

  Kyllä kiitos! Tuo valkoinen sopii mustan päälle, lähtee kyllä testauslistalle 🙂

  • Kiitos, kiva kuulla! ^^

 2. Mä luen mielelläni näitä random-kokeiluja. 🙂

  • Kiva kuulla! Näitä tulee väkisinkin tehtyä, hyvä ettei mene hukkaan 😀

 3. Ihan HUIKEAT! Kyllä kyllä kyllä!

 4. Lisää random-juttuja vaan kehiin. 🙂

  • Hehee, niitä kyllä tulee!

 5. Tosi hienot! Unettomina öinä tulee joskus loistoideoita 😀 Mä just kehitin hyvän remontti-idean ja oman kynsistudion perustamisen tuossa joku yö 😉

  • Kiitos! Heh, mäkin saan parhaat ideani öisin 😀

 6. Todella upeat! Eivät todellakaan ihan arkimeikkiä, mutta kyllähän nuo vaikka iltameikkiin sopisivat hyvin. Pitäisiköhän ihan testata. 🙂

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla, näillä saa kivasti erilaisen meikin! 😀

Vastaa