Skip to content

Lack of Pies

Ulkoisen kovalevyn kätköistä löytyi toisetkin Girly Bits- kynnet jotka meinasin jättää julkaisematta. Julkaistaan nyt nämäkin, kun kerran löytyivät!

Näissä häiritsi kuvien väritys. Kaksi ensimmäistä ovat väreiltään siedettävät, mutta lakan hologrammiefekti ei näy. Kahdessa viimeisessä holoefekti taas näkyy, mutta värit ovat ihan järkyttävät. 

Kuvissa näkyy siis Girly Bitsin perusvalikoimaan kuuluva Lack of pies-lakka. Lack of Pies on upea multi-chrome hologrammilakka- ainut laatuaan omissa kokoelmissani. Lack of Pies vaihtaa väriä valon mukaan limenvihreästä sammaleenvihreään, violettiin ja kultaan. 

Kolme kerrosta riitti täysin peittävään ja tasaiseen lopputulokseen, ja kerros Seche Viteä viimeisteli kauniin, tasaisen jäljen. Lack of Pies taitaa päätyä lähiaikoina uudestaan kynsille- olin unohtanut miten upea se on, ja nämä kuvat muistuttivat onneksi siitä. Yritän saada siitä paremmat kuvat lähiaikoina! 

Onko Girly bits teille tuttu merkki? Miltä Lack of Pies vaikuttaa?

15 Comments

  • Niin kyllä on! Vielä kun saisin siitä kunnon kuvat 😀

 1. Hihii, mulla on kolme vihreää Girly Bitsiä, se What The Deuce?, tämä ja Hiss & Lear. 😉 Aivan ihania kaikki! Tämä ja Hiss & Lear on jonkin verran saman oloisia, mutta ainakin mulle tarpeeksi erilaisia kuitenkin ja olen hyvin tyytyväinen, että mulla on molemmat. Kova polte olisi saada lisää Girly Bitsejä….

  • Äää, nyt mä haluan kanssa sen Hiss&Learnin! 😀 Girly Bits- polte kuumottelee täälläkin… :’D

 2. MS MS

  Todella upean värinen! En ole tosin koskaan kuullutkaan merkistä. Mistä tuota lakkaa saa? 🙂

  • Girly Bitsin omilta verkkosivuilta voi tilata lakkoja Suomeen, kuin myös ainakin Harlow&Co:n sivuilta. 🙂

 3. Kaunis hologrammi 🙂 Mulle ainakin Girly Bits on ihan uusi merkki enkä oo nähnyt näitä kuin sun blogissa.

  • Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa Girly Bitsin omilla verkkosivuilla! Oon kauhean huono kertomaan itse merkistä mitään, kun olen tutkinut enimmäkseen vain lakkoja, en niinkään tekijää.. :’D

 4. Upea lakka! 🙂
  Itselleni on kertynyt vihreitä lakkoja jonkinmoinen määrä, mutta joka kerta vaan huomaan, että vihreä väri ei sovi ihoni väriin. Jotenkin sitä vaan ostaa automaattisesti, kun vihreät silmät, pakkohan se on sopia!

  • Mulle kertyy kanssa salakavalasti noita vihreitä lakkoja. En ole kyllä kertaakaan miettinyt sopiiko ihonväriin vai ei-olen vaan käyttänyt kylmän rauhallisesti 😀

  • Voi kun osaisin olla noin huoleton! Minuun on asennettu ei_niin_vaatimattomana valloilla oleva pikkutarkkuus. Siitä saa kärsiä vain ja ainoastaan itse. 😀

Vastaa