Skip to content

Lancôme Miracle Air de Teint meikkivoide

Lancômen Miracle Air de Teint on uusin lisäys Lancômen meikkivoidevalikoimaan, ja ensimmäinen nestemäinen Lancôme-meikkipohjani (Teint Idole Ultra Compact löytyy kätköistäni). Olen kuullut lukemattomia kehuja Lancômen meikkivoiteista, ja olen ollut useasti ostamassa Teint Idole Ultra 24H:meikkivoidetta (jostain syystä se on silti aina jäänyt). 

Kun sitten kuulin että Lancômelta on tulossa uusi, unelmankevyt mattaisen pinnan jättävä meikkivoide, kiinnostuin. Kyselin tietävämmiltä hiukan meikkivoiteen koostumuksesta, ja sen kerrottiin muistuttavan hiukan Giorgio Armanin Maestro-meikkivoidetta. Itse en tästä tiedä sen tarkemmin, sillä en ole tullut edes koskeneeksi Armaniin- tiedän vain että tämä on ohuinta ja nestemäisintä meikkivoidetta mitä olen ikinä kokeillut! Näiden pohjatietojen perusteella päätin satsata Lancômen meikkivoiteeseen, vaikka mielessäni häilyikin pieni epäilys siitä kävisikö Miracle Air de Teintin kaltainen hyvin ohut meikkivoide rasvaiselle iholleni. Otin riskin ja ostin sävyn 005 Beige Ivoire. Pohdin pitkään Beige Ivoiren ja Beige Porcelainen välillä, sillä molemmat ovat hyvin vaaleita. Beige Ivoire oli kuitenkin hiukan sopivampi ihonsävylleni, joten päädyin siihen. 

Pipettikorkki herätti minussa lapsenkaltaista riemua. Hävettää myöntää että olen meikatessa saattanut tökkiä korkkia ihan muuten sen ollessa kiinni, koska se vain tuntuu hauskalta. Oh well. En ollut aluksi varma pipettikorkin toimivuudesta, mutta sain pian todeta että se on luultavasti paras mahdollinen käyttötapa näin nestemäiselle meikkivoiteelle. Pipetti kuitenkin sotkee pullon suuta hiukan, ja aina avatessa olen joutunut pyyhkimään pullon suun puhtaaksi.


Miracle Air de Teint on varsin riittoisaa, ja jo pienellä pisaralla saa meikattua koko posken. Voide levittyy iholle varsin helposti, ja ohut koostumus tasoittaa juuri sopivasti ihon pieniä virheitä ja punoitusta tekemättä siitä kuitenkaan meikatun näköistä. Miracle Air de Teintin luvataan häviävän ihoon niin ettei sen ihollaoloa muista, ja niin se kyllä tekee. Kun meikki on valmis, tuntuu iho samalta kuin ennen meikin levitystä- se vain näyttää huomattavasti paremmalta. HUOM. Seuraavaksi luvassa lähikuvia ihosta ja huokosista, jos ällöttää, skippaa. 

Oma ihoni on tällä hetkellä omalla mittapuullani suhteellisen hyvässä kunnossa, kiitos Samparin, huolellisen kosteutuksen ja lukuisten kosteusnaamioiden ja tehokuorintojen. Ihohuokoset ovat silti varsin näkyviä ja suuria, ja punoitusta on edelleen havaittavissa. Muutamia näppyjä löytyy sieltä täältä, muttei tällä hetkellä kuitenkaan mitään sen pahempaa. 

Parhaaksi levitystavaksi totesin joko ihan sormet tai tavallisen meikkivoidesiveltimen. Kicksin BB-sivellin imaisi nestemäisen voiteen hiukan liian tehokkaasti itseensä, ja saman teki BeautyBayn Sponge-meikkisieni. Viime aikoina olen levittänyt voiteen iholle ensin meikkivoidesiveltimellä, sitten viimeistellyt jäljen sormin. 

Puhdas, kosteutettu iho

Miracle Air de Teint+puuteri

Ylläolevassa kuvassa on Miracle Air de Teint pelkän kosteusvoiteen kanssa- pohjustajan kanssa jälki on vielä tasaisempaa ja ihohuokoset eivät erotu juuri lainkaan. Nyt ne ovat vielä havaittavissa.


Miracle Air de Teint häivyttää pahimman punoituksen ja pienet virheet, ja jättää ihon kauniin mattapintaiseksi. Oma rasvoittuva ihoni vaatii sen lisäksi kevyen puuteroinnin, ja sillä yhdistelmällä meikki on kestänyt kasvoillani +12 tuntia. Pientä lisäpeittoa kaivatessani olen käyttänyt puuterin tilalla meikkipuuteria, mutta hyvin kevyenä kerroksena. Miracle Air de Teintin jättämä jälki on mattapinnasta huolimatta luonnollinen, ja turvaankin nykyään siihen enkä BB-tai CC-voiteisiin luonnollista jälkeä hakiessani.

Ihan kuivaihoisimmille Miracle Air de Teint ei käy, sillä se tuntuu korostavan ihon kuivia kohtia todella tehokkaasti. Ihooni ilmaantui jokin kuukausi sitten kuivia kohtia, jotka näyttivät Miracle Air de Teintin kanssa ikävältä. Kun iho parani, parantui meikin jälkikin. Miracle Air de Teint näyttää siis parhaalta mahdollisimman tasaisella iholla. Ihohuokoset, pienet näpyt ja punoituksen se häivyttää, mutta pienikin kuivuus näkyy heti. Vaikka oma ihoni on rasvainen, sopi Miracle Air de Teint sille yllättävän hyvin. En usko että se on ensimmäinen valintani kesällä, mutta näin kevättalvella ja keväällä se sopii minulle mainiosti. Erityisen hyvin se on toiminut ihollani kun alla on kosteusvoide (MAC Oil control lotion) ja pohjustusvoide (Clarins Instant smooth perfecting touch), jolloin ihon mahdolliset kuivat kohdat ja pahimmat ihohuokosongelmat ovat häivyttyneet jo hiukan.  


Meikkipohjana Miracle Air de Teinr

Miracle Air de Teintiä kokeiltuani ymmärrän Lancômen meikkivoiteiden aiheuttaman hypetyksen (kuin myös Armanin Maestro-hypen). En silti aio ainakaan toistaiseksi kokeilla muita sarjan meikkivoiteita, sillä koen tämän olevan tällä hetkellä omalle iholleni se oikea. Riskinotto ja pieni satsaus kannatti, minusta ja Air de Teintistä tuli kertaheitolla hyviä ystäviä. Hintaa Miracle Air de Teintillä on noin 53 euroa.

Onko teillä kokemusta Miracle Air de Teintistä tai muista Lancômen meikkivoiteista?

10 Comments

 1. Voi nyyh! :/ Miksi tän pitää korostaa kuivia kohtia. Multahan niitä löytyy. ;(

  • Voi höh! 🙁 Lisäkosteutusta?

 2. Näyttää hyvältä ihollasi! Itse kokeilin myös, mutta ei ollut minun meikkivoiteeni. Näytti liian kuivalta eikä tasoittanut ihon sävyä niin kuin haluaisin. Sain koulutuksesta sävyn 03, joka on ihan liian tumma ja keltainen kaiken lisäksi… Niin ja pipetti sotkee pullon suuta heti, kun koostumus on niin nestemäinen. Harmi, olisin halunnut tykätä.

  • Kiitos! Olet oikeassa, se pipetti kyllä sotkee hiukan- unohdin kirjoittaa sen postaukseen! Pitääkin lisätä se. 😀

 3. Kyllä! Tämä on vaan niin todella hyvä meikkivoide 🙂 Itselleni paras väri oli 010, eli taitaa olla se Beige Porcelaine? (En muista nimiä nyt :D) Tulee niin kaunis iho, ah <3 Ja mäkin oon ennen ollut sellaisten paksujen meikkivoiteiden rakastaja, oli todella kummallista huomata miten helppoa oli ihastua tällaiseen ohukaiseen :DD Nam.

  • Jep, se taitaa olla juurikin Beige Porcelaine! 😀 Hahaa joo, nyt en käsitä miksi olen käyttänyt arkena niin paksua meikkiä, tämä on <3! Paksulle on aikansa ja paikkansa, (ihokriisit) mutta nyt nautin tästä ^^

 4. MS MS

  Tämän hankkimista olen jo hetken aikaa miettinyt ja postauksesi luettuani taidan uskaltautua ostoksille 😉 Kiitos siis tästä arviosta! 🙂 Täytyy kirjoitella omaankin blogiin tästä juttua, kun olen ehtinyt testailemaan.

  • Kiva kuulla että tästä oli apua! Oon kyllä pitänyt tästä ihan hirveästi, ihan huipputuote pipetin pientä sotkemista lukuunottamatta!

 5. Kiitos ihohuokoskuvasta!! Tuli iloinen olo, että en ole huokosineni yksin, koska niitä tosiaan löytyy multakin! 🙂

  Tosi nättiä jälkeä teki tuo meikkivoide ihollasi!

  • Hahaa, ole hyvä! :DD Et ole yksin huokostesi kanssa!

   Ja kiitos! Oon rakastunut ton tekemään jälkeen ^^

Vastaa