Skip to content

Lancôme Lip Lover Orange Manége ensivaikutelma

Lancômen Lip Lover-huulikiillot ovat pyörineet blogeissa jo jonkin aikaa, ja sorruin lopulta hankkimaan oman kappaleeni vuolaiden kehujen innoittamana. Nyt en kerro käyttökokemuksista, sillä niitä ei vielä ole- nyt katsellaan vain tätä ihanuutta.

Ennen kuin puhun kiillon väristä tai muista ominaisuuksista, hehkutan sen korkkia ja avaussysteemiä. Korkki aukeaa kyljessä olevaa nappia painamalla, kuuluu riemastuttava napsahdus ja korkki ponnahtaa sentin verran auki. Napista painaminen ei siis ponnahduta koko korkkia ulos, vaan sen saa itse vetää pois- kätevää, koska muuten kiillot olisivat ainakin omalla kohdallani pitkin seiniä.


Lip Lover- kiillosta on tarjolla varsin kattava kokoelma värejä, ja koska halusin kiillon jossa olisi väriä, päädyin Orange Manégeen. Nimestä huolimatta kyseessä ei ole oranssi kiilto-kaukana siitä. Orange Manégee on enemmänkin tumma, pinkkiin taittava koralli. Ihana sävy joka tapauksessa- enkä löytänyt kätköistäni toista tällaista!


Kiilto levittyi testikerralla helposti ja vaivatta, ja tuntuu huulilla kevyeltä ja juuri sopivasti tahmealta. Ei siltä, että se liimaisi huulet kiinni toisiinsa, vaan just silleen sopivasti tahmaiselta. Kyllä te tiedätte. 


Hintaa Lip Lover-kiilloilla on noin 26 euroa- omasta mielestäni ihan käypä hinta näillle kiilloille. Testailu jatkukoon! Onko teillä kokemusta Lip Lover-kiilloista?

4 Comments

  1. Ei ole kokemusta, mutta ihanan marjainen sävy!

    • Tää sävy on kyllä ihana! ^^ Kesäinen ja mansikkainen :B

  2. Kokemusta löytyy, ja ihania ovat 🙂 Pigmentti on jotenkin niin… Hmm, jos voi sanoa, niin paksua 🙂 Tahmeus on juuri sopiva munkin makuuni!

    • Paksu on juurikin oikea sana! ^^

Vastaa