Skip to content

Lähes meikitön

Koska tykkään leikkiä ja kokeilla meikeillä, oon yrittänyt meikkailla viime aikoina arkena vähän kevyemmin. Ihan vaan vaihtelun vuoksi, sillä en halua kangistua samaan vanhaan kaavaan jonka mukaan olen meikannut itseni ihan liian usein viime aikoina. Menestys on ollut aika vaihtelevaa, mutta esim. viime viikon loppupuolella onnistuin oikeasti meikkaamaan hiukan kevyemmin töihin! Oli mulla edelleen ihan kunnon meikkipohja jne, mutta silmämeikki oli yhdellä vaalealla sävyllä tehty. Se on ihan kiitettävä ero aikaisempaan n. 5 luomivärin meikkiin. Ilme oli raikkaampi, ja kiittelin itseäni hiukan nopeammin toteutetusta arkimeikistä. Aion jatkaa samaa linjaa edelleen! Lauantaina tekikin sitten mieli meikkailla kunnolla, ja ehdin jo suunnitella meikkiä NYXin Full throttle -luomiväripalettien ympärille. En kuitenkaan aloittanut meikkaamista heti kun siltä tuntui, joten suurin into ehti laantua. Kun sitten vihdoin istuin meikkipöydän ääreen ei tehnyt enää yhtään mieli meikata kunnolla ja raskaasti, joten lätkin naamalle aluksi vain kosteusvoiteen ja NYXin Angel Veil -primerin ja aattelin että tää on nyt hyvä näin.

ESAF_NOMAKEUP_MAKEUP_5

Tutkailin kuitenkin pöydälle levinneitä meikkejä, ja päätin jatkaa vielä vähän. Halusin kokeilla miten monta tuotetta saan lätkittyä naamalle niin että näytän edelleen siltä ettei meikkiä olisi. Sudin kulmiin värillistä kulmageeliä, lisäsin poskille poskipunaa (MACin Pink Sprinkles, oli muuten käytössä melkein koko viime viikon!) ja korostusta (MAC Lightscapade) ja silmille värittömän pohjustuksen (UDEPP) jonka kiinnitin värittömällä puuterilla. Taputtelin samaa väritöntä puuteria (NYXin HD- puuteri) koko naamalle, sillä se häivytti kevyesti huokosia ja muutenkin tasoitti ihoa kivasti.

ESAF_NOMAKEUP_MAKEUP_6

Ripsiin laitoin Estée Lauderin Little Black Primeria, joka toi ripsiin kevyesti sävyä ja hiukan lisää pituutta näyttäen kuitenkin todella luonnolliselta. Huulille sipaisin Lipstick Queenin Frog prince -huulipunaa joka muuttuu jokaisen huulilla hiukan erisävyiseksi huulten PH -arvosta riippuen. Huulipuna on hylsyssä vihreää, joten sen levittäminen huulille näyttää aika hauskalta. Puna kestää huulilla koko päivän ja sävy vahvistuu mitä enemmän punaa lisää.

ESAF_NOMAKEUP_MAKEUP_3

Oli jotenkin todella virkistävää meikata näin kevyesti! En muista milloin olisin viimeksi meikannut niin että olisin jättänyt meikkivoiteen, peitevoiteen, luomivärit, kulmakynät sun muut kokonaan pois. Ihon pienet virheet ja punoitus näkyivät edelleen selvästi, mutta Angel Veil ja puuterointi kevensivät niiden näkyvyyttä sopivasti. Mun ripset on luonnontilassaan niin mitättömät etteivät ne olisi näkyneet juuri ollenkaan ilman Little Black Primeria, joten se oli ihan tervetullut lisä.

Mitä pidätte vähän luonnollisemmasta lookista? Anna teki vähän samankaltaisen postauksen, kahtokaa se täältä! Tällä viikolla on muuten luvassa viiden NYXin Full Throttle -paletin swatchit. Jaan ne muutamaan postaukseen, ettei mene ihan överiksi! Oon myös suunnitellut postausta viime kuun aikana aloitetusta saliharrastuksesta ja muutenkin pienestä elämäntaparemontista. Kiinnostaisiko se?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Estée Lauder Little Black Primer, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Angel Veil Primer, NYX HD Studio Finishing Powder Translucent  saatu, MAC Lightscapade, MAC Pink Sprinkles

Huulet/Lips:Lipstick Queen Frog Prince

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

  1. Ihana look, tykkään! Aika lähelle mun kesälook, aurinkopuuteria ehkä laittaisin, mutta muuten yhtä simppeliä. Kesällä kun oma iho harvoin edes tarvii meikkivoidetta.

    • Kiitos! <3 Mä yritän vielä totutella tähän, mutta tarkoitus olisi että esim. kesällä voisin huidella about tällä naamalla! 😀

  2. Oi miten ihanan RAIKAS! Ihana!

  3. Liisa Liisa

    Siis aivan ihanaa vaihtelua tähän cakeface -vallankumoukseen joka on niin valloillaan esim YouTubessa. Kymmeniä kerroksia meikkivoidetta, peiteainetta, puuteria… You’re a breath of fresh air, baby! <3

    • KIITOS. <3 Niinku oikeasti. Kiitos.

Vastaa