Skip to content

Lauantaisaaliit

Oma alennusmyyntisaaliini jää tänä vuonna luultavasti aika laihaksi, sillä ensivilkaisuilla en löytänyt mitään kiinnostavaa. Toisella kierroksella mukaan tarttui Chanelin luomivärinelikko, mutta vain siksi ettei sitä ensimmäisellä kerralla ollut vielä esillä- muuten ihanuus olisi lähtenyt heti mukaan. Normaalihintaisia tuotteita löysin sitten senkin edestä. Onneksi olin aseistautunut ostosreissua varten joululahjaksi saaduilla lahjakorteilla, joten nämä aarteet eivät päässeet omaa kukkaroani rokottamaan, vaan olivat pikemminkin myöhäisiä joululahjoja!


Aloitetaan sillä ainoalla alelöydöllä. Chanelin Mystére- nelikko löytyi merkin oman pisteen alepöydältä 40%:n alennuksella, eikä ostopäätöstä tarvinnut juuri miettiä- tämänsävyisille luomiväreille en vaan voi sanoa ei. En varsinkaan alennuksessa oleville. Pikaisen sörkkimisen ja swatchailun jälkeen kiikutin omani suoraan kassalle sydän pamppaillen. Minulla on tähän asti ollut kokemusta vain Chanelin kynsilakoista, poskipunista ja huulikiilloista- nyt saan ensikosketuksen merkin luomiväreihin. 


Sitten niihin normaalihintaisiin löytöihin. MACin pisteellä rynnistin välittömästi Riri-standille, haaveenani saada kokoelman kylmäsävyinen luomiväripaletti 2x Dare. Kimmeltävää upeutta oli onneksi vielä saatavilla! Kuvassa näkyvän Bad Girl RiRin olin ostanut jo aiemmin, mutta koska kyseinen ruskea ihanuus ei ollut vielä päässyt kuviin, korjasin tilanteen nyt.Heräteostoksena mukaan tarttui myös Mean&Green- kynsilakka, jota olin katsellut jo pidemmän aikaa. 

Viimeisenä (muttei todellakaan vähäisimpänä) lauantai-aamuna Jumbon Stockalta ostettu Shisheidon Color bar-paletti, josta olin haaveillut jo pitkään. Ihanaisia oli Jumbossa jäljellä kolme, ja minun jälkeeni niitä jäi sinne enää kaksi. Color bar on ihan mieletön- kaikki värit ovat todella pigmenttisiä ja pehmeästi levittyvän tuntuisia! Olen testaillut värejä vain kädelle, sillä halusin saada tästä kuvat ennen tarkempaa sörkkimistä, mutta hyvältä vaikuttaa. Todella hyvältä. 
Herättääkö jokin näistä ihanuuksista voimakkaampia tunteita kuin toiset? Itselläni alkaa olla jo runsaudenpulaa-onneksi tammikuussa alkaa ostolakko. 


I did some shopping on saturday, and here are the lovely things I bought! Chanels Mystére-palette was on sale, all the others I bought on normal prices. I was so happy that I was able to get MACs 2xDare-palette, as I was afraid it was sold out. Luckily I was wrong!

12 Comments

 1. Mie ostin myös tuon saman RiRi-paletin ja testailin vähän jo eilen. Vaikuttaa ihanalta! Shiseidon palettihan miulla olikin jo, onnea hankinnasta 😉 Onneksi itsekään en ole -vielä- löytänyt mitään kiinnostavaa alesta. Parasta olisi pysyä kiltisti vaan poissa kaupoilta ja keskittyä jo hankittuihin ihanuuksiin.

  • Hehee, kiitos! 😀 Mä löysin vielä lisää alelöytöjä- nyt yritän pysyä poissa pahoilta teiltä 😀

 2. Tuo Shiseidon paletti on komea. Myönnän pariin otteeseen räveltäneeni sitä itsekin. Toistaiseksi on vielä jäänyt hyllyyn. 🙂

  • Se on nimenomaan komea! Onnittelut itsehillinnästä- mulla se petti pahemman kerran. :’D

 3. Toi MAC on varmaan mieletön kynsillä, en malta odottaa! Shiseidon paletti on sellainen, jonka itsekin voisin kotiuttaa, Chanelilta multa löytyykin aika samanlainen paletti, jos ei peräti ole tuo sama. :p Pitäis tarkistaa.

  • En mäkään, oon hypistellyt sitä niiiiin paljon! Heheh, tarkistappas löytyykö tää ihanuus sultakin 😀

 4. Mä en kestä tota Shiseidoa! En kestä! Oon sata kertaa jo muuttanut siitä tänäänkin mieltäni. Välillä on pakko saada ja välillä se kimmeltää liikaa. Koita nyt sitten pitää ajatukset järkevinä tässä. 😀 Mut ihania nuo ovat kyllä kaikki, sulla on ollut ihan mahtava päivä kun oot saanut näitä shoppailla.

  • Mulla oli kyllä ihan mahtipäivä, mutta oli se kyllä ankaralla työnteolla ansaittukkin! 😀

   Oon todennut että kosmetiikan kanssa ei vaan voi pitää ajatuksia järkevinä. Ei varsinkaan tälläisten palettien kanssa!

 5. Tää sun uusin postaus ei ollut päivittynyt mun Blogger-syötteeseen ollenkaan! Mutta siis hyvä löytö, meillä päin aletiskit ovat olleet ihan surkeita 😀

  • Onpa outoa :O Mutta joo, toi Chanel on kyllä ihan huippulöytö 😀

 6. Mulle on tulossa niin paljon kivaa postissa, että pysyn kaukana alennusmyynneistä. Eipä sillä, käydessäni katsomassa paikallisen tarjonnan tulos oli pyöreä nolla. Hyvä niin!

  • Haha, totta, hyvä niin! 😀 Mulle on tulossa vaan se Naku 3-hillitsin vielä itseni Vice 2:n suhteen. Voi olla että kohta itsehillintä pettää…

Vastaa